ovima ni ćate neće ostat
Libanon
-
sumirprimus
#2051 Re: Libanon
ovima ni ćate neće ostat
- TojoOptics
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: bicikl
#2052 Re: Libanon
Samo se vi tjesite teorijom zeceva, ne mogu oni unistiti, koliko se mi mozemo mnoziti. Pogresna vam je postavka. Mogu. Itekako mogu. Devet mjeseci treba za razvoj ljudskog organizma, plus jos 18 godina da bilo sta shvati, za unistavanje ne treba ni sekund. Sa takvom filozofijom nemate sanse sa Jevrejima, ama ni sa kime ko ima znanje i umijece.
-
sumirprimus
#2053 Re: Libanon
Kazu zidovi imaju podrsku zapada tj amerike. I to kazu na nase forumu ljudi iz nase drzave i nase regije . Hehe, kazu za izraelce da imaju podrsku, pa koje je to nerazumijevamje tematike sumce ti zarko
Uci, citaj!
Uci, citaj!
-
plavi_E
#2054 Re: Libanon
A mozda je Mehdija sramota doci medju ove muslimane. Nego sta bi sa prvom naredbom muslimanima od strane Boga "Uci i poducavaj..."? Kako se neko smije nazvati muslimanom ako svaki dan ne uci, izucava i poducava?ragib wrote: ↑28/09/2024 17:07 Pa Muhamed as je najavio da ce biti muslimana kao Morske pijene ali da nece biti korisni. Ali ipak se pokazalo ko je na cijoj strani, ko je za palestince a ko za teroriste, nazalost dio muslimana su bili za teroriste. Svakako na tom podrucju ocekuju se borbe do kraja svijeta, pa I sljedbenici knjige krscani vjeruju u bitku za armagedon a to ce se po njihovom vjerovanju odvijati u blizini Haife. Muslimani svakako ocekuju svog spasitelja imama Mehdiju kao I isa as, ibn Arebi prije skoro 1000 godina je na osnovu svog duhovnog I vjerskog znanja prognozirao da ce se pojaviti izmedju 1450 I 1470 god po hidzri a I Imam Sujuti je takodjer slicno prognozirao, a i protiv njega ce se ovi kraljevi boriti. A Allah najbolje zna
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2055 Re: Libanon
kaže izrael se strorio arapima pred nosa...niko ih nije pitao napisao forumaš
pa i srbima su se pred nosom od SR HR i SRBIH stvorile RH i R BiH a niko ih nista nije pitao i da ih je pitao ne bi bilo efekta
stvorilo im se i kosovo isto tako...
sudba kleta
pa i srbima su se pred nosom od SR HR i SRBIH stvorile RH i R BiH a niko ih nista nije pitao i da ih je pitao ne bi bilo efekta
stvorilo im se i kosovo isto tako...
sudba kleta
-
sumirprimus
#2056 Re: Libanon
Prijatelju al ozbiljno, kakvi su ti ovo infantilni fazoni? Vi vrijedjanjem mene u stvari pokzujete koliko ste vi zagrizli u radikalizaiju i koliko vam tesko padaju ovakvi dogadjaji u svijetu. Normaplne ljude ovo ne dotice nikako jer nije njihov problem, ali vas dira u srce to je toliko ocigledno, da pribjegavate vrijedjanju svog zemljaka radi stradanja tamo nekog teroriste . Nevjerovstnocvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑28/09/2024 16:32
Sumir zvani nekrofil. Jal je neko poginuo ti ga slajfas. Bas si bolestan, tebe ovo lozi, siguran sam.
-
last mohicans
#2058 Re: Libanon
Knjizevnost si preskočio, iako imaju 3 dobitnika, niie nauka, ali je literatura. Muslimani su za mir, za razliku od cionističkih zločinaca i genocidaša, pa i tu imaju 5 dobitnika. Naravno da to nije zadovoljavajući nivo, ali nije ni tvoja konstatacija tačna.TojoOptics wrote: ↑28/09/2024 18:24Moj Ragibe, sa takvim razmisljanjem su i ovi na Bliskom Istoku, pa ih je sve manje. Umjesto u obrazovanje, oni ulazu u neutemeljene, proizvoljne, mastarije. Narod sa najvise nobelovaca su Jevreji, muslimana ima, koliko, skoro dvije milijarde i imaju cetiri nobelovca u nauci (troje u hemiji, jedan u fizici). Allah-Nauka: 0-10. Sa takvim razmisljanjem se ide u nestanak.ragib wrote: ↑28/09/2024 17:07 Pa Muhamed as je najavio da ce biti muslimana kao Morske pijene ali da nece biti korisni. Ali ipak se pokazalo ko je na cijoj strani, ko je za palestince a ko za teroriste, nazalost dio muslimana su bili za teroriste. Svakako na tom podrucju ocekuju se borbe do kraja svijeta, pa I sljedbenici knjige krscani vjeruju u bitku za armagedon a to ce se po njihovom vjerovanju odvijati u blizini Haife. Muslimani svakako ocekuju svog spasitelja imama Mehdiju kao I isa as, ibn Arebi prije skoro 1000 godina je na osnovu svog duhovnog I vjerskog znanja prognozirao da ce se pojaviti izmedju 1450 I 1470 god po hidzri a I Imam Sujuti je takodjer slicno prognozirao, a i protiv njega ce se ovi kraljevi boriti. A Allah najbolje zna
-
MMM1977
#2059 Re: Libanon
Baš su hrabri Izraelci, ravnaju sve iz zraka a protivnik nema čime uzvratiti. A ako se neko drzne da spomene pomoć u borbi protiv Izraela eto Amerikanaca sa nosačima i Tomahawk raketama. I onda neko to predstavlja kao uspjeh Izraela.
Isto kao da u ring uđu Kličko i neki invalid u kolicima i da neko navija za Klička. Baš očajno
Isto kao da u ring uđu Kličko i neki invalid u kolicima i da neko navija za Klička. Baš očajno
- jeza u ledja
#2060 Re: Libanon
Ne brinite se, i Izrael je pun ovih koji zive u srednjem vijeku
po razmisljanju i ponasanju. I sve ih je vise. Takvi su im vec u vladi.
po razmisljanju i ponasanju. I sve ih je vise. Takvi su im vec u vladi.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#2061 Re: Libanon
Ja sam "nenormalan" pa me pogadja ubijanje 40k civila, žena, djece i staraca.
"Normalne" to ne dotiče.
Super neki svijet.

"Normalne" to ne dotiče.
Super neki svijet.
- TojoOptics
#2062 Re: Libanon
last mohicans wrote: ↑28/09/2024 19:25Knjizevnost si preskočio, iako imaju 3 dobitnika, niie nauka, ali je literatura. Muslimani su za mir, za razliku od cionističkih zločinaca i genocidaša, pa i tu imaju 5 dobitnika. Naravno da to nije zadovoljavajući nivo, ali nije ni tvoja konstatacija tačna.TojoOptics wrote: ↑28/09/2024 18:24Moj Ragibe, sa takvim razmisljanjem su i ovi na Bliskom Istoku, pa ih je sve manje. Umjesto u obrazovanje, oni ulazu u neutemeljene, proizvoljne, mastarije. Narod sa najvise nobelovaca su Jevreji, muslimana ima, koliko, skoro dvije milijarde i imaju cetiri nobelovca u nauci (troje u hemiji, jedan u fizici). Allah-Nauka: 0-10. Sa takvim razmisljanjem se ide u nestanak.ragib wrote: ↑28/09/2024 17:07 Pa Muhamed as je najavio da ce biti muslimana kao Morske pijene ali da nece biti korisni. Ali ipak se pokazalo ko je na cijoj strani, ko je za palestince a ko za teroriste, nazalost dio muslimana su bili za teroriste. Svakako na tom podrucju ocekuju se borbe do kraja svijeta, pa I sljedbenici knjige krscani vjeruju u bitku za armagedon a to ce se po njihovom vjerovanju odvijati u blizini Haife. Muslimani svakako ocekuju svog spasitelja imama Mehdiju kao I isa as, ibn Arebi prije skoro 1000 godina je na osnovu svog duhovnog I vjerskog znanja prognozirao da ce se pojaviti izmedju 1450 I 1470 god po hidzri a I Imam Sujuti je takodjer slicno prognozirao, a i protiv njega ce se ovi kraljevi boriti. A Allah najbolje zna
dvije milijarde i imaju cetiri nobelovca u nauci troje u hemiji, jedan u fizici.. U nauci. U nauci. U nauci. Ne za mir, ne u knjizevnosti. U nauci.
Last edited by TojoOptics on 28/09/2024 19:32, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#2063 Re: Libanon
Jebga trebo je i protivnik ulagat u obrazovamje a ne u terorizam i to je sva poenta islamistickih. militantnih oganizacija, sve su isteMMM1977 wrote: ↑28/09/2024 19:29 Baš su hrabri Izraelci, ravnaju sve iz zraka a protivnik nema čime uzvratiti. A ako se neko drzne da spomene pomoć u borbi protiv Izraela eto Amerikanaca sa nosačima i Tomahawk raketama. I onda neko to predstavlja kao uspjeh Izraela.
Isto kao da u ring uđu Kličko i neki invalid u kolicima i da neko navija za Klička. Baš očajno![]()
-
MMM1977
#2064 Re: Libanon
Bravo, mislio sam isto napisati ali sa sumirom mogu samo o vinu, bilo koja druga tema ne želim raspravljati.sime_cipol wrote: ↑28/09/2024 19:31 Ja sam "nenormalan" pa me pogadja ubistvo 40k civila, žena, djece i staraca.
"Normalne" to ne dotiče.
Super neki svijet.
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2065 Re: Libanon
on ne navija, on samo širi propagandu, ovo je njemu usput već 15 godina otkad piše po Siriji i svakoj drugoj temi gdje voli vidjeti bubove i leševe. Normalan narod ovo ne prati, u pravu je. 
-
sumirprimus
#2066 Re: Libanon
Tema je libansime_cipol wrote: ↑28/09/2024 19:31 Ja sam "nenormalan" pa me pogadja ubijanje 40k civila, žena, djece i staraca.
"Normalne" to ne dotiče.
Super neki svijet.
![]()
-
MMM1977
#2067 Re: Libanon
Da dobiju 10 milijardi USD na svakih 5 miliona stanovnika umjesto sankcija možda bi i moglo takosumirprimus wrote: ↑28/09/2024 19:32Jebga trebo je i protivnik ulagat u obrazovamje a ne u terorizam i to je sva poenta islamistickih. militantnih oganizacija, sve su isteMMM1977 wrote: ↑28/09/2024 19:29 Baš su hrabri Izraelci, ravnaju sve iz zraka a protivnik nema čime uzvratiti. A ako se neko drzne da spomene pomoć u borbi protiv Izraela eto Amerikanaca sa nosačima i Tomahawk raketama. I onda neko to predstavlja kao uspjeh Izraela.
Isto kao da u ring uđu Kličko i neki invalid u kolicima i da neko navija za Klička. Baš očajno![]()
-
sumirprimus
- skupljac_zeljeza
#2069 Re: Libanon
Izgleda da ta naučna dostignuća obavezno završe i u oružjima za uništavanje ljudske vrste. Ovdje se redovno hvali njihovo 'svijetlo oružje'.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#2070 Re: Libanon
Ja, i?sumirprimus wrote: ↑28/09/2024 19:33Tema je libansime_cipol wrote: ↑28/09/2024 19:31 Ja sam "nenormalan" pa me pogadja ubijanje 40k civila, žena, djece i staraca.
"Normalne" to ne dotiče.
Super neki svijet.
![]()
- tramvajtrojka
#2071 Re: Libanon
Samo su i svi arapi u okruženju u jednom trenutku bili na vecem razvoju i mocniji od tog istog Izraela pa su izgubili sve od njih, pitanje za njih samih kao narod je sto su dozvolili da toliko propadnu nije Izrael kriv sto je Libanon bio propala drzava prije ovoga, sto su ekonomski sami sebe unistili, sto nisu imali električne energije za svoje stanovnike, sto nisu ulagali u ekonomiju i svoje oruzane snage, jbg dok su se oni uzdali u dove ovi su svo svoje znanje ulozili u ubilacku masineriju, i veliki problem ovih dole paravojskama kao Hezbollahu sto su po prvi put naletili na vece bolesnike i ludjake od njih samih, znamo svi kako je beskrupulozan Hezbollah bio prema svojim protivnicima u Siriji sad su i oni ostali zateceni koliko su ovi nemilosrdni prema njima da ne biraju sredstva da ih zbrisu sa lica zemlje, jedan od razloga što nemaju odgovora je i ovaj sto ne znaju kako da odgovore njihovim uobicajenim sredstvima jer su ovi veci ludjaci od njihMMM1977 wrote: ↑28/09/2024 19:29 Baš su hrabri Izraelci, ravnaju sve iz zraka a protivnik nema čime uzvratiti. A ako se neko drzne da spomene pomoć u borbi protiv Izraela eto Amerikanaca sa nosačima i Tomahawk raketama. I onda neko to predstavlja kao uspjeh Izraela.
- TojoOptics
#2072 Re: Libanon
Od 965 pojedinačnih dobitnika Nobelove nagrade i Nobelove memorijalne nagrade za ekonomske nauke između 1901. i 2023. godine, najmanje 214 su bili Jevreji ili ljudi sa najmanje jednim jevrejskim roditeljem, što predstavlja 22% svih dobitnika. Jevreji čine samo 0,2% svjetske populacije, što znači da je njihov udio dobitnika 110 puta veći od njihovog udjela u svjetskoj populaciji. Više od 24,1% svjetske populacije je muslimansko, sa procijenjenom ukupnom brojnošću od približno 1,9 milijardi. 1,9 milijardi i tri nobelovca u nauci, nekoliko za knjizevnost i za mir. Sramota.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2073 Re: Libanon
a ko treba da uloži? Saudijsku Arabiju Palestina ne zanima, njih zanimaju balkanske starlete, Ferrari, golden showeri, nakit i to. U principu su se prodali da ne bi završili kao Venecuela, Iran i slični koji su pod sankcijama.
ali svejedno, svako carstvo se raspalo prije ili kasnije
ali svejedno, svako carstvo se raspalo prije ili kasnije
- skrbavi-admin
#2074 Re: Libanon
TojoOptics wrote: ↑28/09/2024 19:09 Samo se vi tjesite teorijom zeceva, ne mogu oni unistiti, koliko se mi mozemo mnoziti. Pogresna vam je postavka. Mogu. Itekako mogu. Devet mjeseci treba za razvoj ljudskog organizma, plus jos 18 godina da bilo sta shvati, za unistavanje ne treba ni sekund. Sa takvom filozofijom nemate sanse sa Jevrejima, ama ni sa kime ko ima znanje i umijece.
-
ragib
#2075 Re: Libanon
Muslimanima nije najveci problem to sto nisu skolovani kao cionisti. Najveci problem jeste sto nemaju karakter, dostojanstvo I sto su se za pare prodali dedzalu tj. Cionistima.
A problem ljudi jeste sto misle ako je neko jaci odmah pocmu za njega navijati ko hijene. Kao u skoli kad neki pokvareni lik maltretira drugo dijete ovakve hijene uvijek stanu uz jaceg I ismijavaju zrtvu I misle da su cool, oni su samo duhovno bolesni i nemaju ljudskosti u sebi.
U sustini vjera u Boga ne znaci da ces biti jaci od drygih vec bi trebalo znaciti da si na pravoj strani bez obzira na materijalni I drugi status. Pa dobro I Jazidova vojska koji je bio halifa muslimana bio je jaci 1000 puta od unuka Poslanika as Pa opet unuk Poslanika Muhameda as krenuo je pravde radi da mu se suprostavi bez obzira na posljedice ostale detalje znamo iz historije... Takodjer znamo da je Muhamed as najavio da ce muslimani biti slabi tako da se to I mora desiti da bi dosli do narednog predznaka sudnjeg dana a to je pojava imama Mehdije.
I ako je Muhamed as najavio ovaj predznak sudnjeg dana opet ga dobar dio islamskog ummeta nece podrzati na pocetku
A problem ljudi jeste sto misle ako je neko jaci odmah pocmu za njega navijati ko hijene. Kao u skoli kad neki pokvareni lik maltretira drugo dijete ovakve hijene uvijek stanu uz jaceg I ismijavaju zrtvu I misle da su cool, oni su samo duhovno bolesni i nemaju ljudskosti u sebi.
U sustini vjera u Boga ne znaci da ces biti jaci od drygih vec bi trebalo znaciti da si na pravoj strani bez obzira na materijalni I drugi status. Pa dobro I Jazidova vojska koji je bio halifa muslimana bio je jaci 1000 puta od unuka Poslanika as Pa opet unuk Poslanika Muhameda as krenuo je pravde radi da mu se suprostavi bez obzira na posljedice ostale detalje znamo iz historije... Takodjer znamo da je Muhamed as najavio da ce muslimani biti slabi tako da se to I mora desiti da bi dosli do narednog predznaka sudnjeg dana a to je pojava imama Mehdije.
I ako je Muhamed as najavio ovaj predznak sudnjeg dana opet ga dobar dio islamskog ummeta nece podrzati na pocetku
Last edited by ragib on 28/09/2024 19:42, edited 1 time in total.