Najbolja opcija je da ti filtrira samo artikle s ocjenom 4 zvjezdice i više.
Broj prodaja artikla i ukupnih prodaja trgovine.
Još dodatna zaštita u vidu paypala.
Moderator: anex
Najbolja opcija je da ti filtrira samo artikle s ocjenom 4 zvjezdice i više.
Plaćaš artikal. Logično.last mohicans wrote: ↑27/09/2024 18:19 Bi li se usudio naručiti maf senzor za auta preko ovog temu, kakva je postarina, ako pise bez shipinga, sta placam?
Daj link da vidimo, ja sam ima preko 10 godina naručivao za hyundai senzore radilice preko ebay ali moras tacno znati serijski broj da se ne zajebes jer ima ih ihahalast mohicans wrote: ↑27/09/2024 18:19 Bi li se usudio naručiti maf senzor za auta preko ovog temu, kakva je postarina, ako pise bez shipinga, sta placam?
Ma daaaaaaaaaaaaaaj, evo ja pecem redovno pizze nikad ovo ne bih uzeo
Jel dodje sve u jednoj posiljci ako je vise narudzbi od razlicitih prodavaca odmab odjednom kupljeno, ili je sve to od istog trgovca? HvalaLain Coubert wrote: ↑27/09/2024 11:49 I meni stigla roba, 15 artikala u onako manjem paketu, ne tnam kako sve stade. Nisam nista otvarao detaljno ali na prvu djeluje ok
Dođe sve odjednom. Ujutro došla poruka na Viber da je paket po rasporedu danas na dostavi. Kurir me zvao ujutro i rekao da će danas dostaviti, kasnije dostavio.Mea_parvitas wrote: ↑27/09/2024 19:30Jel dodje sve u jednoj posiljci ako je vise narudzbi od razlicitih prodavaca odmab odjednom kupljeno, ili je sve to od istog trgovca? HvalaLain Coubert wrote: ↑27/09/2024 11:49 I meni stigla roba, 15 artikala u onako manjem paketu, ne tnam kako sve stade. Nisam nista otvarao detaljno ali na prvu djeluje ok
Uzeo sam ovo, radi traka i fino izgleda kad sam prislonio iza tv, ali jebeni kinez daljinski me zajebavabubobih wrote: ↑27/09/2024 23:54.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs= ... e_sn=10045 ok led traka za tv, (kod nas je 25km)