statixx wrote: ↑27/09/2024 10:21
Da si fakat toliko zaljubljen, da ne kazem opsjednut

, ne bi se odrekao odlaska u teretanu na godisnjem i prilike da je posmatras.
Posto ste vec duze vrijeme u teretani ta prica da ces prici u nekom opustenom fazonu je propala. Ona je vec svjesna tvoje nesigurnosti. Po mom misljenju najbolje ti je pridji i budi iskren, koji ces klinac glumiti nesto sto nisi.
Ma imam goste pa se oko njih zabavio, zato nemam vremena. A čim ovi odu naletiće na par dana drugi tako da sam do iduće sedmice primoran odmorit. Normalno da bih inače išao.
Upravu si za sve što kažeš, ispočetka sam bio meh vidi je, jest neobična, neukalupljena, svoja...sad zadnjih par dana pa možda i sedmica samo buljio ko debil u nju i divio se, posmatrao sve što radi

i ulovila me par puta, pa skrenem pogled ili me neka neprijatnost obuzme. Možda u njenim očima (nije možda nego vjerovatno) ispadam manijak ili napaćeni debil ali ja se njoj stvarno divim izdaleka jer izgleda kao da ima neki super stav i da ne trpi gluposti, da je usredotočena na trening, da je pametna i pomalo zafrkana, a opet kad se nasmije da vidiš lijepog osmijeha, pojave se rupice na obrazima

imam nevjerovatnu želju da je upoznam i da saznam o njoj, ko je šta je, čime se bavi, o čemu sanja itd.
Nikad mi se nije dogodio ovaj osjećaj prema osobi s kojom u životu nisam progovorio.
Toliko mi je nekako neobična i zanimljiva, evo ne znam. Da popijem kafu sa njom, mislim da bih se zacopo ko tetrijeb.
@BataZiv
Poslat ću ti pp kad uhvatim vremena.
Uglavnom bio je ok taj izlazak, da talijani znaju beknut engleski ko Bosanci vjerovatno bi bio i bolji
Ja sam se lijepo proveo tih par sati.