Ima samo izjava hezbollah
Hezbollah: We attacked the headquarters of the special naval missions unit "Shayetet 13" in the "Atlit" base with a squadron of suicide drones.
Ima samo izjava hezbollah
Sto je najgore najebat ce opet neduzni. Kao narod nisu sebi smjeli dozvolit sukob sa arapima, muslimanima na tom prostoru, pretend zbog historijskih veza I dobrih odnosa kroz historiju. Mnogo vise ih mrze oni koji ih sad podrzavaju.hilmija frlj wrote: ↑24/09/2024 21:15 Padala su i veća carstva.
Kad padne i ovo, svejedno da li za 10 ili 1000 godina, nekome ne bih bio u koži.
Pogodili su definitivno, ali druga strana tvrdi da se tek radi o manjem požaru.
Analitičar: Neće doći do šireg rata na Bliskom istoku, Izrael je onesposobio Hezbolah
Gori I nebo I zemljaBosanski_kralj wrote: ↑24/09/2024 22:17 Danas već lijepe vijesti..počeli su Izraelski gubici.
Kako vrijeme bude odmicalo, sve će to doći na svoje.
Bi oni, ali nemaju nekog naoružanja čime bi uspjeli ravnopravno odgovoriti IzraeluPoint. wrote: ↑24/09/2024 23:09 Koliko upratih do sad, slab odgovor Hezbolaha izgleda, s obzirom koliko su razni analitičari govorili o njihovoj moći. Iran isto tako, od onolikog najavljivanja osvete i sad kad su cionisti krenuli na njihov proxy u Libanonu, osim saopštenja nema nekog odgovora. Tigrovi od papira.
Ne znam, kako trebaju odgovoriti tačno?Point. wrote: ↑24/09/2024 23:09 Koliko upratih do sad, slab odgovor Hezbolaha izgleda, s obzirom koliko su razni analitičari govorili o njihovoj moći. Iran isto tako, od onolikog najavljivanja osvete i sad kad su cionisti krenuli na njihov proxy u Libanonu, osim saopštenja nema nekog odgovora. Tigrovi od papira.
Hezbollah radi izvrstan posao. Pravi lavovi stati na crtu izraelu i njegovim saveznicima americi, evropi itd. Ali ne vole svi borce na Allahovom putu.sehohari wrote: ↑24/09/2024 23:23Ne znam, kako trebaju odgovoriti tačno?Point. wrote: ↑24/09/2024 23:09 Koliko upratih do sad, slab odgovor Hezbolaha izgleda, s obzirom koliko su razni analitičari govorili o njihovoj moći. Iran isto tako, od onolikog najavljivanja osvete i sad kad su cionisti krenuli na njihov proxy u Libanonu, osim saopštenja nema nekog odgovora. Tigrovi od papira.
Nesumičnim gađanjem po civilima ili...? Oni mogu gađati svašta, ali nije baš dobro ubijati civile, dok za neke precizne stvari po vojnim ciljevima jednostavno nemaju materijal.
A čak i da hoće, cijeli sjeverni Izrael je pust, evakuiran.
Njima je dovoljno da signaliziraju da su i dalje u mogućnosti da ispaljuju svašta na drugu stranu granice, zbog toga je Izrael i počeo da ide u dodatni level u sukobu.
Mada, još uvijek u džepu imam onu teoriju da je Iran jednostavno prodao Hezbollah, ili to namjerava učiniti u dogledno vrijeme.
grijesis, odgovore oni njima, ali prijetnjom hehe.Point. wrote: ↑24/09/2024 23:09 Koliko upratih do sad, slab odgovor Hezbolaha izgleda, s obzirom koliko su razni analitičari govorili o njihovoj moći. Iran isto tako, od onolikog najavljivanja osvete i sad kad su cionisti krenuli na njihov proxy u Libanonu, osim saopštenja nema nekog odgovora. Tigrovi od papira.
Nemaju ni oni neograničene količine. Vjerovatno im šalju one džabalesku rakete da što više troše sistem odbrane, pa i tada prođe poneka. One malo jačeg dometa što padaju na Haifu i sl., čini mi se da imaju bolju prođu.
Strasne su cijene tih sofisticiranih oruzja i pripadajuce municije. Zamisli otprilike da svaki put ispalis nov novcat audi q3 da skines plasticnu cijev sa eksplozivom. Nevjerovatno
Wiki:

Umjesto što gađaju more i livade, Hezbollah, da gađaju vojne ciljeve u Izraelu i eventualno infrastrukturu da ih nemogu napasti kopnenim putem.Dead Man Walking wrote: ↑25/09/2024 06:21 Bas me zanima sta ovdje ljudi smatraju kao adekvatan odgovor i sta su ovekivali od Hezbe? Da zaspe raketama Tel Aviv i udari po civilima?
Ti ih voliš, zašto im se ne pridružiš? Ipak sa Allahovim putem zasiguran ti je dzenet. Boli te tuki, gađat ćeš mrske Jevreje a uz to imaš dzenet. Gdje ćeš bolji način života?ragib wrote: ↑24/09/2024 23:29Hezbollah radi izvrstan posao. Pravi lavovi stati na crtu izraelu i njegovim saveznicima americi, evropi itd. Ali ne vole svi borce na Allahovom putu.sehohari wrote: ↑24/09/2024 23:23Ne znam, kako trebaju odgovoriti tačno?Point. wrote: ↑24/09/2024 23:09 Koliko upratih do sad, slab odgovor Hezbolaha izgleda, s obzirom koliko su razni analitičari govorili o njihovoj moći. Iran isto tako, od onolikog najavljivanja osvete i sad kad su cionisti krenuli na njihov proxy u Libanonu, osim saopštenja nema nekog odgovora. Tigrovi od papira.
Nesumičnim gađanjem po civilima ili...? Oni mogu gađati svašta, ali nije baš dobro ubijati civile, dok za neke precizne stvari po vojnim ciljevima jednostavno nemaju materijal.
Njima je dovoljno da signaliziraju da su i dalje u mogućnosti da ispaljuju svašta na drugu stranu granice, zbog toga je Izrael i počeo da ide u dodatni level u sukobu.
Mada, još uvijek u džepu imam onu teoriju da je Iran jednostavno prodao Hezbollah, ili to namjerava učiniti u dogledno vrijeme.
Stali na crtu tako što ih Izrael pobio, a koliko su oni vojnika Izraela pobili? Ali zato svaki dan saopštenja, mi ćemo se osvetiti, mi ćemo pomoći Palestincima, mi ćemo ovo ono a ništa ne vidim da se to dešava.ragib wrote: ↑24/09/2024 23:29Hezbollah radi izvrstan posao. Pravi lavovi stati na crtu izraelu i njegovim saveznicima americi, evropi itd. Ali ne vole svi borce na Allahovom putu.sehohari wrote: ↑24/09/2024 23:23Ne znam, kako trebaju odgovoriti tačno?Point. wrote: ↑24/09/2024 23:09 Koliko upratih do sad, slab odgovor Hezbolaha izgleda, s obzirom koliko su razni analitičari govorili o njihovoj moći. Iran isto tako, od onolikog najavljivanja osvete i sad kad su cionisti krenuli na njihov proxy u Libanonu, osim saopštenja nema nekog odgovora. Tigrovi od papira.