idu idu, pitaj ove iz df, szbih, nes i slicnihDozer wrote: ↑24/09/2024 11:57SDA i BH zastava nikako ne idu zajedno....sumirprimus wrote: ↑24/09/2024 11:50 samo nije sda sama u tome, ima tu i drugih...
#koalicionih partnera" njih svi namjerno izostavljaju iz price. dakle vecina naroda zeli sda.![]()
SDA-All about
-
sumirprimus
#87776 Re: SDA-All about
- tramvajtrojka
#87777 Re: SDA-All about
Pa nije spalo ma jednog sudiju naravno al Branko je epitom price koju smo svi znali godinama da imaju svoje sudije od tetke, dalide, branka samo je branko javno po prvi put obznanio javnosti kakav nacin razmišljanja i rada imaju njihove sudijeHaris.ba wrote: ↑24/09/2024 12:01Mislim da je on imao druge duznosti, iz portfelja uv vezi tople brace.tramvajtrojka wrote: ↑24/09/2024 11:40Agent 008, koji je i kalimera zaposlio u osu jer je dobar ispijac kafe sa njegovom ženom![]()
Nego, zanimljivo mi da sda spade na jednoj sudiju, i to Branka. Nekako mi ta prica nije pitka.
- Haris.ba
#87778 Re: SDA-All about
Sumnjam da ti je on od tih. Ali, eto. Nek se sam pere ako mu je volja. Svakako ima vremena u penziji.tramvajtrojka wrote: ↑24/09/2024 12:20 Pa nije spalo ma jednog sudiju naravno al Branko je epitom price koju smo svi znali godinama da imaju svoje sudije od tetke, dalide, branka samo je branko javno po prvi put obznanio javnosti kakav nacin razmišljanja i rada imaju njihove sudije
Lik otvoreno kao niko iz pravosudja prica o uticaju politike i stranaca na tok predmeta, i posta sda sudac.
Da je ovo neka normalna i druga zemlja treslo bi se sve od same te izjave, bio po odmah pozvan u tuzilastvo....
Da ne pricam o reakciji politicara koji bi pozivali na rasvjetljavanje situacije....
-
DonieBrasco
#87779 Re: SDA-All about
Lik prica o problemima sudova, prava, utjecaja i svega toga sad kad vise nije sudija, isto kao SDA sto se sjetila građana i drzave kad je vlast izgubila.
A sta je radio silne godine sve i jedan kljucni predmet je vodio i oslobađao SDA-ovce, da ne pisemo sta je SDA radila triedesetak godina a sad za sve svoje je prebacila Trojki da je izdala.
A sta je radio silne godine sve i jedan kljucni predmet je vodio i oslobađao SDA-ovce, da ne pisemo sta je SDA radila triedesetak godina a sad za sve svoje je prebacila Trojki da je izdala.
- rida1976
#87780 Re: SDA-All about
Da se malo podsjetimo i uloge SDA u ratnom periodu
- hepekcina
-
DonieBrasco
#87782 Re: SDA-All about
Asim tri do sedam puta ranjavan ali zato u svakoj mogucoj aferi njegovo ime.
-
noviclan
#87783 Re: SDA-All about
A gdje je ovaj bamdic nacelnik bio u ratu na kojoj liniji
- Dozer
#87784 Re: SDA-All about
E sto Cudicka dobro otrese Softica u duelu, on ko tele, suti i gleda
Ono, u lice mu lijepo rece - majstore, Vi ste bili na vlasti kad sam ja bila u Osnovnoj skoli, i sve sto ste usrali u zadnjih 30 godina sad prebacujete nama koji smo na vlasti manje od dvije godine.
https://www.facebook.com/share/r/Wupfwh ... tid=D5vuiz
I jeste tako.
SDA sletila s vlasti, i sad kako se otkrivaju njihove bahanalije, ali i kako su ispusili budzete, ide standardna drama i spin kako su ovi novi usrali sve
Pateticno.
Povrh svega i dalje guraju svoju mantru vezano za pare, a to je oduvijek - ako ne mozemo to pokrassti, onda nam ni ne treba. To je oduvijek SDA i njihova "briga" za BiH.
Ono, u lice mu lijepo rece - majstore, Vi ste bili na vlasti kad sam ja bila u Osnovnoj skoli, i sve sto ste usrali u zadnjih 30 godina sad prebacujete nama koji smo na vlasti manje od dvije godine.
I jeste tako.
SDA sletila s vlasti, i sad kako se otkrivaju njihove bahanalije, ali i kako su ispusili budzete, ide standardna drama i spin kako su ovi novi usrali sve
Pateticno.
Povrh svega i dalje guraju svoju mantru vezano za pare, a to je oduvijek - ako ne mozemo to pokrassti, onda nam ni ne treba. To je oduvijek SDA i njihova "briga" za BiH.
- Styling
#87785 Re: SDA-All about
Ubila ga je momackiDozer wrote: ↑25/09/2024 09:33 E sto Cudicka dobro otrese Softica u duelu, on ko tele, suti i gleda![]()
![]()
![]()
I jeste tako.
SDA sletila s vlasti, i sad kako se otkrivaju njihove bahanalije, ali i kako su ispusili budzete, ide standardna drama i spin kako su ovi novi usrali sve![]()
![]()
Pateticno.
- Dozer
#87786 Re: SDA-All about
Ko tele samo sjedio.... A sta i da joj kaze kad je sve rekla kako jeste. Nije mogao cak ni spin opaliti 
- Better Man
#87787 Re: SDA-All about
Ja da sam na mjestu ovog bezličnog Softića, nakon ovoga bi se zauvijek povukao iz politike. Sabina ga je dobro i argumentovano otresla i obrisala pod s njim.Dozer wrote: ↑25/09/2024 09:33 E sto Cudicka dobro otrese Softica u duelu, on ko tele, suti i gleda![]()
![]()
![]()
I jeste tako.
SDA sletila s vlasti, i sad kako se otkrivaju njihove bahanalije, ali i kako su ispusili budzete, ide standardna drama i spin kako su ovi novi usrali sve![]()
![]()
Pateticno.
-
ljubijankic
#87788 Re: SDA-All about
Isto da on ima obraza pa ce u zivotu prvi put napraviti nesto moralnoBetter Man wrote: ↑25/09/2024 10:35Ja da sam na mjestu ovog bezličnog Softića, nakon ovoga bi se zauvijek povukao iz politike. Sabina ga je dobro i argumentovano otresla i obrisala pod s njim.Dozer wrote: ↑25/09/2024 09:33 E sto Cudicka dobro otrese Softica u duelu, on ko tele, suti i gleda![]()
![]()
![]()
I jeste tako.
![]()
Pateticno.
-
DonieBrasco
#87789 Re: SDA-All about
Kakvi su ovo bolesnici.
-
doktor78
#87790 Re: SDA-All about
Ponosni Bošnjaci, pretpostavljam?
- Dozer
#87791 Re: SDA-All about
Ma svi oni u SDA su isti. Od samog starta, od momenta nastajanja 1990. sve sto su radili jeste smisljanje kako, gdje i sta pokrasti. Pri tome su uvijek sve umotavali u celofan "odbrane BiH" i "za narod i BiH".
Kad se samo sjetim 1991., ukopavanja artiljerijskih polozaja oko grada, i tadasnje javne spike SDA... fuj.
Istovremeno, a vrlo dobro znajuci sta se sprema jer su te godine sve i dogovarali s SDS-om, narodu su po mahalama prrosipali suplju pricu o organizaciji otpora, fol se organizovale PL i ZB, fol SDA nesto i nekoga naoruzavala, a zapravo su od SDS-a i JNA kupovali puske po 250-300 DEM, i onda ih nama prodavali po 1.200 DEM.
I onda dodje april, poce tarapana, a "pokret otpora" u vidu PL i ZB brojao cca. 250-300 ljudi, od cega ni pola nije imalo automatske puske. A danas, tj. vec 30 godina, SDA se busa da su bas oni bili "pokretaci i organizatori otpora agresiji". E bas su organizovali.... Da ne bi pojedinaca poput Vikica na sve strane, mrka kapa. Tacnije, SDA plan i dogovor bi bio ostvaren za mjesec dana. Ovako, kad se narod sam pokrenuo, nisu imali kud nego se prikloniti tome. Ali su i tada uredno i dalje samo klepali, bogatili se na muci naroda koji su zavalili, i zauzimali pozicije za mir.
Kad se samo sjetim 1991., ukopavanja artiljerijskih polozaja oko grada, i tadasnje javne spike SDA... fuj.
Istovremeno, a vrlo dobro znajuci sta se sprema jer su te godine sve i dogovarali s SDS-om, narodu su po mahalama prrosipali suplju pricu o organizaciji otpora, fol se organizovale PL i ZB, fol SDA nesto i nekoga naoruzavala, a zapravo su od SDS-a i JNA kupovali puske po 250-300 DEM, i onda ih nama prodavali po 1.200 DEM.
I onda dodje april, poce tarapana, a "pokret otpora" u vidu PL i ZB brojao cca. 250-300 ljudi, od cega ni pola nije imalo automatske puske. A danas, tj. vec 30 godina, SDA se busa da su bas oni bili "pokretaci i organizatori otpora agresiji". E bas su organizovali.... Da ne bi pojedinaca poput Vikica na sve strane, mrka kapa. Tacnije, SDA plan i dogovor bi bio ostvaren za mjesec dana. Ovako, kad se narod sam pokrenuo, nisu imali kud nego se prikloniti tome. Ali su i tada uredno i dalje samo klepali, bogatili se na muci naroda koji su zavalili, i zauzimali pozicije za mir.
- DaysleepeR
#87792 Re: SDA-All about
Pored očitih aferima u vidu kriminala i korupcije, neoprostivo im je što su izjednačili vjeru i naciju, i što su u javni diskurs uveli sataniziranje svih političkih neistomišljenika javnim proglašavanjem da su genocidaši, dezerteri, izdajnici države, generalno za svu najprizemniju retoriku u javnom prostoru...
-
Seyfo
#87793 Re: SDA-All about
Što se tiče SDA, prva asocijacija na njih treba da budu njihovi botovi, prvenstveno jurišnik iz Luksemburga.
Šta rade, kako nisko se spuštaju, koji je to nivo razmišljanja, komunikacije,...
Ne treba dalje.
A ni Bakir ni stranka se nisu od njih nikad ogradili. Prećutno ih podržavaju i s njima se slikaju.
Sve ostalo vezano za stranku, krađa, otimačina, korupcija, kriminal, se može upakovati i neukom puku prezentovati na lijep način, ali botovski materijal je svima na "izvol'te" u svakom momentu.
Šta rade, kako nisko se spuštaju, koji je to nivo razmišljanja, komunikacije,...
Ne treba dalje.
A ni Bakir ni stranka se nisu od njih nikad ogradili. Prećutno ih podržavaju i s njima se slikaju.
Sve ostalo vezano za stranku, krađa, otimačina, korupcija, kriminal, se može upakovati i neukom puku prezentovati na lijep način, ali botovski materijal je svima na "izvol'te" u svakom momentu.
- drug_profi
#87794 Re: SDA-All about
Samo poslušajte bilo koju njihovu preizbornu. Uvijek su svi koji nisu njihovi sateliti - izdajnici.
Toliko su profanisali taj izraz da sad više ne možeš ni Bakira nazvati izdajnikom jer je nedovoljno teška riječ.
Toliko su profanisali taj izraz da sad više ne možeš ni Bakira nazvati izdajnikom jer je nedovoljno teška riječ.
-
vernes81
#87795 Re: SDA-All about
Sreca pa ne prodje revizija tuzbe sa ovim strucnjakom bi mi srbiji placali odstetuBetter Man wrote: ↑25/09/2024 10:35Ja da sam na mjestu ovog bezličnog Softića, nakon ovoga bi se zauvijek povukao iz politike. Sabina ga je dobro i argumentovano otresla i obrisala pod s njim.Dozer wrote: ↑25/09/2024 09:33 E sto Cudicka dobro otrese Softica u duelu, on ko tele, suti i gleda![]()
![]()
![]()
I jeste tako.
![]()
Pateticno.
- Styling
#87796 Re: SDA-All about
Klasicno bogohuljenje. Porediti kriminalca sa Bozijim poslanikom, tobe jarrabi. Bas bolest.
- Dozer
#87797 Re: SDA-All about
Ne da nije prosla, nego nije ni podnesena. Ciljano, planski, izdajnicki.vernes81 wrote: ↑25/09/2024 10:53Sreca pa ne prodje revizija tuzbe sa ovim strucnjakom bi mi srbiji placali odstetuBetter Man wrote: ↑25/09/2024 10:35Ja da sam na mjestu ovog bezličnog Softića, nakon ovoga bi se zauvijek povukao iz politike. Sabina ga je dobro i argumentovano otresla i obrisala pod s njim.Dozer wrote: ↑25/09/2024 09:33 E sto Cudicka dobro otrese Softica u duelu, on ko tele, suti i gleda![]()
![]()
![]()
I jeste tako.
![]()
Pateticno.
SDA je velikosrpsko cedo, i to kome nije jasno ni nakon namjernog nepodnosenja revizije, taj nema sve daske na broju.
- drug_profi
#87798 Re: SDA-All about
Samo da se ponovim ovdje.drug_profi wrote: ↑25/09/2024 10:52 Samo poslušajte bilo koju njihovu preizbornu. Uvijek su svi koji nisu njihovi sateliti - izdajnici.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#87799 Re: SDA-All about
ono ti je bio sakib, a ovo je safet. mada je i onaj mutavac ko i ovaj.vernes81 wrote: ↑25/09/2024 10:53Sreca pa ne prodje revizija tuzbe sa ovim strucnjakom bi mi srbiji placali odstetuBetter Man wrote: ↑25/09/2024 10:35Ja da sam na mjestu ovog bezličnog Softića, nakon ovoga bi se zauvijek povukao iz politike. Sabina ga je dobro i argumentovano otresla i obrisala pod s njim.Dozer wrote: ↑25/09/2024 09:33 E sto Cudicka dobro otrese Softica u duelu, on ko tele, suti i gleda![]()
![]()
![]()
I jeste tako.
![]()
Pateticno.
a safet je znao glasati za zakon, pa se poslije pravdati da nije pročitao za šta glasa. državni parlamentarac.
-
vernes81
#87800 Re: SDA-All about
Ima li ijedan da nije na budjetu?Chmoljo wrote: ↑25/09/2024 13:50ono ti je bio sakib, a ovo je safet. mada je i onaj mutavac ko i ovaj.vernes81 wrote: ↑25/09/2024 10:53Sreca pa ne prodje revizija tuzbe sa ovim strucnjakom bi mi srbiji placali odstetuBetter Man wrote: ↑25/09/2024 10:35
Ja da sam na mjestu ovog bezličnog Softića, nakon ovoga bi se zauvijek povukao iz politike. Sabina ga je dobro i argumentovano otresla i obrisala pod s njim.
a safet je znao glasati za zakon, pa se poslije pravdati da nije pročitao za šta glasa. državni parlamentarac.![]()