Smijesna strana izbora
Moderator: Bloo
- hepekcina
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#453 Re: Smijesna strana izbora
Ana me moze imati
Halil ne moze
Dakle ne mogu me dijeliti
-
elcaliente
#454 Re: Smijesna strana izbora
Slabe su trebe ove godine.
Nema ni jedne sisate ili neke da se malo potrudile.
Evo Halil se potrudio, pustio je bradu ovo ono.
- hepekcina
#455 Re: Smijesna strana izbora
treba ove sve izbore u ljeto prebaciti
da sva čula uživaju
da sva čula uživaju
-
DebelinJoe
#456 Re: Smijesna strana izbora
Kakva je ovo utvara na Dovadzijinom skupu? Ko ovo ili šta ovo govori.
Šejtan?
- problemnatravunu
#457 Re: Smijesna strana izbora
`ajmo omladino..

-
swanfilter
#458 Re: Smijesna strana izbora
Imamo viber grupu mi nekadasnji skolski drugovi.
I tako neki dan jedan od njih malo koji su dole ostali pocne kako se moze u BiH. Ima se tu para, samo treba htjeti. Nije toliko lose da bi po bijelom svijetu zivote gubili za zapadne gazde.
I sad bas gledam ovakav jedan blam. A bio sam uvjeren u neprevaziđenost Mariceve vratolomije u vidu mozaka.
Treba preko svake granice biti ravnodusan, velika flegma i mimo svijeta, pa da te ovako nesto ne dira. Jer doticni uvjerava javnost da je sposoban ne samo voditi opstinu, nego je uciniti i mnogo boljom.
Mislim da je krajne vrijeme pozabaviti se mogucnoscu epidemije Dunning-Krugerjevog sindroma u BiH. Jer ovo nije normalno.
-
Vjecita_zavrzlama
#459 Re: Smijesna strana izbora
DebelinJoe wrote: ↑25/09/2024 19:37
Kakva je ovo utvara na Dovadzijinom skupu? Ko ovo ili šta ovo govori.
Šejtan?
- problemnatravunu
- dembele
#461 Re: Smijesna strana izbora
Likovi kao iz filma Maratonci trče počasni krug
- dembele
- mayab
#463 Re: Smijesna strana izbora
Mislim da ova lista oslikava zapravo demografsko stanje tog nekog (srbskog) istočnog Drvara ,
izgleda da tu nema više mlade osobe ,
sve je to otišlo po nemačkama i austrijama,
ovi ostali da ovdje srbuju do svoje smrti , i to će biti kraj tog mjesta....
-
mali_balon
#464 Re: Smijesna strana izbora
Ali znas sta je crnjak....takvi likovi dolaze iz naroda....smijes li ruku u vatru staviti da velika vecina ne bi ni skontala sta ovdje nije u redu dok im se to ne bi objasnilo....swanfilter wrote: ↑25/09/2024 20:48Imamo viber grupu mi nekadasnji skolski drugovi.
I tako neki dan jedan od njih malo koji su dole ostali pocne kako se moze u BiH. Ima se tu para, samo treba htjeti. Nije toliko lose da bi po bijelom svijetu zivote gubili za zapadne gazde.
I sad bas gledam ovakav jedan blam. A bio sam uvjeren u neprevaziđenost Mariceve vratolomije u vidu mozaka.
Treba preko svake granice biti ravnodusan, velika flegma i mimo svijeta, pa da te ovako nesto ne dira. Jer doticni uvjerava javnost da je sposoban ne samo voditi opstinu, nego je uciniti i mnogo boljom.
Mislim da je krajne vrijeme pozabaviti se mogucnoscu epidemije Dunning-Krugerjevog sindroma u BiH. Jer ovo nije normalno.
Dzaba, polupismen smo narod...evo vidis u istoj debati i sda zohar tucmuc mozel se izbrisat.,...dakle nije pojedinac u pitnaju.....
Drugi su makar pametniji pa napamet nauce neke glavne floskule.....
Last edited by mali_balon on 26/09/2024 11:16, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#466 Re: Smijesna strana izbora
Bit ce da i ti i on trazite opravdanje i alibi za sopstvene zivotne odluke.swanfilter wrote: ↑25/09/2024 20:48Imamo viber grupu mi nekadasnji skolski drugovi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#467 Re: Smijesna strana izbora
-
noviclan
#468 Re: Smijesna strana izbora
Bas me interesuje je li ovo jacenje nadleznosti opcine u odnosu na x2 islo prije ili kasnije donosiva x4
- drag_gost
#469 Re: Smijesna strana izbora
Cirkus.
-
swanfilter
#470 Re: Smijesna strana izbora
Brzas ti cesto. Covjek je u BiH._BataZiv_0809 wrote: ↑26/09/2024 07:11Bit ce da i ti i on trazite opravdanje i alibi za sopstvene zivotne odluke.swanfilter wrote: ↑25/09/2024 20:48Imamo viber grupu mi nekadasnji skolski drugovi.
Mislim da je krajne vrijeme pozabaviti se mogucnoscu epidemije Dunning-Krugerjevog sindroma u BiH. Jer ovo nije normalno.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#471 Re: Smijesna strana izbora
Pa znam.
On za svoju odluku da ostane ti za svoju da odes.
- zforumas
#472 Re: Smijesna strana izbora
Bata i njegova alergija 
-
mishic
#473 Re: Smijesna strana izbora
Zbog ovoga čemu se sada smijemo imati ćemo kada i plakati i to gorko...
Iz izbora u izbore i iz godine u godinu slika je sve ružnija i tužnija. Govori nam kuda ide ovo društvo i ko su, šta su i kakvi su oni što ga žele predstavljati i njime upravljati. Sredstva se ne biraju. I pojedinci i stranke se ponašaju tako prosto, primitivno, nekulturno, idiotski... Ili u našem slučaju, politički!
Već se koriste maniri, sredstva i metode koje već decenijama bivaju usavršavane i sve su sofisticiranije. Pojedince i primitivce bi se još moglo i razumjeti ali od stranaka se očekuje da postave kriterije, crvenu liniju, ne dopuste prostakluk, primitivizam, i još niz nepodopština koje su postale sredstva "političke" borbe.
No tih granica, linija, zahtjeva, nema... A da je sreće kao što nije pola ovih kandidata ne da ne bi mogli govoriti u ime stranke, predstavljati je, biti na bilo kakvim stranačkim listama i spiskovima nego bi ih stranka trajno isključila iz svojih redova i ne bih željela čak ni kao glasaće. Ali avaj...!!! Do toga mi još dugo, dugo, nećemo doći.
Glasačima makar treba biti jasno da svaki od ovih pojedinaca govoreći o sebi i predstavljajući sebe govori i o stranci i predstavlja i stranku. Pa vi sada vidite kome treba dati glas i pokloniti povjerenje? Ko je koliko prost, primitivan, osion, nezajažljiv, sirov, sebičan, neobrazovan...?!!
Stranka koja nema nikakve vlastite limite ne zaslužuje ničije glasove. Da je sreće bilo bi tako!
Iz izbora u izbore i iz godine u godinu slika je sve ružnija i tužnija. Govori nam kuda ide ovo društvo i ko su, šta su i kakvi su oni što ga žele predstavljati i njime upravljati. Sredstva se ne biraju. I pojedinci i stranke se ponašaju tako prosto, primitivno, nekulturno, idiotski... Ili u našem slučaju, politički!
Već se koriste maniri, sredstva i metode koje već decenijama bivaju usavršavane i sve su sofisticiranije. Pojedince i primitivce bi se još moglo i razumjeti ali od stranaka se očekuje da postave kriterije, crvenu liniju, ne dopuste prostakluk, primitivizam, i još niz nepodopština koje su postale sredstva "političke" borbe.
No tih granica, linija, zahtjeva, nema... A da je sreće kao što nije pola ovih kandidata ne da ne bi mogli govoriti u ime stranke, predstavljati je, biti na bilo kakvim stranačkim listama i spiskovima nego bi ih stranka trajno isključila iz svojih redova i ne bih željela čak ni kao glasaće. Ali avaj...!!! Do toga mi još dugo, dugo, nećemo doći.
Glasačima makar treba biti jasno da svaki od ovih pojedinaca govoreći o sebi i predstavljajući sebe govori i o stranci i predstavlja i stranku. Pa vi sada vidite kome treba dati glas i pokloniti povjerenje? Ko je koliko prost, primitivan, osion, nezajažljiv, sirov, sebičan, neobrazovan...?!!
Stranka koja nema nikakve vlastite limite ne zaslužuje ničije glasove. Da je sreće bilo bi tako!
- hepekcina
- skupljac_zeljeza
#475 Re: Smijesna strana izbora
Sumnjam da je njemu ovo više zabavno.