VladaFBiH wrote: ↑23/09/2024 09:21
narcisaa wrote: ↑22/09/2024 21:37
made_in_sarajevo wrote: ↑21/09/2024 08:21
Kaze coek kojem zena radi u bingu, jebote isli na more i ne valja ti taj lidl. 120 eura platili za par dana nista ne valja, onako sve. Reko ka upravu si,
bolja nutela iz binga
Neces ti vidjeti Nutelle za njemacko triste u bh lidlu

. Ne raduj se bezze, prije ce biti isto sranje kao i iz binga.
i dalje ne kontam šta je furka s Njemačkom Nutellom - da pričate da je Italijanska bolja pa bih možda i razumio priču ali ovako...
Da ne bude zabune - probao sam obje i obje su mi ok. ali da svršavam jer je Njemačka definitivno ne.
LIDL-u se radujemo zbog izbora i stvari (robne marke) koje donosi i koje imaju odličan "value for money" u dosta kategorija a sad hoće li biti Njemačka ili Poljska ili Italijanska Nutella nije baš važno jer će nam biti isto kao i "susjedima" odnosno "komšijama".
Ovo za nutelu sam napisala hipoteticki, izravno nadovezujuci se na gornji komentar.
Misljenja sam da u BiH nece imati iste proizvode kao i u Njemackoj i Austriji ali ce cijena tih proizvoda biti ista ili nesto veca nego tamo zbog transporta, carine,....
Ono sto bude bice i sastavom i cijenom prilagodjeno kupovnoj moci bh kupaca sto se tice njihovih robnih marki.
Proizvodi poznatih proizvodjaca, ako budu u ponudi, bice skuplji ili iste cijene kao i vani.
Isti je slucaj sa Lidlom u HR

, znam, kupujem u njemu jer sam skoro svaka dva mjeseca tamo, a znam i sta njemacki i austrijski nude pa usporedimo kada odemo.
Meni je izbor i kvalitet voca bitan, ne ovo, sada, sto se po Sarajevu nudi.
Isto bih voljela da imamo izbor sireva, ne industrijski spravljenih, ne umjetnih sto je u ponudi po Sarajevu, ali to Lidl nema.