Ma evo sad čitam da se uopće ne radi o istim momcima (ovaj što je ispričao šta se desilo i onaj što je progovorio u pozorištu, jednom je bilo 14, a drugom 15), Bog zna koliko je ovaj žrtava imao...vjeshalica wrote: ↑21/09/2024 23:30
Ponovo sam procitala iskaz sa portala:Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega.
U tom lokalu sjedilo je šire društvo, uglavnom prijatelji njegovog oca, a među okupljenima se našao i KasumovićU jednom trenutku, predložio mu je da se izmaknu i odu negdje na kafu da pričaju 'o kamerama , snimaju serija...'..Ubrzo je došao otac s prijateljem po njega da idu kući. U auto sjeda i Kasumović koji u tom trenutku živi u naselju koje se nalazi na relaciji kojom će svakako proći.
Povratak kući bio je još šokantniji. U autu su se, dakle, nalazili otac dječaka koji je vozio dok je njegov prijatelj sjedio na mjestu suvozača. Na zadnjem sjedištu bili su Kasumović i petnaestogodišnjak
https://klix.ba/raport-je-razgovarao-sa ... -da-sutim/
Malo nisi dobro procitala, a i ja niisam doduse.....![]()
Najgori glumci BiH glumišta
Moderator: _BataZiv_0809
-
no_sikiriki
#351 Re: Najgori glumci BiH glumišta
-
suspect_zero
#352 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Maca ispade gledljivo lice nakon ovih ulickanih monstuma.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#353 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Ne znam.vjeshalica wrote: ↑21/09/2024 23:34
Jel ijedan procesuiran ili su postali pedofili nakon raspada YU i smrti Tite?![]()
Uticaj crkve na zapadnoevropske vrijednosti i standarde je ogroman , prebogata je Crkva da bi joj u kapitalističkom svijetu neko sudio.
Istočna crkva ka svojoj pastvi - jednako.
Možeš li zamisliti bilo kakvo preispitivanje vjernika bilo koga unutar vlastite Islamske zajednice ?
Komunizam je pogodovao "prilagođavanju" sveštenstva građanskim zakonima i normama , koliko i kako - zaista ne znam.
Last edited by teskeredzic_22 on 21/09/2024 23:43, edited 2 times in total.
-
bumerangss
#354 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Vala i ja mislim da se malo pretjeralo sa ovolikom hajkom...
Ok nije trebao ali eto desilo se i presuđeno i iskoristio zakonsku mogucnost da otkupi kaznu isto kao sto je Brankovic kupio stan na Ciglanama za 900 KM i nesto certifikata i kaze : "po zakonu"
Vjerovatno i on ima neku traumu od svega toga i suđenja i vjerovatno se kaje i ocito je da je puno "propao" grohnuo... izgledom kao da mu je 55god.
Otisao je iz Sa u Novi Pazar vjerovatno da pokusa "iz pocetka"
Ja da sam na njegovom mjestu tužio bih neke portale za klevetu koji pisu da je SILOVAO
Na bliskom istoku skoro treci svjetski rat, inflacija nam pojede primanja, limun 6 KM, pola kile kafe 12, struja poskupila ne za 10 nego za 20%, federalni budzet pred bankrotom, nema citostatika... a mi 3 dana naglabamo o Moameru
Selo gori a baba se ceslja
-
suspect_zero
#355 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Mene ovo kao roditelja više pogađa od poskupljenja limuna.
- vjeshalica
#356 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Crkva je drmala i u Titino vrijeme. I autoritetom i parama. Cinjenica koju slabo ko hoce priznati.teskeredzic_22 wrote: ↑21/09/2024 23:42Ne znam.vjeshalica wrote: ↑21/09/2024 23:34
Jel ijedan procesuiran ili su postali pedofili nakon raspada YU i smrti Tite?![]()
Uticaj crkve na zapadnoevropske vrijednosti i standarde je ogroman , prebogata je Crkva da bi joj u kapitalističkom svijetu neko sudio.
Istočna crkva ka svojoj pastvi - jednako.
Možeš li zamisliti bilo kakvo preispitivanje vjernika bilo koga unutar vlastite Islamske zajednice ?
Komunizam je pogodovao "prilagođavanju" sveštenstva prema građanskim zakonima i normama , koliko i kako - zaista ne znam.
Svestenskltvo koliko god se otudjivalo od gradjana,rado su se mijesali i uzimali sto im godi. Pa tako za javnost su pokorni operisani od prljavog intimnog odnosa,a u tajnosti i zatvorenim nedostupnim mjestima orgijali.
Uglavnom radi sta hodza radi, a ne sta hodza prica
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#357 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Naš mahalski mentalitet u negativnom kontekstu definitivno pogoduje onom što si rekao.
No to ne amnestira niti njegovu krivicu , niti pravo preispitivanja komentarisanjem sudskih odluka i iskazivanje sumnje u objektivnost istih s obzirom na brojne diskutabilne presude različitih tipova u prošlosti.
U pitanju su ti momčići , njihova budućnost.
On je svjesno uprkos tome što je znao šta radi , uprkos karijeri , uprkos godinama , napravio nešto što nam se svima gadi i sjebao živote dva mlada čovjeka.
Da li je prije ikakvog nedjela mogao pokušati potražiti neku stručnu ili medicinsku pomoć - jeste , ne znamo da li je to i učinio ?
- vjeshalica
#358 Re: Najgori glumci BiH glumišta
A cuj neko ima razlicite prioritete u zivotu. Bitan mu je limun od 6KM sada kad mu i nije sezona, i vazda je bio toliko, a nije bitno sto su djeca na meti pedofila,jer gaji duboko uvjerenje da se njemu nece desiti ili nekom njegovom, ili da je vise postalo dosadno jer smo navikli na to....dok ljudi ne iskuse to zlo na sebi ili nekom svom nece shvatiti koliko je to teska stvar u zivotu koju nikada nicim nece izbrisati.
Inace,zlo mi je od usrane price da ima nesto prece.
- Point.
#359 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Zeludac bi ti se okrenuo osam puta da ti pricam sseksualna napastovanja domacilnog zilja i svjedocanstva afghanistanskih maloljetnika i sta su prozivila u Iranu kojeg toliko uzduzes.
- Rothmans
#360 Re: Najgori glumci BiH glumišta
- Point.
#361 Re: Najgori glumci BiH glumišta
- Better Man
#362 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Ništa se nije tu pretjeralo. Moamer Kasumović je zaslužio da ga se javno linčuje, jer je seksualni manijak i predator, koji se pali na maloljetne dječake. To može samo neko bolestan i poremećen. Za osobe poput njega nesmije biti mjesta u javnom životu i takve osobe trebaju biti trajno obilježene.bumerangss wrote: ↑21/09/2024 23:43Vala i ja mislim da se malo pretjeralo sa ovolikom hajkom...
Ok nije trebao ali eto desilo se i presuđeno i iskoristio zakonsku mogucnost da otkupi kaznu isto kao sto je Brankovic kupio stan na Ciglanama za 900 KM i nesto certifikata i kaze : "po zakonu"
Vjerovatno i on ima neku traumu od svega toga i suđenja i vjerovatno se kaje i ocito je da je puno "propao" grohnuo... izgledom kao da mu je 55god.
Ja da sam na njegovom mjestu tužio bih neke portale za klevetu koji pisu da je SILOVAO
Na bliskom istoku skoro treci svjetski rat, inflacija nam pojede primanja, limun 6 KM, pola kile kafe 12, struja poskupila ne za 10 nego za 20%, federalni budzet pred bankrotom, nema citostatika... a mi 3 dana naglabamo o Moameru![]()
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#363 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Jedno je što je uradio, hajde i "donekle", iako mi je i to teško, užasno teško u bilo kakvom okviru relativizirati.
No, dovoljno ga je samo za ono javno prozvati što je poslije uradio. Pokušao je se sakriti od kazne, pravio se da nije bilo ničega, ko zna šta je uradio za ovo vrijeme, jer je faktički iz svega izašao nekažnjen.
No, dovoljno ga je samo za ono javno prozvati što je poslije uradio. Pokušao je se sakriti od kazne, pravio se da nije bilo ničega, ko zna šta je uradio za ovo vrijeme, jer je faktički iz svega izašao nekažnjen.
-
last mohicans
#364 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Ma on je tipični primjer onog matorog perverznjaka iz BG sto je godinama seksualno uznemiravao glumice. A nije li Lečić daleko. Isplivat će još. Nažalost, taj svijet filma je oduvijek bio pun labilnih likova, narkića, pijanica, raznoraznih perverznjaka. Svi oni jedne druge poznaju, samo se prave mutavi. Sačekali su linč, da bi stidljivo počeli izražavati zgražanje. Najjači reditelj Isović, kao ništa on nije znao, a kod njega na Poljinama se igranke i pijanke redovno organizirale, eto kao ne zna da voli dječake. Eno i Hana se oglasila, za sve krivi FGR.
- tramvajtrojka
#365 Re: Najgori glumci BiH glumišta
e ako se hana javila e onda ne znam zadnja osoba u ovom gradu koja bi trebala o moralu da pricalast mohicans wrote: ↑22/09/2024 00:26 Ma on je tipični primjer onog matorog perverznjaka iz BG sto je godinama seksualno uznemiravao glumice. A nije li Lečić daleko. Isplivat će još. Nažalost, taj svijet filma je oduvijek bio pun labilnih likova, narkića, pijanica, raznoraznih perverznjaka. Svi oni jedne druge poznaju, samo se prave mutavi. Sačekali su linč, da bi stidljivo počeli izražavati zgražanje. Najjači reditelj Isović, kao ništa on nije znao, a kod njega na Poljinama se igranke i pijanke redovno organizirale, eto kao ne zna da voli dječake. Eno i Hana se oglasila, za sve krivi FGR.
-
last mohicans
#366 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Jes, jes, optužila FGR da se prave mutavi i pita se u kakva smo se to govna pretvorili. Ne viče za sebe ništatramvajtrojka wrote: ↑22/09/2024 00:30e ako se hana javila e onda ne znam zadnja osoba u ovom gradu koja bi trebala o moralu da pricalast mohicans wrote: ↑22/09/2024 00:26 Ma on je tipični primjer onog matorog perverznjaka iz BG sto je godinama seksualno uznemiravao glumice. A nije li Lečić daleko. Isplivat će još. Nažalost, taj svijet filma je oduvijek bio pun labilnih likova, narkića, pijanica, raznoraznih perverznjaka. Svi oni jedne druge poznaju, samo se prave mutavi. Sačekali su linč, da bi stidljivo počeli izražavati zgražanje. Najjači reditelj Isović, kao ništa on nije znao, a kod njega na Poljinama se igranke i pijanke redovno organizirale, eto kao ne zna da voli dječake. Eno i Hana se oglasila, za sve krivi FGR.![]()
![]()
![]()
Last edited by last mohicans on 22/09/2024 00:34, edited 1 time in total.
- Rothmans
#367 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Da se razumijemo i vratimo na temu, sama serija je bila sumorna parada loseg humora i ljigavaca svih uzrasta i polova.
- Edin H.
#368 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Ima li link da vidimo šta je Hana zaključila i zatvorimo temu.tramvajtrojka wrote: ↑22/09/2024 00:30e ako se hana javila e onda ne znam zadnja osoba u ovom gradu koja bi trebala o moralu da pricalast mohicans wrote: ↑22/09/2024 00:26 Ma on je tipični primjer onog matorog perverznjaka iz BG sto je godinama seksualno uznemiravao glumice. A nije li Lečić daleko. Isplivat će još. Nažalost, taj svijet filma je oduvijek bio pun labilnih likova, narkića, pijanica, raznoraznih perverznjaka. Svi oni jedne druge poznaju, samo se prave mutavi. Sačekali su linč, da bi stidljivo počeli izražavati zgražanje. Najjači reditelj Isović, kao ništa on nije znao, a kod njega na Poljinama se igranke i pijanke redovno organizirale, eto kao ne zna da voli dječake. Eno i Hana se oglasila, za sve krivi FGR.![]()
![]()
![]()
- omega369
#369 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Tako jeBetter Man wrote: ↑22/09/2024 00:05Ništa se nije tu pretjeralo. Moamer Kasumović je zaslužio da ga se javno linčuje, jer je seksualni manijak i predator, koji se pali na maloljetne dječake. To može samo neko bolestan i poremećen. Za osobe poput njega nesmije biti mjesta u javnom životu i takve osobe trebaju biti trajno obilježene.bumerangss wrote: ↑21/09/2024 23:43Vala i ja mislim da se malo pretjeralo sa ovolikom hajkom...
Na bliskom istoku skoro treci svjetski rat, inflacija nam pojede primanja, limun 6 KM, pola kile kafe 12, struja poskupila ne za 10 nego za 20%, federalni budzet pred bankrotom, nema citostatika... a mi 3 dana naglabamo o Moameru![]()
Sa pogancima nema labavo
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
-
Nisamsdaali
#371 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Ne treba miješat lik i djelo, serija je legendarna
- Edin H.
- drag_gost
#373 Re: Najgori glumci BiH glumišta
Majku mu jebem nastranu. Naravno da debila treba prozvati. Nije on zrtva ovdje, vec su zrtve ti djecaci, danas odrasli ljudi, kojima je on prouzrokovao ove traume.
- eltroxin
-
kakavdanakneiskustvu
#375 Re: Najgori glumci BiH glumišta
ali već 33 godine te države nemateskeredzic_22 wrote: ↑21/09/2024 23:33U Titovoj državi bi bili procesurirani.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑21/09/2024 23:33sveštena lica pedofili iz nekog razloga u većini slučajeva ni ne budu procesuiraniteskeredzic_22 wrote: ↑21/09/2024 23:30
I heteroseksualci su pedofili a ne samo homoseksualci , pišeš notorne gluposti.
Sveštenim licima crkava je to dokazano stotinu puta , šta da napišemo , samo vi i dalje plaćajte članarine i sahranjujte se po njihovim pravilima ?
zašto?
Eto zato.