Najgori glumci BiH glumišta

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
no_sikiriki

#351 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by no_sikiriki »

vjeshalica wrote: 21/09/2024 23:30
Ponovo sam procitala iskaz sa portala:
Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega.
U tom lokalu sjedilo je šire društvo, uglavnom prijatelji njegovog oca, a među okupljenima se našao i Kasumović
U jednom trenutku, predložio mu je da se izmaknu i odu negdje na kafu da pričaju 'o kamerama , snimaju serija...'.
Ubrzo je došao otac s prijateljem po njega da idu kući. U auto sjeda i Kasumović koji u tom trenutku živi u naselju koje se nalazi na relaciji kojom će svakako proći.

Povratak kući bio je još šokantniji. U autu su se, dakle, nalazili otac dječaka koji je vozio dok je njegov prijatelj sjedio na mjestu suvozača. Na zadnjem sjedištu bili su Kasumović i petnaestogodišnjak
.

https://klix.ba/raport-je-razgovarao-sa ... -da-sutim/

Malo nisi dobro procitala, a i ja niisam doduse..... ;-)
Ma evo sad čitam da se uopće ne radi o istim momcima (ovaj što je ispričao šta se desilo i onaj što je progovorio u pozorištu, jednom je bilo 14, a drugom 15), Bog zna koliko je ovaj žrtava imao...
suspect_zero

#352 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by suspect_zero »

Maca ispade gledljivo lice nakon ovih ulickanih monstuma.
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#353 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by teskeredzic_22 »

vjeshalica wrote: 21/09/2024 23:34
Jel ijedan procesuiran ili su postali pedofili nakon raspada YU i smrti Tite? 8-)
Ne znam.

Uticaj crkve na zapadnoevropske vrijednosti i standarde je ogroman , prebogata je Crkva da bi joj u kapitalističkom svijetu neko sudio.

Istočna crkva ka svojoj pastvi - jednako.

Možeš li zamisliti bilo kakvo preispitivanje vjernika bilo koga unutar vlastite Islamske zajednice ?

Komunizam je pogodovao "prilagođavanju" sveštenstva građanskim zakonima i normama , koliko i kako - zaista ne znam.
Last edited by teskeredzic_22 on 21/09/2024 23:43, edited 2 times in total.
bumerangss

#354 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by bumerangss »

karanana wrote: 20/09/2024 21:15 kazna je prikladna samo za neko to pipanje. ustvari iznenadjen sam da je dobio i godinu. ja sam mislio da je nesto jos "vece".
najveca kazna mu je da je njegov bilo kakav normalan zivot zavrsen profesionalno i privatno. ako se frajer objesi, hoce li iko biti kriv?
Vala i ja mislim da se malo pretjeralo sa ovolikom hajkom...
Ok nije trebao ali eto desilo se i presuđeno i iskoristio zakonsku mogucnost da otkupi kaznu isto kao sto je Brankovic kupio stan na Ciglanama za 900 KM i nesto certifikata i kaze : "po zakonu"

Vjerovatno i on ima neku traumu od svega toga i suđenja i vjerovatno se kaje i ocito je da je puno "propao" grohnuo... izgledom kao da mu je 55god.
Otisao je iz Sa u Novi Pazar vjerovatno da pokusa "iz pocetka"

Ja da sam na njegovom mjestu tužio bih neke portale za klevetu koji pisu da je SILOVAO

Na bliskom istoku skoro treci svjetski rat, inflacija nam pojede primanja, limun 6 KM, pola kile kafe 12, struja poskupila ne za 10 nego za 20%, federalni budzet pred bankrotom, nema citostatika... a mi 3 dana naglabamo o Moameru :-)

Selo gori a baba se ceslja
suspect_zero

#355 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by suspect_zero »

Mene ovo kao roditelja više pogađa od poskupljenja limuna.
vjeshalica

#356 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by vjeshalica »

teskeredzic_22 wrote: 21/09/2024 23:42
vjeshalica wrote: 21/09/2024 23:34
Jel ijedan procesuiran ili su postali pedofili nakon raspada YU i smrti Tite? 8-)
Ne znam.

Uticaj crkve na zapadnoevropske vrijednosti i standarde je ogroman , prebogata je Crkva da bi joj u kapitalističkom svijetu neko sudio.

Istočna crkva ka svojoj pastvi - jednako.

Možeš li zamisliti bilo kakvo preispitivanje vjernika bilo koga unutar vlastite Islamske zajednice ?

Komunizam je pogodovao "prilagođavanju" sveštenstva prema građanskim zakonima i normama , koliko i kako - zaista ne znam.
Crkva je drmala i u Titino vrijeme. I autoritetom i parama. Cinjenica koju slabo ko hoce priznati.

Svestenskltvo koliko god se otudjivalo od gradjana,rado su se mijesali i uzimali sto im godi. Pa tako za javnost su pokorni operisani od prljavog intimnog odnosa,a u tajnosti i zatvorenim nedostupnim mjestima orgijali.

Uglavnom radi sta hodza radi, a ne sta hodza prica
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#357 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by teskeredzic_22 »

bumerangss wrote: 21/09/2024 23:43

Naš mahalski mentalitet u negativnom kontekstu definitivno pogoduje onom što si rekao.

No to ne amnestira niti njegovu krivicu , niti pravo preispitivanja komentarisanjem sudskih odluka i iskazivanje sumnje u objektivnost istih s obzirom na brojne diskutabilne presude različitih tipova u prošlosti.

U pitanju su ti momčići , njihova budućnost.

On je svjesno uprkos tome što je znao šta radi , uprkos karijeri , uprkos godinama , napravio nešto što nam se svima gadi i sjebao živote dva mlada čovjeka.

Da li je prije ikakvog nedjela mogao pokušati potražiti neku stručnu ili medicinsku pomoć - jeste , ne znamo da li je to i učinio ?
vjeshalica

#358 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by vjeshalica »

suspect_zero wrote: 21/09/2024 23:45 Mene ovo kao roditelja više pogađa od poskupljenja limuna.
A cuj neko ima razlicite prioritete u zivotu. Bitan mu je limun od 6KM sada kad mu i nije sezona, i vazda je bio toliko, a nije bitno sto su djeca na meti pedofila,jer gaji duboko uvjerenje da se njemu nece desiti ili nekom njegovom, ili da je vise postalo dosadno jer smo navikli na to....dok ljudi ne iskuse to zlo na sebi ili nekom svom nece shvatiti koliko je to teska stvar u zivotu koju nikada nicim nece izbrisati.
Inace,zlo mi je od usrane price da ima nesto prece.
Point.

#359 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Point. »

Rothmans wrote: 21/09/2024 22:58 Samo vi njima priredjujte parade, a sva ta bagra kidise na djecu zbog seksualne isfrustriranosti i teskog pronalaska odraslog pakasha za razvaljivanje u konzervativnim sredinama poput nase.
Zeludac bi ti se okrenuo osam puta da ti pricam sseksualna napastovanja domacilnog zilja i svjedocanstva afghanistanskih maloljetnika i sta su prozivila u Iranu kojeg toliko uzduzes.
Rothmans

#360 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Rothmans »

Point. wrote: 21/09/2024 23:58
Rothmans wrote: 21/09/2024 22:58 Samo vi njima priredjujte parade, a sva ta bagra kidise na djecu zbog seksualne isfrustriranosti i teskog pronalaska odraslog pakasha za razvaljivanje u konzervativnim sredinama poput nase.
Zeludac bi ti se okrenuo osam puta da ti pricam sseksualna napastovanja domacilnog zilja i svjedocanstva afghanistanskih maloljetnika i sta su prozivila u Iranu kojeg toliko uzduzes.
Jesi zdrav ti ?
Point.

#361 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Point. »

Rothmans wrote: 22/09/2024 00:01
Point. wrote: 21/09/2024 23:58
Jesi zdrav ti ?
Jesam a vi kako te?
Better Man

#362 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Better Man »

karanana wrote: 20/09/2024 21:15 kazna je prikladna samo za neko to pipanje. ustvari iznenadjen sam da je dobio i godinu. ja sam mislio da je nesto jos "vece".
najveca kazna mu je da je njegov bilo kakav normalan zivot zavrsen profesionalno i privatno. ako se frajer objesi, hoce li iko biti kriv?
Ok nije trebao ali eto desilo se i presuđeno i iskoristio zakonsku mogucnost da otkupi kaznu isto kao sto je Brankovic kupio stan na Ciglanama za 900 KM i nesto certifikata i kaze : "po zakonu"

Vjerovatno i on ima neku traumu od svega toga i suđenja i vjerovatno se kaje i ocito je da je puno "propao" grohnuo... izgledom kao da mu je 55god.

Ja da sam na njegovom mjestu tužio bih neke portale za klevetu koji pisu da je SILOVAO

Na bliskom istoku skoro treci svjetski rat, inflacija nam pojede primanja, limun 6 KM, pola kile kafe 12, struja poskupila ne za 10 nego za 20%, federalni budzet pred bankrotom, nema citostatika... a mi 3 dana naglabamo o Moameru :-)

Ništa se nije tu pretjeralo. Moamer Kasumović je zaslužio da ga se javno linčuje, jer je seksualni manijak i predator, koji se pali na maloljetne dječake. To može samo neko bolestan i poremećen. Za osobe poput njega nesmije biti mjesta u javnom životu i takve osobe trebaju biti trajno obilježene.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#363 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by PreWiBa »

Jedno je što je uradio, hajde i "donekle", iako mi je i to teško, užasno teško u bilo kakvom okviru relativizirati.

No, dovoljno ga je samo za ono javno prozvati što je poslije uradio. Pokušao je se sakriti od kazne, pravio se da nije bilo ničega, ko zna šta je uradio za ovo vrijeme, jer je faktički iz svega izašao nekažnjen.
last mohicans

#364 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by last mohicans »

Ma on je tipični primjer onog matorog perverznjaka iz BG sto je godinama seksualno uznemiravao glumice. A nije li Lečić daleko. Isplivat će još. Nažalost, taj svijet filma je oduvijek bio pun labilnih likova, narkića, pijanica, raznoraznih perverznjaka. Svi oni jedne druge poznaju, samo se prave mutavi. Sačekali su linč, da bi stidljivo počeli izražavati zgražanje. Najjači reditelj Isović, kao ništa on nije znao, a kod njega na Poljinama se igranke i pijanke redovno organizirale, eto kao ne zna da voli dječake. Eno i Hana se oglasila, za sve krivi FGR.
tramvajtrojka

#365 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by tramvajtrojka »

last mohicans wrote: 22/09/2024 00:26 Ma on je tipični primjer onog matorog perverznjaka iz BG sto je godinama seksualno uznemiravao glumice. A nije li Lečić daleko. Isplivat će još. Nažalost, taj svijet filma je oduvijek bio pun labilnih likova, narkića, pijanica, raznoraznih perverznjaka. Svi oni jedne druge poznaju, samo se prave mutavi. Sačekali su linč, da bi stidljivo počeli izražavati zgražanje. Najjači reditelj Isović, kao ništa on nije znao, a kod njega na Poljinama se igranke i pijanke redovno organizirale, eto kao ne zna da voli dječake. Eno i Hana se oglasila, za sve krivi FGR.
e ako se hana javila e onda ne znam zadnja osoba u ovom gradu koja bi trebala o moralu da prica :lol: :lol: :mrgreen:
last mohicans

#366 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by last mohicans »

tramvajtrojka wrote: 22/09/2024 00:30
last mohicans wrote: 22/09/2024 00:26 Ma on je tipični primjer onog matorog perverznjaka iz BG sto je godinama seksualno uznemiravao glumice. A nije li Lečić daleko. Isplivat će još. Nažalost, taj svijet filma je oduvijek bio pun labilnih likova, narkića, pijanica, raznoraznih perverznjaka. Svi oni jedne druge poznaju, samo se prave mutavi. Sačekali su linč, da bi stidljivo počeli izražavati zgražanje. Najjači reditelj Isović, kao ništa on nije znao, a kod njega na Poljinama se igranke i pijanke redovno organizirale, eto kao ne zna da voli dječake. Eno i Hana se oglasila, za sve krivi FGR.
e ako se hana javila e onda ne znam zadnja osoba u ovom gradu koja bi trebala o moralu da prica :lol: :lol: :mrgreen:
Jes, jes, optužila FGR da se prave mutavi i pita se u kakva smo se to govna pretvorili. Ne viče za sebe ništa :lol:
Last edited by last mohicans on 22/09/2024 00:34, edited 1 time in total.
Rothmans

#367 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Rothmans »

Da se razumijemo i vratimo na temu, sama serija je bila sumorna parada loseg humora i ljigavaca svih uzrasta i polova.
Edin H.

#368 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Edin H. »

tramvajtrojka wrote: 22/09/2024 00:30
Ima li link da vidimo šta je Hana zaključila i zatvorimo temu. :izet:
omega369

#369 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by omega369 »

Better Man wrote: 22/09/2024 00:05

Ništa se nije tu pretjeralo. Moamer Kasumović je zaslužio da ga se javno linčuje, jer je seksualni manijak i predator, koji se pali na maloljetne dječake. To može samo neko bolestan i poremećen. Za osobe poput njega nesmije biti mjesta u javnom životu i takve osobe trebaju biti trajno obilježene.
Tako je :thumbup: :thumbup:

Sa pogancima nema labavo
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#370 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by PreWiBa »

Rothmans wrote: 22/09/2024 00:34 Da se razumijemo i vratimo na temu, sama serija je bila sumorna parada loseg humora i ljigavaca svih uzrasta i polova.
Ma Viza za budućnost je deset liga iznad njih.
Nisamsdaali

#371 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Nisamsdaali »

Ne treba miješat lik i djelo, serija je legendarna
Edin H.

#372 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by Edin H. »

sehohari wrote: 22/09/2024 00:43
Rothmans wrote: 22/09/2024 00:34 Da se razumijemo i vratimo na temu, sama serija je bila sumorna parada loseg humora i ljigavaca svih uzrasta i polova.
Ma Viza za budućnost je deset liga iznad njih.
Nikad robom… :oops:
drag_gost

#373 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by drag_gost »

Majku mu jebem nastranu. Naravno da debila treba prozvati. Nije on zrtva ovdje, vec su zrtve ti djecaci, danas odrasli ljudi, kojima je on prouzrokovao ove traume.
eltroxin

#374 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by eltroxin »

Haj’ da i ti nekada napises nesto smisleno
kakavdanakneiskustvu

#375 Re: Najgori glumci BiH glumišta

Post by kakavdanakneiskustvu »

teskeredzic_22 wrote: 21/09/2024 23:33
kakavdanakneiskustvu wrote: 21/09/2024 23:33
teskeredzic_22 wrote: 21/09/2024 23:30

I heteroseksualci su pedofili a ne samo homoseksualci , pišeš notorne gluposti.

Sveštenim licima crkava je to dokazano stotinu puta , šta da napišemo , samo vi i dalje plaćajte članarine i sahranjujte se po njihovim pravilima ?
sveštena lica pedofili iz nekog razloga u većini slučajeva ni ne budu procesuirani

zašto?
U Titovoj državi bi bili procesurirani.
Eto zato.
ali već 33 godine te države nema
Post Reply