Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lokalni izbori 2024: Gdje svaki glas broji... barem dok ne nestane struje!
Dobrodošli u naš kutak političke zabave, gdje se lokalni kandidati pretvaraju u superheroje, a glasanje postaje akcioni film s više zapleta od turskih serija! Ovdje možete pratiti ko trči za funkciju u općini, a ko se samo trudi da ne trči nigdje. Diskutujte, predviđajte i pratite kako vaši omiljeni (ili najmanje omiljeni) političari pokušavaju da ispune obećanja – od asfaltiranja ulice do postavljanja nove klupe u parku.
Pridružite se, jer iako su izbori ozbiljni... mi sigurno ne moramo biti!
ovo nije smiješno već tužno... nesposoban kao direktor studentskog centra pa unaprijeđen u savjetnika ministra vanjskih poslova BiH pa i tamo nesposoban pa ga sada guraju za načelnika i očekuju drugačiji rezultat osim onog - nesposoban.
A za to vrijeme lik ODNOSIVA hiljade i hiljade maraka za svoju nesposobnost
ovo nije smiješno već tužno... nesposoban kao direktor studentskog centra pa unaprijeđen u savjetnika ministra vanjskih poslova BiH pa i tamo nesposoban pa ga sada guraju za načelnika i očekuju drugačiji rezultat osim onog - nesposoban.
A za to vrijeme lik ODNOSIVA hiljade i hiljade maraka za svoju nesposobnost
moze li mi objasniti sta je fol sa ovim tipom pa se u ovoj mjeri vrti u politici?
Mene mjesec dana prije izbora glava već opasno boli, kao da mi goli život o njima ovisi.
A tamo će u septembru neka nana kroz dva sata razvuć jufku, nafilovat pitu, pomastit je, otići na izbore i zaokružit nekog "plahog insana" što je slatkorječiv, a zatim curik kući i gurnut pitu u rernu da se ispeče.
Glas k'o glas. Svaki istu težinu nosi. A politika nekima (kao meni) dođe kao porok, ne možeš pobjeći od nje.
zecko_kupuz wrote: ↑21/09/2024 18:40
Mene mjesec dana prije izbora glava već opasno boli, kao da mi goli život o njima ovisi.
A tamo će u septembru neka nana kroz dva sata razvuć jufku, nafilovat pitu, pomastit je, otići na izbore i zaokružit nekog "plahog insana" što je slatkorječiv, a zatim curik kući i gurnut pitu u rernu da se ispeče.
Glas k'o glas. Svaki istu težinu nosi. A politika nekima (kao meni) dođe kao porok, ne možeš pobjeći od nje.
Niko od ovih vijecnika nije radi tvog interese nego radi svog
Mene briga ko ce od njih dobiti 400 km, neko mora
Da se pitam ukinula bih ta mjesta i uvela online ankete na nivou opstine jer sta drugo rade tj ne rade te osobe (glasaju daju prijedloge)
zecko_kupuz wrote: ↑21/09/2024 18:40
Niko od ovih vijecnika nije radi tvog interese nego radi svog
Mene briga ko ce od njih dobiti 400 km, neko mora
Da se pitam ukinula bih ta mjesta i uvela online ankete na nivou opstine jer sta drugo rade tj ne rade te osobe (glasaju daju prijedloge)
Ma znam, treba opušteno. A kandidati za općinske vijećnike su šega, ljudi iz penzije komotno konkurišu, jer dosadno iim. Dokazano.
Ja mislim da od takvih glupana niko ni ne očekuje da glasaju za lijeve i liberalne opcije. Samo neko ko glasa za SDA može da samog sebe uvjeri kako je Naša stranka u jeku predizborne kampanje odlučila baciti letke u haustor i ostaviti to smeće svima naočigled.
Ja mislim da od takvih glupana niko ni ne očekuje da glasaju za lijeve i liberalne opcije. Samo neko ko glasa za SDA može da samog sebe uvjeri kako je Naša stranka u jeku predizborne kampanje odlučila baciti letke u haustor i ostaviti to smeće svima naočigled.
kako je krenulo počeće te pisati evanđelja za svece iz Naše stranke
A samo Sabinu ako uzmete, sve što je nekada govorila, svaki princip iza kojeg je stajala, danas ne samo da je pogažen, već i bačen u kanalizaciju
A samo Sabinu ako uzmete, sve što je nekada govorila, svaki princip iza kojeg je stajala, danas ne samo da je pogažen, već i bačen u kanalizaciju
Ramo Isak je moralna vertikala za ove prevarante
To sto ti pises nema ama bas nikakve veze sa ovim glupim zakljuckom kako je Nasa stranka odlucila istresti kesu sa smecem u nekom holu.
O politickim odlukama stranke i njenih kadrova, svakako mozemo diskutovati. Tamo na politickoj temi.
Ramo Isak je moralna vertikala za ove prevarante
To sto ti pises nema ama bas nikakve veze sa ovim glupim zakljuckom kako je Nasa stranka odlucila istresti kesu sa smecem u nekom holu.
O politickim odlukama stranke i njenih kadrova, svakako mozemo diskutovati. Tamo na politickoj temi.
istresena kesa predizbornog smeća je tek odraz tih politika