Pa ako radi u nekom pozoristu na budzetu ne mogu mu nista.Better Man wrote: ↑19/09/2024 19:02 On je svoju karijeru glumca s ovim zauvijek završio, osim ako se ne nađe kakva budala da ga angažira, jer niko normalna i zdrave pameti neće htjeti imati bilo kakvu suradnju s njim
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Haris.ba
#84576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- nota1969
#84577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakva rupa od drzave,otkupio kaznu i to još za ovako djelo
ovo nema u pm,jebo afganistan
ovo nema u pm,jebo afganistan
-
mali_balon
#84578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa nacelink rumenko ubio covjeka tj zgazio ga i porodica mu halalila pa nije lezo ni dana...haj ti zgazi covjeka drzava bi te sjebala svim raspolozivim sredstvima...gore od afganistana tamo se zna kako ide
- nota1969
#84579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ima tih slucajeva jbg,načelnici,djeca tajkuna,buregdžija,slažem se,nema opravdanja ,ali ovo je posebno gnusnomali_balon wrote: ↑19/09/2024 19:30pa nacelink rumenko ubio covjeka tj zgazio ga i porodica mu halalila pa nije lezo ni dana...haj ti zgazi covjeka drzava bi te sjebala svim raspolozivim sredstvima...gore od afganistana tamo se zna kako ide
- kabal1337
#84580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako i kolege novinari ublazavaju, bludnicenja, ne napisu pedofilija
- drug_profi
#84581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa kad nije pedofilija...
Postoji razlika jbg.
Postoji razlika jbg.
- vjeshalica
- Ateista
#84583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iskreno, nisam ni cuo do sad za njega,tako da pojms nemam nista o njemu. Moguce i da jeste homo, samo sam htio skrenuti paznju da ne mora znaciti ako ga privlace muskarci da ga ne privlace i zene, kao i da ako ga provlace djeca ili adolescenti da to nije isto kao i odrasli muskarci.Better Man wrote: ↑19/09/2024 19:02Nije hodao s manekenkom, već je bio u braku S Asjom. Cura je radila u Kamernom, a mislim da je nekad bila i vezana za Ars Aevi.. Za njega se zna da je homoseksualac. A ovo za bludničenje je odvratno. Kakva ljudska ološ i gnjida. On je svoju karijeru glumca s ovim zauvijek završio, osim ako se ne nađe kakva budala da ga angažira, jer niko normalna i zdrave pameti neće htjeti imati bilo kakvu suradnju s njim.Ateista wrote: ↑19/09/2024 15:32Kakve to ima veze sto je hodao sa manekenkom,zasto mora biti gluma?
Mnogi brkaju razne pojmove, prvo sto pedofili u vecini slucajeva uopste ne biraju spol, svejedno im je kojeg je spola dijete, i to nikakve veze nema sa homoseksualnoscu vec ih privlace djeca. Ovo ne mozemo nazvati pedofilijom jer zrtva nije dijete vec adolescent ili maloljetnik, zato je i navedeno "zbog bludnicenja nad maloljetinokm" ne "nad djetetom", ali svejedno to sto se pali na adolescenta muskarca ne mora znaciti da je homoseksualac, cak i da ga privlace odrasli muskarci opet ima i biseksualaca pa ne mora znaciti da mu je veza sa zenom paravan i da ga ne privlace i zene, iako ima i tih slucajeva, ali danas sve manje jer nema potrebe kao nekad.
U ovom slucaju je strasno da se ovako nesto kaznjava tako malom kaznom koja se moze otkupiti. Ne moze se ocekivati neka drasticna kazna, koliko se vidi iz clanka nije bilo pravog silovanja i samim tim ovo nema istu tezinu, ali opet premalo je godina za to. Pogotovo je strasno da se to tako zataska da se ne zna, ko zna koliko ljudi koji su u kontaktu sa njim to nisu znali, neko moze ostaviti svoju djecu samu sa njim ne znajuci za ovo.
Svakako da je odvratno i da je zavrsio karijeru,zato je to i krio dobro ovih par godina.
- hepekcina
#84584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa ljudi jel moguće ovako zataškavanje...da lika osude 2021. i da niko o tome pojma nema!?
I jedino gore od njegovog zločina je ovo da su mu dali godinu zatvora i pustili ga da slobodno šeta i ponovi nedjelo
ništa u njima ne ostalo, sve im .....
I jedino gore od njegovog zločina je ovo da su mu dali godinu zatvora i pustili ga da slobodno šeta i ponovi nedjelo
ništa u njima ne ostalo, sve im .....
- vjeshalica
#84585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zataskala su se mnoga ubistva, nestanci itd. Ovo je samo kap u moru zataskanih dogadjaja. Osim toga da prezivjeli nije javno progovorio ne bi se ni saznalo.
Kult sutnje nas ubija.
Kult sutnje nas ubija.
-
BadBoy
#84586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izgleda gore što se nije na sva zvona objavilo da je osuđen nego što je dobio samo godinu... ja mahalskog naroda...
-
Drugclanbiblioteke
#84587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Možda je vrijeme da se nešto uradi i ukine ovo “plaćanje zatvora” i da možda neki sudija bude poslan u zatvor zbog sumnjivo malih kazni.
Doduše sudstvo svira kako vlada kantona traži, a sve pizdarije u zadnje 4 godine idu na konto trojke.
Za slijeće kantonalne izbore treba pitati šta je sa:
- raspalim korumpiranim sudstvom
- nepostojećim mupom kantona
- pucanjem školstva po šavovima i sistemskoj islamizaciji obrazovanja u kantonu, i guranjem pod tepih svih problema
- raspad službi za socijalni rad
- zavod pazaric ( jesu li okrecili makar)
Kad su NS, SDP i NiP palamudili iz opozicije sve ok i korektno. Kada ih sada prozivamo za “nerad na gore navedenim temama” ljude prozivaju da su zeleni botovi i sendvičari.
Jer sve ovo nerijesavanje problema posljedično puni crne hronike i ovaj thread.
Doduše sudstvo svira kako vlada kantona traži, a sve pizdarije u zadnje 4 godine idu na konto trojke.
- pucanjem školstva po šavovima i sistemskoj islamizaciji obrazovanja u kantonu, i guranjem pod tepih svih problema
Kad su NS, SDP i NiP palamudili iz opozicije sve ok i korektno. Kada ih sada prozivamo za “nerad na gore navedenim temama” ljude prozivaju da su zeleni botovi i sendvičari.
- hatemondays
#84588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tipicna sarajevska sutnja, Sarajevo je uvijek zatvaralo oci i usi za tipove poput ovoga. Ni prvi ni zadnji put.Mojne ganje nas je...vjeshalica wrote: ↑19/09/2024 22:32 Zataskala su se mnoga ubistva, nestanci itd. Ovo je samo kap u moru zataskanih dogadjaja. Osim toga da prezivjeli nije javno progovorio ne bi se ni saznalo.
Kult sutnje nas ubija.
-
Drugclanbiblioteke
#84589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sjetimo se samo onog pedofila sto je na Grbavici vraćen na posao.
Kad se to desilo, trebao je pred kamere stati ministar pravosuđa i reci ako hoćete promjene taj i taj zakon mora biti promijenjen i taj i taj pravilnik.
Mi ne znamo ni ko je anonimus ili anonimkinja koja prdi u stolici ministarstva pravosudja za par hiljada maraka mjesečno.
Evo da pojednostavim prva stranka koja obeća da će promjeniti zakone i ukinuti plaćanje zatvora ima moj glas na kantonalnom i federalnom nivou.
Od danas me boli tuki za infrastrukturu, koridor wc , zdravstvo, helikopter za Ramu i Katicu, Dodikove četnike i 3 entitet. Ko ukine plaćanje kazne umjesto ležanja u zatvoru i da dodam institut pomilovanja ima moj glas.
Kad se to desilo, trebao je pred kamere stati ministar pravosuđa i reci ako hoćete promjene taj i taj zakon mora biti promijenjen i taj i taj pravilnik.
Mi ne znamo ni ko je anonimus ili anonimkinja koja prdi u stolici ministarstva pravosudja za par hiljada maraka mjesečno.
Evo da pojednostavim prva stranka koja obeća da će promjeniti zakone i ukinuti plaćanje zatvora ima moj glas na kantonalnom i federalnom nivou.
Od danas me boli tuki za infrastrukturu, koridor wc , zdravstvo, helikopter za Ramu i Katicu, Dodikove četnike i 3 entitet. Ko ukine plaćanje kazne umjesto ležanja u zatvoru i da dodam institut pomilovanja ima moj glas.
-
mali_balon
#84590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije to ovo tema za politicke govore.....ok sda je bolja....sve sto si nabrojao nije pocelo sa trojokom nego daaaavno prije je i trojka u planu bila, tad je samo sdp postojao kao stranka i tvoji zeleni koji su poceli unistavati ovo sto si nabrojao.....i jesi sendvicar i botDrugclanbiblioteke wrote: ↑20/09/2024 00:23 Možda je vrijeme da se nešto uradi i ukine ovo “plaćanje zatvora” i da možda neki sudija bude poslan u zatvor zbog sumnjivo malih kazni.
- sinuhe
#84591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dok nije kidnapovao Turčina za Darija Delibašića se nije znalo da u Italiji osuđen u odsustvu na dugogodišnju robiju. A on samo sin poznatog košarkaša.
Država u kojoj se sve zna
Klix ga pripazio tako što su uklonili komentare na te članke.
Država u kojoj se sve zna
Last edited by sinuhe on 20/09/2024 07:42, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#84592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam gotovo ubeđen da među uvaženom gradskom kulturnom elitom ima perverziluka, svingeraja, pedofilije, narkomanije.
- Ateista
#84593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na koji nacin si uopste povezao i stavio u istu recenicu sexualne igre odraslih osoba koje svjesno pristaju na to i iskoristavanje djece?SmokingMan wrote: ↑20/09/2024 07:23 Ja sam gotovo ubeđen da među uvaženom gradskom kulturnom elitom ima perverziluka, svingeraja, pedofilije, narkomanije.
Pored toga, ovo nije pedofilija jer zrtva nije dijete.
- SmokingMan
#84594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Osećaš se prozvanim?Ateista wrote: ↑20/09/2024 07:35Na koji nacin si uopste povezao i stavio u istu recenicu sexualne igre odraslih osoba koje svjesno pristaju na to i iskoristavanje djece?SmokingMan wrote: ↑20/09/2024 07:23 Ja sam gotovo ubeđen da među uvaženom gradskom kulturnom elitom ima perverziluka, svingeraja, pedofilije, narkomanije.
-
Naslovnica
#84595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo misionarska rođo
-
Labirint
#84596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
More i s rupom u čaršafu... Pa na kupanje
- Ateista
#84597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Konkretno za svingeraj ne,SmokingMan wrote: ↑20/09/2024 07:37Osećaš se prozvanim?Ateista wrote: ↑20/09/2024 07:35Na koji nacin si uopste povezao i stavio u istu recenicu sexualne igre odraslih osoba koje svjesno pristaju na to i iskoristavanje djece?SmokingMan wrote: ↑20/09/2024 07:23 Ja sam gotovo ubeđen da među uvaženom gradskom kulturnom elitom ima perverziluka, svingeraja, pedofilije, narkomanije.
- Ateista
#84598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Inace stvarno ne volim mahalanje, ali u ovom slucaju razumijem to iz prakticnih razloga. Mislim da se ni u civilizovanim zemljama ne moze ocekivati neka puno veca kazna za ovakva djela, sve i da dobije 4-5 godina on je brzo na slobodi i postoji rizik da to ponovi, pa smatram da roditelji imaju pravo znati za takve ljude medju nama. Sigurno niko ne bi volio ostaviti svoje dijete sa ovako nekim.
- Ateista
#84599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mozda mu ne mogu nista po pitanju otkaza, ali pitanje je ko ce od rezisera i drugih glumaca htjeti raditi sa njim, pa cak i ako ima onih koji su znali i sutili sve vrijeme, sada kad se zna je drugacije. Tu je pritisak javnosti, bojkotovace se predstave u kojima on glumi i drugim glumcima i reziserima se nece isplatiti da saradjuju sa njim.Haris.ba wrote: ↑19/09/2024 19:25Pa ako radi u nekom pozoristu na budzetu ne mogu mu nista.Better Man wrote: ↑19/09/2024 19:02 On je svoju karijeru glumca s ovim zauvijek završio, osim ako se ne nađe kakva budala da ga angažira, jer niko normalna i zdrave pameti neće htjeti imati bilo kakvu suradnju s njim
- Haris.ba
#84600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A plata ide.Ateista wrote: ↑20/09/2024 08:30Mozda mu ne mogu nista po pitanju otkaza, ali pitanje je ko ce od rezisera i drugih glumaca htjeti raditi sa njim, pa cak i ako ima onih koji su znali i sutili sve vrijeme, sada kad se zna je drugacije. Tu je pritisak javnosti, bojkotovace se predstave u kojima on glumi i drugim glumcima i reziserima se nece isplatiti da saradjuju sa njim.Haris.ba wrote: ↑19/09/2024 19:25Pa ako radi u nekom pozoristu na budzetu ne mogu mu nista.Better Man wrote: ↑19/09/2024 19:02 On je svoju karijeru glumca s ovim zauvijek završio, osim ako se ne nađe kakva budala da ga angažira, jer niko normalna i zdrave pameti neće htjeti imati bilo kakvu suradnju s njim
Bas mu tegoba sto nece glumiti.
Jos ce tuziti sa mobing na poslu ako mu se ne da da glumi.
A ni za bojkot nisam siguran. Slucaj - Manja. Nema ba bojkota nicega kod bas. Nismo mi sposobni za to.