jesu nema staDaysleepeR wrote: ↑18/09/2024 19:18 Jesu bijeda ovi rusi, samo retardi se na njih ugledaju i dive im se...
juce Serif Marijovic castijola Sarajevo cevapima doslo po Sarajva
jesu nema staDaysleepeR wrote: ↑18/09/2024 19:18 Jesu bijeda ovi rusi, samo retardi se na njih ugledaju i dive im se...
Pa dobro, jel se mi furamo da smo svjetska velesila, treci rim i ostalo?skrbavi-admin wrote: ↑19/09/2024 06:17jesu nema staDaysleepeR wrote: ↑18/09/2024 19:18 Jesu bijeda ovi rusi, samo retardi se na njih ugledaju i dive im se...
juce Serif Marijovic castijola Sarajevo cevapima doslo po Sarajva![]()
realno je da mi za cevap damo obraz dusu politiku naciju i sve ostalo
I zato su smijesna ocekivanja kako ce sankcije dovesti do nekog protesta ljudi.DaysleepeR wrote: ↑19/09/2024 08:19 Skrenu on temu na nas.
Mi nismo tema.
Rusi su bijeda do nivoa da je presmiješno.
Naprotiv.ReymondReddington wrote: ↑19/09/2024 09:19I zato su smijesna ocekivanja kako ce sankcije dovesti do nekog protesta ljudi.DaysleepeR wrote: ↑19/09/2024 08:19 Skrenu on temu na nas.
Mi nismo tema.
Rusi su bijeda do nivoa da je presmiješno.
Rusi su uvijek bili siromasni i navikli su na tezak zivot
Zato i imaju mesa na bacanje jer vojska obeca pare i oni navale.
Ovi sto imaju para imaju zbog drzave pa ako se pobune hladno im sva porodica kroz prozor.
Jake Sullivan, savjetnik za nacionalnu sigurnost SAD
- Ako se vratimo u veljaču 2022, svi su stručnjaci u svijetu tada predviđali da će Rusija zauzeti Kijev i da će Ukrajina pasti za tjedan dana. Ukrajinski narod je odolijevao i odolijeva uspješno. Sjedite u neovisnom Kijevu, glavnom gradu neovisne Ukrajine, u slobodnom gradu, upravo zbog toga. Glavni Putinov cilj - izbrisati Ukrajinu - nije uspio. Ali postoji i druga razina. Ovo nije veljača 2022, nego rujan 2024. Ima svakakvih poteškoća u pogledu držanja istočne fronte, ima strašnih zračnih napada na gradove. Ukrajinski narod podnosi mnoge teškoće, a mi na Zapadu, počevši od Sjedinjenih Država, nastavljamo inzistirati da Ukrajina dobije sve što joj je potrebno da se obrani od agresije…
- Da sam u redovima Oružanih snaga Ukrajine, ili da sam predsjednik Zelenski, također bih rekao: dajte više, dajte brže. Razlozi za to su jasni. Nema se što poreći s gledišta fronte: ispada da nije dovoljno brzo i da je nedovoljno. Ali mi u Washingtonu ne sjedimo i ne govorimo: ne dajmo im granate, ne dajmo sustave protuzračne obrane...Nije da mi namećemo takva ograničenja, postoje logističke prepreke, prepreke vezane uz vojno-industrijski kompleks i sposobnost proizvodnje tih granata. Na primjer, granate kalibra 155 mm - doslovno ih skidamo izravno s proizvodne trake i isporučujemo na front što je prije moguće. Dat ću vam jedan primjer. Ukrajini je ponestajalo projektila za protuzračne obrambene sustave. Tada sam okupio svoj tim i pitao: kojim zemljama planiramo isporučivati projektile AMRAAM [koji se koriste u norveško-američkim sustavima protuzračne obrane NASAMS] i projektile za Patriot u sljedećih 12 mjeseci? Obavijestili su me da postoji niz zemalja u koje šaljemo te projektile. Onda sam rekao: "Uzmite svaku od ovih raketa - svaku - i pošaljite ih sve u Ukrajinu." To nije bio lak zadatak, zahtijevao je koordinaciju s partnerima i prevladavanje značajnih birokratskih barijera…
- Treba nam sveobuhvatna strategija kako bi Ukrajina uspjela u ovom ratu. I upravo je to razlog zašto predsjednik Zelenski iznosi plan za okončanje rata. Zaista se radujemo što ćemo o tome razgovarati s njim. Budući da Ukrajina ima demokratski izabrana vladu, njezini su ljudi ti koji moraju odrediti kako će Ukrajina postići pobjedu. Od samog početka smo jasno dali do znanja da ćemo nastojati što više ojačati poziciju Ukrajine na bojnom polju i u pregovorima. Predsjednik Zelenski rekao je da ovaj rat mora završiti na kraju za pregovaračkim stolom. Dakle, Ukrajinci će odlučiti kada će sjesti za ovaj stol i oni žele to učiniti pod uvjetima Ukrajine. Mi ćemo ih u tome podržati. Dakle, krajem ovog mjeseca u New Yorku, tijekom sastanka Zelenskog i Bidena na marginama Opće skupštine UN-a, želimo razmotriti sve: gdje možemo pomoći Ukrajini i kako Ukrajina vidi plan za okončanje rata u kontekstu diplomatskih strategija. Nakon toga, predsjednik Biden će biti na dužnosti do siječnja 2025. i učinit će sve da iskoristi ta četiri mjeseca kako bi Ukrajina bila u najjačoj mogućoj poziciji.
- Ostala su nam četiri mjeseca i nekoliko dana do kraja mandata predsjednika Bidena. I svaki od ovih dana namjeravamo iskoristiti vrlo mudro kada je u pitanju podrška Ukrajini. Jer vjerujem da smo sada na raskrižju i moramo učiniti sve što možemo u ovoj administraciji kako bismo pomogli Ukrajini da dođe u poziciju da dobije ovaj rat...
ne da mi se sad traziti ni google koristiti, koliko sam skontao to odmah imaju dostupno cim potpisu ugovor, tj. to im ide na racun i zato su familije zadovoljne a i oni koji potpisuju jer ne moraju cekati novac a onda nakon toga ide plata mjesecna dok su zivi naravno. Tih 21k dodje kao "honey pot" sto bi rekli Ameri poslije kad se nadju na livadi pred smrt onda rade ovakve klipove i shvataju u sta su se uvalili i kazu ne potpisujte ljudi nikakve ugovore ako hocete da zivite.
Zadnji period kad su Rusi gubili ratove, Car je izgubio glavu
Da, Budanov je neki dan u intervjuu rekao i da znaju za slucajeve da ljudi iz vukojebina dodju u Moskvu potpisati ugovor, jer onda dobiju vise Rubalja, po Moskva tarifi...