Ovo gore ja meni Dženet
Napisao sam 2022. da će im Ukrajinci jebat majku majčinu.
Ovo gore ja meni Dženet
Meni je ipak Moskva najveci. Onaj su57 nije za odbaciti.
A staklo ni da kvrcne. Sto ne prave tenkove od stakla?
Ima tu vise primjera
ne smiju...ni reći, a i ako kažu...ko to smije objaviti?apsidejzi wrote: ↑18/09/2024 21:50 Ne znam koliko je ovaj video reprezentativan uzorak ali ova raja u Moskvi je 100% ubijedjena da ce Rusija odnijeti pobjedu. Kad ih upita zasto to misle, oni kazu: Pa kako bi inace moglo drugacije. Meni ovo ukazuje koliko su rusi samouvjereni u svoju snagu. iako su karina na terenu, njihov narod je i dalje ubijedjen da je to samo pitanje vremena i da ce na kraju Ukrajina pasti. Ili im je toliko ispran mozak pa vjeruju u to, ili su totalno izolovani od realnosti. Ili je nama ispran mozak. Jbg, ne mogu njih optuzivati ali ne biti samokritican. Medjutim, ako mogu biti objektivan i samokritican onda, makar se meni tako cini, Rusija je vec izgubila ovaj rat. Ja ne vidim nacin kako ce oni uzeti citavu Ukrajinu i odnijeti pobjedu. Mislim da bi svima trebalo biti jasno da od okupacije cijele drzave nema nista. Cak sta vise, ni ono Kurska ne mogu osloboditi.
Osim ako oni pod pobjedom ne misle ocuvanje ovog dijela Ukrajine sto su ga zauzeli. Al ja to ne vidim kao pobjedu. To je vise izvrtanje realnosti jer od nekadasnjeg SSSR-a kojeg su htjeli vratiti dobili su nepune 4 oblasti Ukrajine i izgubili dobar dio svoje oblasti. Izgubili 600.000 vojnika, bezbroj opreme, tenkova, vozila, brodova... Al fakat je cudno da su oni toliko samouvjereni u pobjedu. Cuj: Pa kako drugacije.... Evo poslusaj i ti...
PS: Ocito je da Ukri moraju poceti vise rokati po Moskvi da bi ovi promijenili misljenje. Nista od revolucije sa ovakvim mozgovima.
https://liveuamap.com/en/2024/18-septem ... no-area-ofEksplozije su se čule u oblasti Lyublino u Moskovskoj oblasti
Stari perverznjaku
Nikad ispunjena zelja zena neda