Eh da vidimo
Moderator: anex
BHF_Manijak wrote: ↑11/09/2024 09:03 Topla preporuka za zimske dane:
Roya Tobacco od Amouagea. Kakva bomba!
Imate u Inomi, pa koga zanima moze vidjeti je li za njega ili ne.
Ma nek mu stoje. Stavio duple cijene u odnosu na prošli put.
Stvarno ljudi rade savrseno. Nekome mozda ne bi legao Interlude, zbog intenziteta zacina, ali meni je savrsenostvo za zime.black wrote: ↑15/09/2024 12:45BHF_Manijak wrote: ↑11/09/2024 09:03 Topla preporuka za zimske dane:
Roya Tobacco od Amouagea. Kakva bomba!
Imate u Inomi, pa koga zanima moze vidjeti je li za njega ili ne.![]()
koliko se sjecam probe, beton. da imam viska love meni bi bila dovoljna 2-3 amouagea, npr ovaj royal i interlude za jesen-zimu, reflection ili beach hut za proljece-ljeto, druge parfeme ne bi uzimao eventualno neki dekant zbog promjene. kako je zahladilo juce prsnem dva puta interlude, koji nisam koristio od zime, i pored toga sto se nos navikne na miris osjecao sam ga citav dan u valovima..
-Asad, ali testiraj prvo u radnji
Emojti wrote: ↑18/09/2024 10:09-Asad, ali testiraj prvo u radnji
-Ramz Silver sigurno ce ti se svidjet Ultra Male klon i to sa bas dobrim performansama
- Hayaati crna boca ili Najdia to je Invictus Aqua, preporucujem Hayaati jer je kvalitetniji i duze traje ali slicni su
- Fakhar Black, osvjezavajuci YSL Y EDP, kao neka kupka za tusiranje mirise, performanse su mu odlicne na mojoj kozi
- Maison Alhambra The Tux (to mi je u dolasku, ali je ogroman hajp oko njega bio prosle godine)
- Vintage radio sam cuo da je jedan od najboljih ( initio paragon)
- Honor & Glory (jucer je mistparfumerija nabavila)
- Liam Gray ( Gris Charnel BDK)
- Eternal Oud ( grand soir)
- Al Qiam Silver ( Tygar Bvlgari)
- Al Nashama Caprice ( la nuit Bleu Électrique)
I ima jedan dobar Raed Silver, ima ga u CM isprobat neki mix Cedrat Boise i Aventusa bas dobar ko voli nesto slicno aventusu
Ima ih koliko hoces ali to su neki od boljih.
Meni licno , Hayaati crna boca, Ramz Silver, Asad i Khamrah su vrhunski sa extra performansama. Barem moji batchevi, svi su stariji od 6 mjeseci.
Btw ako imas khamrah i ameer al oudh intense, naprskaj oba i to ispane top layering duo.
ništa onda od amazona i notina samo lokoEmojti wrote: ↑18/09/2024 13:47 Mozes uzet Lattafa Najdia ali je malo slabiji od Hayaati. Imas u Plazi oko 50km + dobijes neki dezodorans u paketu
Koji tacno valentino?
Btw vecinu neces nac na mistu vec na amazonu ili notino, a to nema u BiH. Meni donese familija, narucim na njihovu adresu pa donesu, ili posalju busem.
Sad će ti @konektovan reći da mirišeš ko njegova tetka ili strina....bar je meni tako prošli put kad sam rekla da sam se naprskala sa ovim
Valentino je slabo kopiran od Lattafe.
Ko moja nana mirisete..suspect_zero wrote: ↑18/09/2024 16:45Sad će ti @konektovan reći da mirišeš ko njegova tetka ili strina....bar je meni tako prošli put kad sam rekla da sam se naprskala sa ovim![]()
konektovan wrote: ↑18/09/2024 19:32Ko moja nana mirisete..suspect_zero wrote: ↑18/09/2024 16:45Sad će ti @konektovan reći da mirišeš ko njegova tetka ili strina....bar je meni tako prošli put kad sam rekla da sam se naprskala sa ovim![]()
![]()