orbita12 wrote: ↑18/09/2024 14:36
Ja koliko sam shvatio ti si curu uspio procijeniti nakon par rečenica a nisi joj dao ni šansu da na kafu odete
Ako sa 32 godine biras ljude na osnovu nekih glupih kriterija , poslije ćeš se kajati
Posto sam evo ja godinu stariji samo , znam da godinama prilika ima sve manje i manje , i da je sve manje i manje raspoloživih žena kako ideš u godine
Razgovarali smo 3-4 puta, jednom baš duže tipa 45 min,
a ostatak po 10-15 minuta i ovako ponekad nešto kratko između vježbi progovorimo.
Nije da je nezanimljiva, da ovo da ono, rekao sam već cura je sasvim ok ali jednostavno meni ne sjeda u tom romantičnom smislu nikako. I vjerujte mi osjećam se grozno zbog toga jer znam da nemam prilika, da se pogotovo više neće ponovit situacija da druga strana napravi prvi korak ali jednostavno sekunde u meni nije probudila interes i čak je i meni krivo što je tako ali Bože moj.
I vjeruj mi skoro sam bez kriterija i uslova, baš sam open minded ali eto potrefilo se tako. Šta sad, da se zavlačimo oboje to mi je bezveze.
suspect_zero wrote: ↑18/09/2024 14:44
Priđi ti toj što ti se sviđa ako je sama, ako vidiš da vazda ima muške raje oko nje onda zaobiđi...ta traži najbolju lovinu.
Nema, uvijek sama trenira. Zapravo u posljednje vrijeme se udruži sa ovom jbm ti život pa zajedno nekad odrade trening

ali nekako je baš, kad je vidim strefi me nešto

smrknuta, djeluje ko da je zafrkana i da baš ima neki stav, a opet kad se nasmije srce mi se razgali. Jučer sam imao idealnu priliku da nešto beknem jer smo zajedno izašli sa treninga (bila je 5 metara iza mene) ali sam se sjebo i zatrokiro dok ona ode svojim poslom
Nepopravljiv sam slučaj, znam