Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brazzo19 wrote: ↑11/09/2024 17:03
Ma koliko citam po komentarima i ostale forume, nema tu neke aman razlike da se isplati preci sa obicnog ps5 na pro tako da sve je to u 5 deka, a s obzirom da sam nedavno kupio novi sony tv koji je bas namjenjen za ps5 konzolu, cisto sumnjam da cu u dogledo vrijeme prelaziti na pro verziju ...
Ako bude razlika kao sto je bila izmedju PS4 i PS4 Pro onda ce itekako biti razlike. To je bilo haman kao da je potpuno nova konzola izasla.
S obzirom da nisam imao konzole od PS2 i evo sada PS5 mozes li mi reci ako si imao priliku igrati i PS4 i PS4 Pro u cemu je bila razlika, recimo kada igras neku igru tipa Fifa COD ili GTA recimo, je li bila ista grafika detalji pokreti i ostalo? Jer ako su neke nijanse u pitanju ko kad prelazis sa Iphone 14 na 15 ili S23 na S24 ne bih mjenjao konzolu fakat.
PS4 Pro je u odnosu na PS4 nudio 4K sto je pravilo veliku razliku i imalo taj "wow efekat". Sumnjam da ce bas sada to biti slucaj, jer je PS5 sama po sebi dobra i neiscrpljena konzola. S Pro je kako se moglo zakljuciti fokus na stabilnih 60fps na max detaljima. Jos je rano bilo sta reci jer je jos dosta toga nepoznanica i mozemo samo nagadjati...
Zbog Fife ti se apsolutno ne isplati prelaziti.
BaDa wrote: ↑12/09/2024 22:07
Ljudi jel ima neko ili negdje da prodaje samo bluetooth usb za 3d pulse slusalice? Maloprije zakacim nogom i sjebam usb stick
Kako si do uspio meni taj usb stick od slusalica je ukljucen iza konzole a konzola na polici do zida
BaDa wrote: ↑12/09/2024 22:07
Ljudi jel ima neko ili negdje da prodaje samo bluetooth usb za 3d pulse slusalice? Maloprije zakacim nogom i sjebam usb stick
Kako si do uspio meni taj usb stick od slusalica je ukljucen iza konzole a konzola na polici do zida
Ukljucen bio u racunar na prednji usb port ni sam ne znam kako sam uspio zakaciti nogom joj sonya i govnara ima da se kupi onaj usb link ali ne radj na pulse 3d slusalicama samo za elit slusalice
Trappist wrote: ↑17/07/2024 10:02
Ps5 pro jos oficijalno ni najavljen nije. I ako izadje, sta to moze biti razlika u odnosu na ps5 ? Svakako nema ni puno igara koje mogu max iskoristiti potencijal ps5, a kamoli ps5 pro.
najava se očekuje u septembru. Krajem septembra idu preorderi, a izlazak 20 novembar. Tako je uvijek kod njih. Imao sam PS4 i PS4 PRO i vjeruj mi razlika je ogromna. Tako očekujem i sada. I djelomično si upravu, mnogo igara nije iskoristilo full potencijal PS5 konzole. Ali nemoj zaboraviti i da početkom 2025 izlazi GTA VI. Od rokstara očekujem da izvuku baš maksimum maksimuma. i za kraj zašto ne uzeti bolje, ako ima mogučnost? Ja sam uzeo Base model,bio među onih 200 sretnika kod nas koji su ga imali day one ( mogao ga prodat za 3 puta više para ). Ali svakako imam namjeru uzeti PS5 PRO čim izađe, a ovaj onda naravno prodati
jesi li pri istim stavovima sad
jesam. ocekujem da ce kod nas biti negdje oko 1700KM do 1800KM. Postojeci cu prodat, redovno sam ga servisirao, uzeo prije par mjeseci novi gamepad. Mislim da cu moci uzeti 500-600KM ( obzirom da se radi o konzoli od 2TB ), tako da ce me cjenovno izaci kao da kupujem standardni.
najava se očekuje u septembru. Krajem septembra idu preorderi, a izlazak 20 novembar. Tako je uvijek kod njih. Imao sam PS4 i PS4 PRO i vjeruj mi razlika je ogromna. Tako očekujem i sada. I djelomično si upravu, mnogo igara nije iskoristilo full potencijal PS5 konzole. Ali nemoj zaboraviti i da početkom 2025 izlazi GTA VI. Od rokstara očekujem da izvuku baš maksimum maksimuma. i za kraj zašto ne uzeti bolje, ako ima mogučnost? Ja sam uzeo Base model,bio među onih 200 sretnika kod nas koji su ga imali day one ( mogao ga prodat za 3 puta više para ). Ali svakako imam namjeru uzeti PS5 PRO čim izađe, a ovaj onda naravno prodati
jesi li pri istim stavovima sad
jesam. ocekujem da ce kod nas biti negdje oko 1700KM do 1800KM. Postojeci cu prodat, redovno sam ga servisirao, uzeo prije par mjeseci novi gamepad. Mislim da cu moci uzeti 500-600KM ( obzirom da se radi o konzoli od 2TB ), tako da ce me cjenovno izaci kao da kupujem standardni.
Zar bi ga dao za 500-600KM?
probat cu uzeti i vise, ali to mi je neki minimum, ali opet ne mogu traziti ni previse, jer se ipak radi o digitalnoj konzoli bez diska.
Zar bi ga dao za 500-600KM?
probat cu uzeti i vise, ali to mi je neki minimum, ali opet ne mogu traziti ni previse, jer se ipak radi o digitalnoj konzoli bez diska.
U sjecanju mi je bilo da je kod tebe disk verzija, pa zato se zacudih. Ja bih radije nekome u potrebi poklonio nego dao ispod cijene, imao bih vecu sadisfaksciju.
Na put ces potrositi razliku u cijeni (ako je i bude) i sumnjam da ce biti velika razlika. Ono s koronom je bilo vandredno stanje i dobro im doslo.
Ja sam prvobitno planirao prelaziti na PS5 Pro, al' sada se neckam... Kad se malo bolje razmisli i nema bas nekog smisla (nema igrica) i taman kad zazivi u tome ce i PS6.
@BaDa ne znam sta da ti kazem, sem da si ga trebao cuvati "kao oci u glavi". Bas sranje situacija...
ja sam na ps4 pro od 2018. godine i stvarno sam bio planirao da uzmem ps5 pro. ali nakon one objave, vala istrpit cu jos jednu godinu sigurno. black friday 2025 nek me ceka
mc-twin wrote: ↑18/09/2024 17:09
Na put ces potrositi razliku u cijeni (ako je i bude) i sumnjam da ce biti velika razlika. Ono s koronom je bilo vandredno stanje i dobro im doslo.
Ja sam prvobitno planirao prelaziti na PS5 Pro, al' sada se neckam... Kad se malo bolje razmisli i nema bas nekog smisla (nema igrica) i taman kad zazivi u tome ce i PS6.
@BaDa ne znam sta da ti kazem, sem da si ga trebao cuvati "kao oci u glavi". Bas sranje situacija...