Vozac viljuskara iz Malmea se divi cionistickim zlikovcima, obozava te spletkarose.
Inace, ovaj forum je pun forum jehuda i cionistickih agitatora.
Nije ti naumpalo da i pripadnici Hezbolaha imaju djecu, ili su i ona legitimna meta?
ne kažem da su djeca legitimna meta, al djeci sredstvo vojne komunikacije u ruke nisu dali Izraelci
Truba wrote: ↑17/09/2024 19:10Ja sebi ne mogu doci citam evo ne vjerujemtramvajtrojka wrote: ↑17/09/2024 18:54ko ce gdje sa izraelcima realno u ovim stvarima Mossad je fkt prekucao igricu sto se tice ovih stvari stalno samare Hezbollahu i onim irancima radi![]()
Opet citam
Kljucno pitanje
Sta je sjedece
Da salju smrt kroz internet

Tebi smijesno kad se cionisti hvale kako su ubijali ljude ? tebi smijesan ovaj njihov terorizam ? gdje ce ko sa izraelcima, oni prekucavaju igrice tako sto djecu ubijaju, jeldetramvajtrojka wrote: ↑17/09/2024 19:52Truba wrote: ↑17/09/2024 19:10Ja sebi ne mogu doci citam evo ne vjerujemtramvajtrojka wrote: ↑17/09/2024 18:54
ko ce gdje sa izraelcima realno u ovim stvarima Mossad je fkt prekucao igricu sto se tice ovih stvari stalno samare Hezbollahu i onim irancima radi![]()
Opet citam
Kljucno pitanje
Sta je sjedece
Da salju smrt kroz internet
odradili su ovo na nivou mission impossible, pa sada se zajebavaju po x-u![]()
vjerovatno, ali bi to opet bila brilijantno izvedena obavještajna operacija, vrijedna filma
Mislis? Zakrvit ce ovo vise, ne dao Bog da budem upravu.karanana wrote: ↑17/09/2024 19:57 i onda se pitamo kako su znali da je neki hamasov vodja bio na wc solji prije nego je raketa opalila u taj wc. ok ovo su male bombice ali trakeri vjerovatno nisu ubaceni samo u pejdzere nego i u auta, telefone, laptope, satove, cipele.....
kapa dole imaju ih u malom prstu. na zalost, nemaju se sta kurciti, nego potpisuj alija.
Pravo ime je protiv terorizam. Jer Hezbollah je teroristicka organizacija, sto bi ovo bilo onda?
Odradili im na nacin da Izrael kao sav kolektivni zapad pa i mi tu koristi motorola solutions za komunikaciju za sigurnosni, civilni, policijski i ostali aparat kroz Jordan im provukli nekoliko hiljada ovih tweakanih motorola, svakako su izraelci imali pristup izvornom kodu kao za sve sto imaju, dosao jedan kao sa pika dao ponudu dobru Hezbollahovcima koja se ne odbija i ev vidimo rezultate toga
meni je gore da su koristili motorolinu opremu znajuci da ovi imaju svu mogucnost pracenja te opreme, jedino gore da su koristili L3Harris
Ja ba, garant je pager bio maskirne boje tako da ga dijete nije trebalo dirati jer se vidi da je vojna oprema.
Jedina veca glupost, od ovog namisljanja, da je Hezbolah koristio nesto na cemu pise Motorola, za povjerljivu KOMUNIKACIJU (inace poteklo od opskurnog tweeta na X-u), bi bila da je zaista koristio nesto na cemu pise Motorola, ali ne vjerujem da su tolike budale...tramvajtrojka wrote: ↑17/09/2024 20:10Odradili im na nacin da Izrael kao sav kolektivni zapad pa i mi tu koristi motorola solutions za komunikaciju za sigurnosni, civilni, policijski i ostali aparat kroz Jordan im provukli nekoliko hiljada ovih tweakanih motorola, svakako su izraelci imali pristup izvornom kodu kao za sve sto imaju, dosao jedan kao sa pika dao ponudu dobru Hezbollahovcima koja se ne odbija i ev vidimo rezultate toga
jednostavno previse rupa imaju a busaju se u prsa da su ozbiljni kad god se ove šija paravojne formacije busaju u prsa nakon sedam dana dobiju po usima jal u Libanonu jal u Iranu