Nije ubačena baklja, ubačen je blic, nije ubačen sa sjevera, nego neko dijete sa istoka ubacilo.svi u napad wrote: ↑14/09/2024 23:38 Cestitam majmunu sa sjevera na bacanju baklje. Vec sam ranije pisao da glupani uvijek prave prekid u pogresno vrijeme.Ljudi u soku dobili gol u 92 minuti i onda pauza da se smire malo jer im to bas treba i nas glupan im ispuni zelju. Trener ljudina koja u komentaru poslije tekme kaze mozda sam lose pripremio tekmu. Hej prvi put cujem tako nesto. Svaka cast ljudino. Iako je bio slab danas izlazak Bubanje je doprinjeo slabosti u odbrani jer nikog nije bilo ispred Solde i Djurickovica. Djurickovic van forme totalno i njegove reakcije u 16 veoma cudne. Celik se mora smiriti jer evo drugu tekmu pravi isto sranje i sad ga nece biti za najvaznije tekme. Steta imali smo ih i bili bolji. Zivjeli.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paradox76
#43501 Re: Utakmice.
- omega369
#43502 Re: Utakmice.
Majmun koji je bacio baklju koliko sam vidio bio je na istoku, tako da ispravimo krivi navod.
Sto se utakmice tice, zekicev kiks koji osim sto nam je izbio 2 boda, doveo je i do bubanjinog 3 zutog i do celikovog crvenog
Pa nek ti opet renan igra 65 minuta
Sto se utakmice tice, zekicev kiks koji osim sto nam je izbio 2 boda, doveo je i do bubanjinog 3 zutog i do celikovog crvenog
Pa nek ti opet renan igra 65 minuta
-
Paradox76
#43503 Re: Utakmice.
Prelom utakmice je bio kad je izašao Bubanja, drzao je sredinu bez greške.
Možda je sam tražio izmjenu, ali mislim da je trebao još ostati u igri.
Rockov i Đuričković nesigurni totalno.
Kiksevi se dešavati i dešavati će se, ali ovaj je bio bespotreban totalno.
U prvom je trebalo riješiti utakmicu, imaš 11:0 šuteve, posjed, igru.
Posušje je puno bolje bilo protiv Zrinjskog a izgubili utakmicu.
Ima dosta stvari za popraviti, ali vjerujem u Zekica i njegov rad.
Bez Bubanje u BL, Čelik također možda i 2-3 utakmice out.
Puna podrška igračima i stručnom štabu.
-
Adobeg
#43504 Re: Utakmice.
Pocetkom drugog poluvremena se osjetio neki grc u igri ,neka opreznost,vidjecemo ove dvije utakmice na cemu smo. 
-
mirza_15
#43505 Re: Utakmice.
Bez Bubanje i Čelika i još moraš jednog U21 staviti da igra. Ko i na kojoj poziciji, umjesto koga?Paradox76 wrote: ↑15/09/2024 00:43 Prelom utakmice je bio kad je izašao Bubanja, drzao je sredinu bez greške.
-
svi u napad
#43506 Re: Utakmice.
Hvala za info oko ubacivanja baklje (za mene starijeg covu postoje baklje, petarde i topovski). Nisam bio na stadionu a imajuci u vidu da sva pirotehnicka sredstva u ranijim tekmama su dolazila sa sjevera pomislio sam da je opet doslo iz tog pravca. Izvinjavam se sjeveru na krivoj optuzbi. No bez obzira odakle je doslo nasi navijaci (jedan dio) nemaju fudbalskog sluha i zicu za igru pa se je mnogo puta do sada bacalo i prekidalo taman kad smo imali inicijativu te nam samo odmagalo. Izvinjavam se jos jednom sjeveru ali baklja bez obzira odakle je dosla je puno odmogla nasim igracima.
- omega369
#43507 Re: Utakmice.
Ali da mi ne mozemo braniti rezultat 2 zadnje minute na svom stadionu, ne protiv Bayerna, vec protiv Posusja. E jbg
- Logovan
#43509 Re: Utakmice.
Izbora imamo. Mujkic, Hamzic i Mehmedovic.mirza_15 wrote: ↑15/09/2024 07:24Bez Bubanje i Čelika i još moraš jednog U21 staviti da igra. Ko i na kojoj poziciji, umjesto koga?Paradox76 wrote: ↑15/09/2024 00:43 Prelom utakmice je bio kad je izašao Bubanja, drzao je sredinu bez greške.
- ZonFon
#43510 Re: Utakmice.
Gledajuci minute na terenu Mehmedovic je prvi izbor. Pogotovo prvu utakmicu gdje nema Bubanje.
Sto se tice Celika jbg mlad je igrac i mora odbolovati ove djecije bolesti. Nadam se da ce Zekic fino sa njim popricati i skrenuti mu paznju na neke stvari. Ovom gluposcu sebi je uskratio priliku da ga skautiraju u BL i na derbiju.
Posusje ostavilo pozitivan dojam osim onog valjanja i odugovlacenja poslije 1:1 i samo zbog toga mi je krivo sto nismo zadrzali 2:1.
Borac ako odigra na nivou kao protiv PAOKa u Grckoj bice bas zajeban.
Sto se tice Celika jbg mlad je igrac i mora odbolovati ove djecije bolesti. Nadam se da ce Zekic fino sa njim popricati i skrenuti mu paznju na neke stvari. Ovom gluposcu sebi je uskratio priliku da ga skautiraju u BL i na derbiju.
Posusje ostavilo pozitivan dojam osim onog valjanja i odugovlacenja poslije 1:1 i samo zbog toga mi je krivo sto nismo zadrzali 2:1.
Borac ako odigra na nivou kao protiv PAOKa u Grckoj bice bas zajeban.
-
svi u napad
#43511 Re: Utakmice.
Puno ce nam hvaliti Bubanja i Celik (posebno Bubanja) protiv Borca. Borac je bio bolji od Zrinjskog jucer i fino su poslozili ekipu. Odbrana je jako dobra i igraju dosta cvrsto. Napravili su gresku prodajom Lukica jer im fali centarfor ali njima je kao i svim drugim lova najbitnija i ne razmisljaju na duze staze. Druze igras grupu i ako dobro odigras cijena svim igracima skace 50% i idu u bolje klubove. Al gdje ce to Balkanac shvatiti. Bit ce jako tesko u BL jer ce imati kao i obicno sudiju na svojoj strani koji ce tolerisati njihovu grubu igru. Zbog toga mozemo izgubiti puno igraca za derbi. Daj boze da se uzme bod u BL. Zivjeli.
- Logovan
- Dinostula
#43513 Re: Utakmice.
Mi od ovog malog Celika pravimo nazor Mujakica iz prvog mandata tesko cemo kad imati takvog stopera u takvoj formi.Ovaj mali svaku tekmu neko sranje napravi ili ispadne ko iz tramvaja ili nekog stocira.svi u napad wrote: ↑16/09/2024 09:03 Puno ce nam hvaliti Bubanja i Celik (posebno Bubanja) protiv Borca. Borac je bio bolji od Zrinjskog jucer i fino su poslozili ekipu. Odbrana je jako dobra i igraju dosta cvrsto. Napravili su gresku prodajom Lukica jer im fali centarfor ali njima je kao i svim drugim lova najbitnija i ne razmisljaju na duze staze. Druze igras grupu i ako dobro odigras cijena svim igracima skace 50% i idu u bolje klubove. Al gdje ce to Balkanac shvatiti. Bit ce jako tesko u BL jer ce imati kao i obicno sudiju na svojoj strani koji ce tolerisati njihovu grubu igru. Zbog toga mozemo izgubiti puno igraca za derbi. Daj boze da se uzme bod u BL. Zivjeli.
-
svi u napad
#43514 Re: Utakmice.
Dinostula dobra ti je analiza malog ali ja sam mislio na njegovu igru glavom tj. skok igru gdje je jaci od drugih bekova. inace ponavljam da se slazem tvojom procjenom i da decko igra snagom tj. ostro misleci da tako impresionira raju (obicno se raja i pali na takve igrace). Borac je ozbiljna ekipa i trenutna jaca od nas. Nadam se da ce Guli uraditi nesto na toj tekmi i da osvojimo bod. Ako ne izgubimo u BL onda cemo satrati kone a u slucaju poraza bit ce jebeno vratiti moral i samopouzdanje ekipi. Zivjelii
- Silvester071
#43515 Re: Utakmice.
Bubanja ima dva žuta kartionaskupljena do sada i moze igrati u Banjaluci.svi u napad wrote: ↑16/09/2024 09:03 Puno ce nam hvaliti Bubanja i Celik (posebno Bubanja) protiv Borca. Borac je bio bolji od Zrinjskog jucer i fino su poslozili ekipu. Odbrana je jako dobra i igraju dosta cvrsto. Napravili su gresku prodajom Lukica jer im fali centarfor ali njima je kao i svim drugim lova najbitnija i ne razmisljaju na duze staze. Druze igras grupu i ako dobro odigras cijena svim igracima skace 50% i idu u bolje klubove. Al gdje ce to Balkanac shvatiti. Bit ce jako tesko u BL jer ce imati kao i obicno sudiju na svojoj strani koji ce tolerisati njihovu grubu igru. Zbog toga mozemo izgubiti puno igraca za derbi. Daj boze da se uzme bod u BL. Zivjeli.
- Dinostula
#43516 Re: Utakmice.
Mali ima potencijal ali glavu bas ne koristi previse (mislim na mozak) tesko ce sta nauciti od Djurickovica i SOlde po meni stoperi koji su zalutali u Sarajevo.ROckova ce se Zeka rijesiti zivi bili pa vijdeli.Samo mi nije jasno kako Unusic i TUrkes nemaju mjesta u prvih 11 pored mrtvog Oliveire koji ocigledno mora igrati ko Peneranda po nalogu Mirivica.Samo da Unusic i Turkes ne zavrse ko Ikic pa da bude nakon pola godina "Hvala vam za sve"svi u napad wrote: ↑16/09/2024 17:46 Dinostula dobra ti je analiza malog ali ja sam mislio na njegovu igru glavom tj. skok igru gdje je jaci od drugih bekova. inace ponavljam da se slazem tvojom procjenom i da decko igra snagom tj. ostro misleci da tako impresionira raju (obicno se raja i pali na takve igrace). Borac je ozbiljna ekipa i trenutna jaca od nas. Nadam se da ce Guli uraditi nesto na toj tekmi i da osvojimo bod. Ako ne izgubimo u BL onda cemo satrati kone a u slucaju poraza bit ce jebeno vratiti moral i samopouzdanje ekipi. Zivjelii
-
svi u napad
#43517 Re: Utakmice.
Mene takodjer cudi da Unusic ne igra. To je jedini igrac koji zna centrirati i dati loptu u 16 metara. Olivieru gura gazda jer ga hoce prodati na zimu i to Oliviera zna i zato se cuva i igra daleko ispod svojih mogucnosti a bio je nas najbolji igrac jedno vrijeme. Za sada zahvaljujuci Guliju i agresivnoj igri prvih 45 minuta mi nekako pobjedjujemo ali moramo priznati da nemamo neku igru. Problem je sto ce i Zekicu dosaditi mjesanje gazde u njegov posao i prodaje igraca te dovodjenja stalno novih sto ni jedan normalan trener nece trpiti jer ne moze imati rezultat ako nema ekipu na okupu barem 2 godine. Zalosno je sto gazda to ne vidi ili mu Tan naredjuje da tako radi kako bi se okretale pare. Volio bih da gazda pocne malo vise razmisljati o rezultatu jer samo on donosi pare (ugledaj se na Zrinjski). Sljedece tekme ce pokazati mnogo toga (kao "objektivni" navijac zelim pobjede) i nadam se da cemo ostati pri vrhu kako bi opet igrali Evropu dogodine. Zivjeli.
- Logovan
-
svi u napad
#43519 Re: Utakmice.
Sta je ovo raja? Pa niko ni rijeci o danjasnjoj tekmi. Zar smo izgubili volju ili je to zbog ove komedije sa sudijama. Da nema Logovanog i slike ne bi se ni znalo da igramo danas.
Bez obzira na izbor sudija mislim da cemo odigrati jako. Bojim se samo da ne povrijede Gulija i naravno namjernih zutih kartona kako bi bili oslabljeni protiv kona. Naprijed bordo-bijeli. Zivjeli.
-
sencobih
#43520 Re: Utakmice.
Jedni čekaju da pobijedimo pa da slave, drugi da izgubimo pa da pljuju , uglavnom ništa se još ne zna zasigurno
-
mond
#43521 Re: Utakmice.
Jelić + Gigović. Lično ne očekujem ništa osim poraza, a siguran sam i mnogi drugi. Šta se ima pisati.
- Logovan
#43522 Re: Utakmice.
LET'S GO SARAJ'VO!
- Logovan
#43523 Re: Utakmice.
Rockov, Đuričković, Mujkić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Jović, Pavičić, Beganović, Bubanja
- Magarece_godine
#43524 Re: Utakmice.
Ko prenosi? Na ovih nekih milion Arena haman nema.