SDP

Vjecita_zavrzlama

#72226 Re: SDP

Post by Vjecita_zavrzlama »

Prpa.ba wrote: 12/09/2024 17:32 S obzirom kako se na ovom forumu uredno urinira po populaciji koja je dala preko 90% pripadnika ARBiH, ne vidim sto bi i legende i "legende" prolazili nesto bolje.

Uostalom, i SDA je pripadnistvo ARBiH koristila kao izgovor za razne aferime svojih clanova. To Igor sa svojim bljivotinama sad neka zasticena kategorija?
Bosnjak i SDA nije isto

Jel jasno?

Bas gledam komentare na intervju kod Senada, gotovo 90% bosnjaka podrzava Igora na tim komentarima
Point.

#72227 Re: SDP

Post by Point. »

Vjecita_zavrzlama wrote: 15/09/2024 07:26
Prpa.ba wrote: 12/09/2024 17:32 S obzirom kako se na ovom forumu uredno urinira po populaciji koja je dala preko 90% pripadnika ARBiH, ne vidim sto bi i legende i "legende" prolazili nesto bolje.

Uostalom, i SDA je pripadnistvo ARBiH koristila kao izgovor za razne aferime svojih clanova. To Igor sa svojim bljivotinama sad neka zasticena kategorija?
Bosnjak i SDA nije isto

Jel jasno?

Bas gledam komentare na intervju kod Senada, gotovo 90% bosnjaka podrzava Igora na tim komentarima
Naravno da nije.

No, veliki broj Bošnjaka glasa za SDA i indirektno Igor optužuje tu brojku da su za nekakvu fildžan državu od 20 i nešto procenata, što naravno nije tačno ni sekunde. A ta priča mi tukne.

Je li Igor reagovao na izjave onog Karamatića koji je spominjao procente i linije Herceg Bosne gdje ko plaća struju.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#72228 Re: SDP

Post by _BataZiv_0809 »

Povalja ih Igor ko cunjeve :kiss: :bih:
kakabanja213

#72229 Re: SDP

Post by kakabanja213 »

Na stranu ove gluposti o Islamskoj republici i Bosnjackoj drzavi, koje su klasicna predizborna suplja, a koju je SDP izgleda pokupio od svojih mentora Iz HDZ i SDA, ali govoriti da se boris za multietnicku drzavu i uloziti zalbu na presudu koja ti je dala kakav takav alat da povecas sanse u toj borbi je licemjerje u svom najgorem obliku. Ali sta ima veze, najbitnije je da Nermin i Vojin imaju sredstvo za rad.
Vjecita_zavrzlama

#72230 Re: SDP

_BataZiv_0809 wrote: 15/09/2024 12:34

Povalja ih Igor ko cunjeve :kiss: :bih:
Slazem se :bih:
studiorum_tuzlaensis

#72231 Re: SDP

Post by studiorum_tuzlaensis »

...
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 15/09/2024 20:25, edited 1 time in total.
Prpa.ba

#72232 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Vjecita_zavrzlama wrote: 15/09/2024 07:26 Bas gledam komentare na intervju kod Senada, gotovo 90% bosnjaka podrzava Igora na tim komentarima
Bas 90%, ja sam mislio da ga je podrzalo i do 105% postenih Bosnjaka. :?
studiorum_tuzlaensis

#72233 Re: SDP

Post by studiorum_tuzlaensis »

...
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 15/09/2024 20:25, edited 1 time in total.
Vjecita_zavrzlama

#72234 Re: SDP

studiorum_tuzlaensis wrote: 15/09/2024 14:41 Pišam mu se u 22% usta svaki put kad to spomene. Očigledno je odakle se kuha. Naš građanski Igor.

SDPovci će da gule svoje uskoro, samo polako.
Tipicna sda demagogija
Vjecita_zavrzlama

#72235 Re: SDP

Zaista dobronamjerno pitanje, da li ovo sto Fatmir Alispahic iznosi zaista negdje pise?

Image
tramvajtrojka

#72236 Re: SDP

Post by tramvajtrojka »

Vjecita_zavrzlama wrote: 15/09/2024 15:36 Zaista dobronamjerno pitanje, da li ovo sto Fatmir Alispahic iznosi zaista negdje pise?

Image
pogledaj sta su braca latici u sda piskaralima nakon rata pisala o mijesanjm brakovima pa ce ti sve biti jasno
Prpa.ba

#72237 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

S kojeg to mobitela tipka suradnik Fatmir? :lol:
Seyfo

#72238 Re: SDP

Post by Seyfo »

Bravo Igore!

Jest da je Igor našao baš u predizborno vrijeme,i sve ovo im baš sad odgovara tako što izazivaju SDA-ovce da pokažu šta su i kako komuniciraju,ali jbg sam Bake je im je to omogućio. To Bake,još dublje u ponor !

Yeeeeeehaaaaaw
Point.

#72239 Re: SDP

Post by Point. »

Pošto je propala šuplja da SDA sanja ruski svet blabla sad se vergla šuplja sanu priča o islamskoj državi na 20%.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#72240 Re: SDP

Post by _BataZiv_0809 »

Te dvije price su komplementarne.
Kadirovci su to.
palermo

#72241 Re: SDP

Post by palermo »

tramvajtrojka wrote: 15/09/2024 15:52
Vjecita_zavrzlama wrote: 15/09/2024 15:36 Zaista dobronamjerno pitanje, da li ovo sto Fatmir Alispahic iznosi zaista negdje pise?

Image
pogledaj sta su braca latici u sda piskaralima nakon rata pisala o mijesanjm brakovima pa ce ti sve biti jasno
Sreca je sto je to na vrijeme.prepoznato I dato je u zadatak braci Hrvatima I Srbima da preventivno djeluju i sprijece nastanak serijatske drzave. A oni bogami svoj zadatak svojski I rekao bih profesionalno odraduju.
basicm

#72242 Re: SDP

Post by basicm »

Image
Ma nista ovo, nigdje nema da sunete sve redom. Nema ni hranjenja lavova. Ovo je lazni dokument.
pemanapemani

#72243 Re: SDP

Post by pemanapemani »

palermo wrote: 15/09/2024 17:13

Image
Sreca je sto je to na vrijeme.prepoznato I dato je u zadatak braci Hrvatima I Srbima da preventivno djeluju i sprijece nastanak serijatske drzave. A oni bogami svoj zadatak svojski I rekao bih profesionalno odraduju.
Jebo ga ti, hajde jednom konkretno.

Ko je prepoznao?
Ko je Srbima i Hrvatima dao zadatak da preventivno djeluju?
Rezultati odradjivanja zadatka od strane Srba i Hrvata?

BiH priznata u isto vrijeme u koje su priznate SLO i RH u isto vrijeme primljeni u UN.
MZ natjerala RH na Washingtonski sporazum, izmislili Dayton, koji je i ovako nakaradan jedan od rijetkih mirovnih sporazuma koji funkcionise, milijarde za BiH nakon agresije...

Ako je po tvojoj logici u kojoj svi mrze Bosnjake, onda je samo trebalo pustiti da se provede Karadjorjevo- jna tenkovi na Bosnu i Neretvu, MZ izmisli neki od milion tada mogucih razloga da ne prizna BiH i cica mica gotova prica. Bosnjaci ne bi ni stigli da vrate narodno ime, jer bi se sve zavrsilo do kraja 1991.
palermo

#72244 Re: SDP

Post by palermo »

pemanapemani wrote: 15/09/2024 17:30

Ko je prepoznao?

BiH priznata u isto vrijeme u koje su priznate SLO i RH u isto vrijeme primljeni u UN.
MZ natjerala RH na Washingtonski sporazum, izmislili Dayton, koji je i ovako nakaradan jedan od rijetkih mirovnih sporazuma koji funkcionise, milijarde za BiH nakon agresije...

Ako je po tvojoj logici u kojoj svi mrze Bosnjake, onda je samo trebalo pustiti da se provede Karadjorjevo- jna tenkovi na Bosnu i Neretvu, MZ izmisli neki od milion tada mogucih razloga da ne prizna BiH i cica mica gotova prica. Bosnjaci ne bi ni stigli da vrate narodno ime, jer bi se sve zavrsilo do kraja 1991.
Jebo ga ti, jesi li ti pisao o tome da su Bosnjaci najtoleratniji narod, je li ti zivis u dijelu BiH gdje su Bosnjaci vecina, je li SDA stranka za koju su Bosnjaci najvise glasali....pa dje taj serijat, dje to proganjanje.....ako je I bilo tendencija ka tome, ko se suprosyavio tome....jel to ti syvarno stajes na stranu ovih vjecitih zavrzlama I slicnih.....

I sta ti ocekujes od mene, da udjem u diskusiju sa osobama kao sto je vjecita zavrzlama I ini...
cyprus

#72245 Re: SDP

Post by cyprus »

Prpa.ba wrote: 12/09/2024 17:32S obzirom kako se na ovom forumu uredno urinira po populaciji koja je dala preko 90% pripadnika ARBiH...
Onako kako ti uredno uriniraš po populaciji bez čije podrške danas ne bi slavili 1. mart, ili u nešto manjoj mjeri onoj populaciji koja je činila glavninu pokreta otpora koji je doveo do 25. novembra? :)

Da li tvoje i uriniranje tvojih istomišljenika po velikom dijelu stanovništva ove zemlje, skoro svim BH Hrvatima, skoro svim BH Srbima, ogromnoj većini BH Ostalih i velikom dijelu BH nepoćudnih Bošnjaka, znači odricanje od 25. novembra i 1. marta? Legitiman je to stav, nema šta, samo bi bilo pošteno to reći naglas, pa da budemo načisto... Dakle, jel to to?
tramvajtrojka

#72246 Re: SDP

Post by tramvajtrojka »

Point. wrote: 15/09/2024 16:08 Pošto je propala šuplja da SDA sanja ruski svet blabla sad se vergla šuplja sanu priča o islamskoj državi na 20%.
suplja prica o ruskom svetu sigurno smo sanjali one izjave od zahe i novalica :lol:
Prpa.ba

#72247 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

cyprus wrote: 15/09/2024 19:25 Onako kako ti uredno uriniraš po populaciji bez čije podrške danas ne bi slavili 1. mart, ili u nešto manjoj mjeri onoj populaciji koja je činila glavninu pokreta otpora koji je doveo do 25. novembra? :)

Da li tvoje i uriniranje tvojih istomišljenika po velikom dijelu stanovništva ove zemlje, skoro svim BH Hrvatima, skoro svim BH Srbima, ogromnoj većini BH Ostalih i velikom dijelu BH nepoćudnih Bošnjaka, znači odricanje od 25. novembra i 1. marta? Legitiman je to stav, nema šta, samo bi bilo pošteno to reći naglas, pa da budemo načisto... Dakle, jel to to?
Prometeju, slobodno napisi postenih Bosnjaka, nemoj se stidjeti svog ideoloskog backgrounda. :wink:

Ovu tvoju simpaticnu diskusiju samog sa sobom, i kako ti dozivljavas Bosnjake, i sta mislis da bi trebali, a sta ne, oko dokazivanja i obrazlaganja necega nekome, to zadrzi u krugu svoje etnije (koja god bila) jer mene jednostavno ne zanima. Ja ti to lijepo ponavljam vec nekoliko puta, a ti naporan pa naporan. :?

Hoces li mi sad reci da si ugrozen, i reci da ako se "odreknemo neceg" da ce biti "help Baznija", kao sto to lijepo formulise tramvaj? :mrgreen:

ps
Bolje da ne otvaramo temu zasto ste glasali "ZA" na referendumu. Mislim da forum ne moze podnijeti veci broj razbijenih multikulti mitova. :mrgreen:
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#72248 Re: SDP

Post by PreWiBa »

Ko je prepoznao?

Jebo ga ti, hajde jednom BAŠ konkretno.

BiH je priznata jer je koristila mehanizam koji je prvenstveno zamišljen za Hrvatsku i Sloveniju, mi smo se tu samo provukli u 5 do 12. Svakako da je u vidu podvale postojao i Carringtonov plan da se to sprječi.

Nije MZ natjerala Hrvatsku na Vašingtonski sporazum, nego nesposobnost njezine filijale da obavi posao kako treba, pa sjeverno od Makljena i Ivana završiše sa tepihom enklava, a južno nikako da Bulevar pređu.

Imamo mnoštvo izvora u Vašingtonu koji govore o tome kako su evropljani gledali dešavanja ovdje, i ko je blokirao jaču intervenciju SAD-a.
Bukvalno imaš intervju Bidena na YT-u krajem 90-ih u kojem govori o tome.

Mislim, ne mrzi ovu državu niko baš tako direktno, ali da je bilo negativnih aktera za nju, svakako. S tim u vezi da si ti svakako pogrešno razumio početni Palermov komentar.
tramvajtrojka

#72249 Re: SDP

Post by tramvajtrojka »

sehohari wrote: 15/09/2024 19:55

Ko je prepoznao?

Jebo ga ti, hajde jednom BAŠ konkretno.

BiH je priznata jer je koristila mehanizam koji je prvenstveno zamišljen za Hrvatsku i Sloveniju, mi smo se tu samo provukli u 5 do 12. Svakako da je u vidu podvale postojao i Carringtonov plan da se to sprječi.

Nije MZ natjerala Hrvatsku na Vašingtonski sporazum, nego nesposobnost njezine filijale da obavi posao kako treba, pa sjeverno od Makljena i Ivana završiše sa tepihom enklava, a južno nikako da Bulevar pređu.

Imamo mnoštvo izvora u Vašingtonu koji govore o tome kako su evropljani gledali dešavanja ovdje, i ko je blokirao jaču intervenciju SAD-a.

Bukvalno imaš intervju Bidena na YT-u krajem 90-ih u kojem govori o tome.

Mislim, ne mrzi ovu državu niko baš tako direktno, ali da je bilo negativnih aktera za nju, svakako. S tim u vezi da si ti svakako pogrešno razumio početni Palermov komentar.
Samo da upitam ko je natjerao nase ublehase da u Washingtonu potpisu konfederaciju i pripajanje hrvatskoj koja i čija politika je to odobrila :kiss:
cyprus

#72250 Re: SDP

Post by cyprus »

Prpa.ba wrote: 15/09/2024 19:38
cyprus wrote: 15/09/2024 19:25 Onako kako ti uredno uriniraš po populaciji bez čije podrške danas ne bi slavili 1. mart, ili u nešto manjoj mjeri onoj populaciji koja je činila glavninu pokreta otpora koji je doveo do 25. novembra? :)

Prometeju, slobodno napisi postenih Bosnjaka, nemoj se stidjeti svog ideoloskog backgrounda. :wink:

Ovu tvoju simpaticnu diskusiju samog sa sobom, i kako ti dozivljavas Bosnjake, i sta mislis da bi trebali, a sta ne, oko dokazivanja i obrazlaganja necega nekome, to zadrzi u krugu svoje etnije (koja god bila) jer mene jednostavno ne zanima. Ja ti to lijepo ponavljam vec nekoliko puta, a ti naporan pa naporan. :?

Hoces li mi sad reci da si ugrozen, i reci da ako se "odreknemo neceg" da ce biti "help Baznija", kao sto to lijepo formulise tramvaj? :mrgreen:

ps
Bolje da ne otvaramo temu zasto ste glasali "ZA" na referendumu. Mislim da forum ne moze podnijeti veci broj razbijenih multikulti mitova. :mrgreen:
Ne razumijem najbolje na šta ciljaš sa tim "poštenim Bošnjacima"? Na kakav ideološki background misliš? Poštenje nije baš parametar koji mi je naročito bitan u ovom kontekstu... Evo recimo tebe smatram jednim od poštenijih forumaša - jedan si od rijetkih koji se ne trudi naročito svoju zlonamjernost umotati u nešto kobajagi prihvatljivo... Smatram da je to prilično pošteno... Mada ne skroz do kraja, jer evo vidimo da i tvoje poštenje ima granice - ipak nisi spreman jasno verbalizirati ideju za koju se tako zdušno zalažeš - Bosnu i Hercegovinu u kojoj neće biti mjesta za ne-Bošnjake, ali ni veliki dio Bošnjaka (onih koje bih ja po tebi valjda trebao nazvati poštenim :) )

Ja u svom postu se uopšte nisam bavio Bošnjacima, nego isključivo tobom (OK, i tvojim istomišljenicima), virtuelnim opredmećenjem nepatvorene malicioznosti :) Neće ti proć da se baš svaki put sakriješ iza cijele etničke grupe... No pasaran :)

Što se tiče moje etnije, kao što ti ranije nekad napisah, to su djelomično i Bošnjaci :) Tu već mene nije briga da li ćeš to povjerovati, razumjeti i prihvatiti, ili nećeš - za to me stvarno boli kurac, pa se ne mislim davati u obrazlaganje :) Međutim, lagao bih da me ostatak tvojih stavova ne tangira nikako, jer znam da će mi takvi kao ti pokucati na vrata ako se desi neko sranje... Oni koji zalaze po haustorima tražeći one koje bi proglasili petom kolonom ne dolaze iz mog, nego iz tvog ideološkog kruga... Pa evo kroz ovu diskusiju s tobom, nastojim procijeniti šta me čeka, ako bude sranja...

PS Ja nisam glasao na referendumu, jer sam imao četiri godine... Moji jesu, i jesu glasali za... Valjda kontali da će Alipašino Polje ući u sastav HRHB :)
Post Reply