Antena od 5€ ili 10 maraka da hvata signal sa 150 milja daljine... Milja je 1609m, pa računajte koliko je to km
Da to valja, onda nitko, računajući i mene ne bi za antenu i pojačalo dao i 100-tinjak € ili 200-tinjak maraka
Logično rekao bi Čombe
Moderator: anex
BRAVO @cancel odlično objašnjenocancel wrote: ↑03/09/2024 10:25 Čim vidite ove fore “4K” “HD” antene bježite od toga jer što god dalje da napisali znaš da hvataju u mutnom pošto antene ne poznaju rezolucije i 4K/HD oznake su samo da navuku naivčine da je njihova antena bolja iako nema veze sa vezom. To je kao da na flaširanoj vodi stave “moguće i sok od naranče napravit” a na drugoj “naša je bolja jer sa našom možete i sok od naranče i sok od limuna”, debilana totalna.
A AliExpress bi kolektivno zaobišao. Ima toliko kvalitetnih proizvođača antena sa ovih prostora samo proguglat, nisu 5€ ali kvalitetna antena se jednom kupuje i ima cijeli život.
Kod mojih radi ch33 uredan i ja sam sa podrucja opcine Tesani.Jesi siguran da lovis Trebacko brdo?Jer ima na 33 i Ciganiste Doboj.nikeze wrote: ↑09/09/2024 12:53 Nekoliko dana ne rade DVB kanali u općini Maglaj. Antena je usmjerena na Tešanj i tamošnji predajnik.
Svi kanali su crni i na listi kanala se vidi naziv, ali nema slike.
Ni ponovno pretraživanje kanala nije dalo efekta.
Ima li neki kvar na opremi na tom predajniku?
Zna li neko šta je uzork?
Najvjerojatnije da će tako i biti, OiV su dobili "zeleno svjetlo" za nastavak digitalizacije, samo je pitanje koliko će uraditi posla do zime.Grga50 wrote: ↑09/09/2024 20:18 https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... bih-982062
Izgleda da bi nešto moglo biti od nastavka digitalizacije ako je vjerovati ovom tekstu.
Konačno malo razuma, već su svi vozovi digitalizacije prošli, a neki bi još otezali. S veseljem čekam signal na kanalu 22, to će mi puno olakšati posao s antenama jer je Kozara u SB dosta slaba na 32. kanalu a ni ne pokriva cijeli grad. Za kanal 22 vjerujem da će biti osjetno jači od sadašnjeg MUX-a D na 33. kanalu, što zbog niže frekvencije, što zbog malo više pozicije stupa.Brcak1971 wrote: ↑10/09/2024 12:46Najvjerojatnije da će tako i biti, OiV su dobili "zeleno svjetlo" za nastavak digitalizacije, samo je pitanje koliko će uraditi posla do zime.Grga50 wrote: ↑09/09/2024 20:18 https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... bih-982062
Izgleda da bi nešto moglo biti od nastavka digitalizacije ako je vjerovati ovom tekstu.
Ja svaki put očekujem da će neko ko vidi golim okom predajnik na Vlašiću, da nam javi da je "narastao" za desetak metara.genius 723 wrote: ↑12/09/2024 19:55 Sto se tice Vlasica mux a ja nevjerujem jos dok bar neugledamo resetkastu konstrukciju na stubu.Nekad kad je vrijeme pogodno i kad se malo izmaknem vidi se u daljini predajnik.
Imal neko inf.listu priuriteta za pustanie lokacija mux a kao sto je bila za mux d
Imam ja. Naravno da može.-Chesterfield- wrote: ↑01/09/2024 17:28 Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€5.11 | 4K Digital TV Antenna 150 Miles Booster DVB-T Aerial HD Flat Indoor Active 28DBi High Gain for VHF UHF TV Box Flat Setting
https://a.aliexpress.com/_ExIo0RP
Ima li neko sličnu antenu? Može li ovo hvatati digitalne kanale?
Negdje si pogriješio. Možda ne poznaješ dobro svoju lokaciju? Pa nije ova antena za u kuću ili stan. Pa mene bi bilo sramota, da u dnevnu sobu dovedem prijatelje, a tamo na prozoru zalijepljena antena.
Razdaljina od 150 milja meni ne znači ništa. Imaš istu antenu za daljinu i od 5000 milja.
Ma kontam uzet android box staroj i Mtel opciju 30 KM, 300 GB, mjesec dana i nek pici zena, ali kaze da joj je i ovo kanala dosta. Odsutna je ona solidno i spava i ona prilicno, ne kao ja pretjerano.Mrvica 77 wrote: ↑15/09/2024 09:43 @herdarko znaš ima ona stara izreka da je bolje šutiti i pustiti ljudima da misle da si glup, nego progovoriti, pa im pokazati da su bili u pravu
Milja je 1609m ili 1,6 km... Pametnom dovoljno!!!
@Sanjarko ti ćeš izgleda prije naći naftu i obogatiti se, nego naći digitalac![]()
Regija Vlašić 33ch i dalje 0/0%
Bravo Dasto Semtel, nemam riječi kojom bih opisao vašu sposobnost i znanje![]()