Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Moderator: Bloo
-
putokaz1
#1 Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
[media][/media] Da li postoje realne ankete ...
- addem
-
putokaz1
#3 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Ako je u KS po broju mandata Trojka imala vise za 1 i sad rejting trojke minimalno pada da li to znaci da su u KS snage izjednacene?
Sto se tice TK SBB nestao 'PDA bi trebao pasti...ko raste?
Mozda stranka Rame Isaka napravi pozitivan skok u ZDK?
NES vise ne postoji osim Cazina
Iznenadjenje moze biti samo ako Sud zabrani Berilu da pobjedi...
- Chloe
- Photo mod
#4 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Nije tema ali me zanima da li su kod vas u organizovane javne debate kandidata za gradonačelnike/načelnike.
Kod nas je bila upitna zbog visokog rizika, danima je razgovarano i odlučivano, ipak će u ponedjeljak biti.
https://www.facebook.com/share/p/T6Cxbz ... tid=xfxF2i
Bit će zanimljivo
Kod nas je bila upitna zbog visokog rizika, danima je razgovarano i odlučivano, ipak će u ponedjeljak biti.
Bit će zanimljivo
-
putokaz1
#5 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Naravno Debata za Lukavac je bila uzivo na Klix.ba mozete naci a na TK Debate prenosi TK svih 13 a lokalne televizije svoje prenose.
Sama Debata nije bitna vec Radovi Kupovina Zaposleni Ucjene itd
Sama Debata nije bitna vec Radovi Kupovina Zaposleni Ucjene itd
-
hadalj8
#6 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
U Mostaru je isto zakazana debata u ponedjeljak, vidit ćemo na šta će to ličiti pošto ne očekujem stopostotnu izlaznost nosilaca
-
Vjecita_zavrzlama
#7 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Kako kod nas nema istrazivanja kao svugdje? Pred izbore ankete istrazivanja
-
tap3ah75
#8 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Ramini će razvaliti ove godine.
Vidjećete .... zapravo vidjećemo.
Vidjećete .... zapravo vidjećemo.
-
hadalj8
#9 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Za istraživanja javnog mnijenja mora medijska kuća da plati anketarnoj firmi, neće nijedna nama iz sadake to raditiVjecita_zavrzlama wrote: ↑21/09/2024 17:41 Kako kod nas nema istrazivanja kao svugdje? Pred izbore ankete istrazivanja
Tako npr. Ipsos u SADu provodi ankete zahvaljujući Reutersu, u Francuskoj zahvaljujući Le Mondeu, a u Hrvatskoj zahvaljujući Novoj TV
Našim portalima je sasvim dovoljno da ankete provode na onim web aplikacijama gdje također postavljaju pitanja tipa "Ko je bio najbolji igrač na utakmici Mađarska - BiH?" i sličan engagement bait
- Chloe
- Photo mod
#10 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Kod nas je večeras bila ta debata u organizaciji OSCE-a.
Svi kandidati su se odazvali.
Prvo je bila dogovorena mala sala dvorane sa 150 građana, što su Laburisti iskoristili i "mobilisali" svoje glasače kojih je već bilo stotinjak oko 18 h na ulazu
Onda je sve prebačeno u dvoranu, sa većim kapacitetom i razbijena njihova dominantnost.
Dobro je prošlo obzirom na cirkus laburističkog kandidata i doslovno prljavog i primitivnog debatiranja.
Boris Horvat izdominirao, iako nije političar odlično se držao, govorio i odgovarao, ostao na nivou.
-
putokaz1
#11 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Ramo Isak pobjeda....hihi
-
Vjecita_zavrzlama
#12 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Sta mislite kako ce proci u vogosci?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#13 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
u Novom Sarajevu su bile,ali ni na jednoj nije učestvovala Benjka...kako na ovim uživo, tako i na onim na televizijama...ove debate bi morale biti obavezan dio predizborne kampanje za sve kandidate, da jasno vidimo ko je kakav i koliko zapravo ovi ljudi znaju o poslu za koji su se kandidovaliChloe wrote: ↑20/09/2024 17:29 Nije tema ali me zanima da li su kod vas u organizovane javne debate kandidata za gradonačelnike/načelnike.
Bit će zanimljivo![]()
ovako kada biraju hoće li ili neće je besmisleno i po meni varanje građana
-
BAK-eV
#14 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Zasto bi bilo varanje gradjana.JoseMujica wrote: ↑29/09/2024 15:34u Novom Sarajevu su bile,ali ni na jednoj nije učestvovala Benjka...kako na ovim uživo, tako i na onim na televizijama...ove debate bi morale biti obavezan dio predizborne kampanje za sve kandidate, da jasno vidimo ko je kakav i koliko zapravo ovi ljudi znaju o poslu za koji su se kandidovaliChloe wrote: ↑20/09/2024 17:29 Nije tema ali me zanima da li su kod vas u organizovane javne debate kandidata za gradonačelnike/načelnike.
Bit će zanimljivo![]()
Na svakm je hoce li dati glas nekome, ko izbjegava ili ne izbjegava javno suceljavanje.
U sutini gradjani i ne glasaju za program, vec cisto odlucuju na osnovu crvene ili zelene ideologije.
- Ironmen
#15 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
U TK kanotnu raste SDA iz dana u dana i ocekiva se ogroman pad SDP. PDA samo ce u Banovicima proci u drugim gradovima ih skoro i nema.putokaz1 wrote: ↑14/09/2024 21:18 Ako je u KS po broju mandata Trojka imala vise za 1 i sad rejting trojke minimalno pada da li to znaci da su u KS snage izjednacene?
- JoseMujica
#16 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
moguće je i to, ali je baš veoma površno poimanje politikeBAK-eV wrote: ↑29/09/2024 15:54Zasto bi bilo varanje gradjana.JoseMujica wrote: ↑29/09/2024 15:34u Novom Sarajevu su bile,ali ni na jednoj nije učestvovala Benjka...kako na ovim uživo, tako i na onim na televizijama...ove debate bi morale biti obavezan dio predizborne kampanje za sve kandidate, da jasno vidimo ko je kakav i koliko zapravo ovi ljudi znaju o poslu za koji su se kandidovaliChloe wrote: ↑20/09/2024 17:29 Nije tema ali me zanima da li su kod vas u organizovane javne debate kandidata za gradonačelnike/načelnike.
Bit će zanimljivo![]()
Na svakm je hoce li dati glas nekome, ko izbjegava ili ne izbjegava javno suceljavanje.
U sutini gradjani i ne glasaju za program, vec cisto odlucuju na osnovu crvene ili zelene ideologije.
koliko sam prije četiri godine bio protiv Koldže i SDA, jednako sam danas protiv Trojke i njihovog kandidata Kratke Devetke...jednostavno su u ove četiri godine vlasti razočarali i usrali motku u mojoj općini.
-
El_comadante
#17 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Od novih stranaka sumnjam da će napraviti značajan rezultat, čak icenzus da pređu uspjeh.
-
Vjecita_zavrzlama
#18 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Odakle info taj?Ironmen wrote: ↑29/09/2024 16:00U TK kanotnu raste SDA iz dana u dana i ocekiva se ogroman pad SDP. PDA samo ce u Banovicima proci u drugim gradovima ih skoro i nema.putokaz1 wrote: ↑14/09/2024 21:18 Ako je u KS po broju mandata Trojka imala vise za 1 i sad rejting trojke minimalno pada da li to znaci da su u KS snage izjednacene?
- Chloe
- Photo mod
#19 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Kod nas su se, do sad, svi kandidati javljali na debate, ali definitivno izdvajam onu u uživo u urganizaciji OSCE-a kao najbolju.JoseMujica wrote: ↑29/09/2024 15:34u Novom Sarajevu su bile,ali ni na jednoj nije učestvovala Benjka...kako na ovim uživo, tako i na onim na televizijama...ove debate bi morale biti obavezan dio predizborne kampanje za sve kandidate, da jasno vidimo ko je kakav i koliko zapravo ovi ljudi znaju o poslu za koji su se kandidovaliChloe wrote: ↑20/09/2024 17:29 Nije tema ali me zanima da li su kod vas u organizovane javne debate kandidata za gradonačelnike/načelnike.
Bit će zanimljivo![]()
-
putokaz1
#20 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
SDA ce uzet TK bar 6 nacelnika ako ne i 7
- Chloe
- Photo mod
#21 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Svaka vama čast kad možete upratiti, ja ne znam ništa dalje od lokalne zajednice.
Edit: Lažem, znam da je u Cazinu utrka između nezavisnog kandidata Huremagića kojeg lajkam i NES-ovog Hose Armanda tj. Ogija,
obzirom na "infrastrukturu" u realnom sektoru i NES-ovu seosku politiku, bit će čudo ako Huremagić pobijedi.
Edit: Lažem, znam da je u Cazinu utrka između nezavisnog kandidata Huremagića kojeg lajkam i NES-ovog Hose Armanda tj. Ogija,
obzirom na "infrastrukturu" u realnom sektoru i NES-ovu seosku politiku, bit će čudo ako Huremagić pobijedi.
- Laertes
- JoseMujica
#24 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
ee da ...bila i u Novom Sarajevu jedna...... i nažalost opet se svi nisu odazvaliChloe wrote: ↑30/09/2024 12:01Kod nas su se, do sad, svi kandidati javljali na debate, ali definitivno izdvajam onu u uživo u urganizaciji OSCE-a kao najbolju.JoseMujica wrote: ↑29/09/2024 15:34u Novom Sarajevu su bile,ali ni na jednoj nije učestvovala Benjka...kako na ovim uživo, tako i na onim na televizijama...ove debate bi morale biti obavezan dio predizborne kampanje za sve kandidate, da jasno vidimo ko je kakav i koliko zapravo ovi ljudi znaju o poslu za koji su se kandidovaliChloe wrote: ↑20/09/2024 17:29 Nije tema ali me zanima da li su kod vas u organizovane javne debate kandidata za gradonačelnike/načelnike.
Bit će zanimljivo![]()
-
El_comadante
#25 Re: Ankete izbori 2024 Predvidjanja Iznenadjsnja ...
Zar u Cazinu nije kandidat Ogrešević?Chloe wrote: ↑30/09/2024 12:12 Svaka vama čast kad možete upratiti, ja ne znam ništa dalje od lokalne zajednice.