Tema je crna hronika ali eto kad vec oftopicarimo, nije tu stvar hocu li uzeti ili necu uzeti, mislim ove lijekove. Bolest kao i svaka druga, odjednom osjetis da nisi dobar, da propadas negdje, gubis se, vrti ti se u glavi lupa ti u grudima onda se uplasis pa slusas organizam, onda lupa jos vise, steze u grlu, znojis se, ne spavas, simptomi anksioznosti su uzasni tu mozes 13. karcinoma imati u isto vrijeme u svojoj glavi jer si tjeskoban, nervozan, hipohondar, i simptomi su stvarni. Mozda su umisljeni ali ti ih osjecas, bol u zelcu, bol u grudima, knedlu u grlu, glavobolja, vrtoglavice, depresija, potistenost, to je jace od covjeka. Prosto dodje tako. Meni je trebalo godinu dana da shvatim da sam psihicki lose a ne fizicki, iako sam imao sve "simptome" tumora mozga, tumora zelca, cira na zelcu, srcanog udara, mozdanog udara i9 da ne nabrajamk desetine umisljenih bolesti
Grozna su to stanja, nekad se izboris sa tim ali dok te drzi, nije prijatno nimalo. Zato hvala medicini, iako je to kazu bolest danasnjice i ovog nacina zivota.