Pa sdpovci se slazu sa njim. Nista novo.
SDP
- Prpa.ba
#72152 Re: SDP
A ovako prica o neistomisljenicima.“U Jugoslaviji bi završio na Golom otoku, mrak bi ga pojeo. I u svakoj normalnoj državi neko ko bi vrijeđao na takav način nekoga ko je branio državu bi tako završio. U Sarajevu to postaje normalno.”
Decko se bas radikalizirao. I jos se usudi nesto prigovarati drugima?
- Haris.ba
- Prpa.ba
#72154 Re: SDP
Doduse. Samo treba dokumentovati, da ne prodaju lafine naivnima: probosanski, ovako, onako.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#72155 Re: SDP
Cekaj, jel to igor izjavio nestp o gostima u bosnjackoj drzavi? I onda oni iz sda komentarisali igorovu izjavu?
- tramvajtrojka
#72156 Re: SDP
a onaj uvaljivac bolesne stoke prezivjelim povratnicima genocida u Srebrenici moze napisati da su za igora u parlamentu glasali srbi koji porodicno ne slave pravoslavnu slavu to je ta gradjanska BiH po mjeri sdfovacaPrpa.ba wrote: ↑12/09/2024 16:33A ovako prica o neistomisljenicima.“U Jugoslaviji bi završio na Golom otoku, mrak bi ga pojeo. I u svakoj normalnoj državi neko ko bi vrijeđao na takav način nekoga ko je branio državu bi tako završio. U Sarajevu to postaje normalno.”
Decko se bas radikalizirao. I jos se usudi nesto prigovarati drugima?![]()

Igor je za sve vas patriota na kvadrat
-
izvrsni direktor
#72157 Re: SDP
Jel i ovaj prica ono sto vas dvojica, njegovo biracko tijelo, mislite?
Sda vlasnik drzave?SDA-ovac iz Mostara: "Mi smo vlasnici BiH, ali imamo vrlo neugodne podstanare",
Pa dobro, tako se alija i ponasao, kao njegpva privatna prcija, pa je pstavio sinu snahu, zetu, badzi, suri, sestri...da njome upravljaju. I naravno erdoganu u amanetu..
-
izvrsni direktor
- tramvajtrojka
#72159 Re: SDP

Gledaj samo ovih zelenih stakorcina sa stava koji ne smiju da se potpisu na ove bljuvotine vlastitim imenom pa koriste pseudonimom mustafe drnislica, znaci neko ko je bio u armiji izjednacavaju ga sa onima koji su pocinili genocid jer se minderlijama ne svidja istina
- Haris.ba
#72160 Re: SDP
Da li ima sdaovaca koji tako misle? Ima.izvrsni direktor wrote: ↑12/09/2024 17:03Jel i ovaj prica ono sto vas dvojica, njegovo biracko tijelo, mislite?Sda vlasnik drzave?SDA-ovac iz Mostara: "Mi smo vlasnici BiH, ali imamo vrlo neugodne podstanare",
Pa dobro, tako se alija i ponasao, kao njegpva privatna prcija, pa je pstavio sinu snahu, zetu, badzi, suri, sestri...da njome upravljaju. I naravno erdoganu u amanetu..
Ali, ne vidim da je to glavno misljenje u stranci. Moguce da postane glavno misljenje kako se pocne provoditi duze vrijeme u opoziciji.
I mislim da nije pricao o sda. Ja koliko znam, pricao je o Bosnjacima. Ili, grijesim? Da li postoje Bosnjaci koji misle da je Bosna samo njihova drzava? Da, naravno.
I odakle ti to da sam glasac sda?
- Prpa.ba
#72161 Re: SDP
Stigla notifikacija u glavni stan, odmah izmigolje sa slicicama i doskocicama.
Dok jedan od najvise rangiranih SDP-ovaca pise o 22% muslimaniji, a neistomisljenicima prijeti golim otokom i kratkim postupkom. Uskoro ce poceti spominjati i takiju.
De jos malo o zlatnim kasikama i islamizaciji.
Dok jedan od najvise rangiranih SDP-ovaca pise o 22% muslimaniji, a neistomisljenicima prijeti golim otokom i kratkim postupkom. Uskoro ce poceti spominjati i takiju.
De jos malo o zlatnim kasikama i islamizaciji.
- tramvajtrojka
#72162 Re: SDP
stas istina uvijek boli posebno kad se prica o sprezi islamske zajednice sa SDA i sanjanju begovata umjesto cjelovite BiH, sa ovakvim napadima apsolutno potvrdjujete sve sto je Igor rekao da vama nije do države BiHPrpa.ba wrote: ↑12/09/2024 17:25 Stigla notifikacija u glavni stan, odmah izmigolje sa slicicama i doskocicama.
De jos malo o zlatnim kasikama i islamizaciji.![]()
- Prpa.ba
#72163 Re: SDP
Susjed, stalo je meni do 100% BiH, samo mi nije nuzno stalo do tvog misljenja i zelja, ako me razumijes... 
-
ibizza
#72164 Re: SDP
Čovjek samo istinu rekao. Bosnje(sda i kompanija), prave islamsku državu.
Jadni smo mi kada nam je " bliži" došljo misliman, nego Igor koji je bio u ARBiH. Takvim načinom razmišljanja pišamo se po nebošnjačkim legendama ovog grada, a ima ih jako mnogo.
-
putokaz1
#72165 Re: SDP
SDP ostaje na 11 nacelnika limit 12
- Prpa.ba
#72166 Re: SDP
S obzirom kako se na ovom forumu uredno urinira po populaciji koja je dala preko 90% pripadnika ARBiH, ne vidim sto bi i legende i "legende" prolazili nesto bolje.
Uostalom, i SDA je pripadnistvo ARBiH koristila kao izgovor za razne aferime svojih clanova. To Igor sa svojim bljivotinama sad neka zasticena kategorija?
Uostalom, i SDA je pripadnistvo ARBiH koristila kao izgovor za razne aferime svojih clanova. To Igor sa svojim bljivotinama sad neka zasticena kategorija?
-
sumirprimus
#72167 Re: SDP
Sta je ovde tacno pogresno receno? Potpisi alija da je ko avlija, bila zakebancija ono na krajuIma li neko da objasni patriotizam SDA? Spremni su odreći se 78% teritorije države BiH, da bi imali Islamsku republiku na 22% teritorije BiH! Koji to mozak vodi?
-
sumirprimus
#72168 Re: SDP
Otkad ja to pisem o de na forumu, vama islamskim nacionalistima je fildzanistan ala bakiristan vlazni san. Naravno u istu grupaciju istomisljenika spadaju i ovi graDžani iz zeljkine djl stranke narandzastih.
-
ibizza
#72169 Re: SDP
Trebala su mnogo veća m*da Igoru,Marku,Vedranu da uđu u ARBiH, nego Bosnjacima.Prpa.ba wrote: ↑12/09/2024 17:32 S obzirom kako se na ovom forumu uredno urinira po populaciji koja je dala preko 90% pripadnika ARBiH, ne vidim sto bi i legende i "legende" prolazili nesto bolje.
Ja sam Bosnjak, ali posebno cijenim ljude koji su ostali na ispravnoj strani kada je najteže bilo.
A što se tiče sda, nadam se da više nikada neće imati priliku da budu na čelu pro BiH strane.
- ultima_palabra
#72170 Re: SDP
Sta je kontekst njegovog posta, na sta je reagovao?
-
sumirprimus
#72171 Re: SDP
Samo dole u komentima na njegov tvit vidis koliko sdfaovci bosnjaci zele jedinstvenu sekularnu drzavu . Fuj
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#72172 Re: SDP
Ja se sjećam kada su ovdje pisali da sada i u SDP-u klanjaju. Ima nešto vremena.
Ako je klasični glasač SDA nana iz Istočne Bosne, SDP-ova verzija bi bili oni penzioneri što na FB-u komentarišu ispod vijesti na otvaranje džamije ili šoping-mala "A gdje je otvaranje fabrike?".
Opasno se krenulo sa islamofobnim ispadima, i to planski. Bukvalno sada imaju kampanje da od Bošnjaka naprave islamofobe na društvenim mrežama.
Starom na tiktoku izletila vijest kako SDA sada kandiduje migrante da bi stvorili tu "23% državu". Uzeli sliku Lejle Khattab sa izbora od par godina, čija je porodica ovdje još od 70-ih godina.
-
sumirprimus
#72173 Re: SDP
Pa kako je ispalo to im je oduvijek i bio plan sda fiNdzan drzava, pardon dio entiteta.
Jedino sto bosnjacima nije bio svojstven ovoliko islamizam koji ae sada protura a protura se .
Jedini ako se i tu ne mislimo vracati u vremena tamnog vilajeta
Jedino sto bosnjacima nije bio svojstven ovoliko islamizam koji ae sada protura a protura se .
Jedini ako se i tu ne mislimo vracati u vremena tamnog vilajeta
- tramvajtrojka
#72174 Re: SDP
Gdje je ovdje islamofobija u igorovom komentaru, blasfemija je potezati rijec islamofobija kad se kaze istina u vezi sdaovskog upravljanja drzavomsehohari wrote: ↑12/09/2024 19:13Ja se sjećam kada su ovdje pisali da sada i u SDP-u klanjaju. Ima nešto vremena.
Ako je klasični glasač SDA nana iz Istočne Bosne, SDP-ova verzija bi bili oni penzioneri što na FB-u komentarišu ispod vijesti na otvaranje džamije ili šoping-mala "A gdje je otvaranje fabrike?".
Opasno se krenulo sa islamofobnim ispadima, i to planski. Bukvalno sada imaju kampanje da od Bošnjaka naprave islamofobe na društvenim mrežama.
Starom na tiktoku izletila vijest kako SDA sada kandiduje migrante da bi stvorili tu "23% državu". Uzeli sliku Lejle Khattab sa izbora od par godina, čija je porodica ovdje još od 70-ih godina.
SDFovci prave od bosnjaka radikale jer ne sjede za foteljama normalnim bosnjacima se gadi ovo sto sdfovci rade i kakvu propagandu iznose prema svakom ko nije sa njima
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#72175 Re: SDP
Najsmiješnije je da isti ljudi koji ovdje optužuju SDA da želi podjeliti državu kasnije onda sami pišu da ovakva BiH "nema smisla" i da je treba podijeliti.
Da se razumijemo, SDA su lopovi, samo su smiješni ovi obostrani dupli aršini.
Da se razumijemo, SDA su lopovi, samo su smiješni ovi obostrani dupli aršini.