Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote: ↑10/09/2024 20:13
Igra li ono dijete?
Dijete ce za 2 godine biti predmet pljuvacine br 1. Kvotaj me sa 2 godine.
A znam ja nas...
Kad bi se na jedno mjesto skupile sve uvrede upućene Dzeki, neko bi pomislio da je drzavni neprijatelj broj 1.
Nazalost, Internet je dao glas neobrazovanim umisljenim fukarama koji misle da su popili svu pamet svijeta
Edin H. wrote: ↑10/09/2024 19:48
Samo je napola motivisan, čim je na klupi.
Pa to ti je postepen napredak, ne može odmah u prvu.
last mohicans wrote: ↑10/09/2024 20:08
Kakva je ovo formacija, bekovi su krila? Hajmo ovi sto se razumiju bolje nek objasne. Djeluje da je samo nabacao igrače.
Možda je ovo sa trojicom ili četvoricom u odbrani, plus Dedić i Gazibegović koji će trčati gore dole. 3-5-2 ili čak 6-3-1.
Barabrezu je ova Liga nacija jedina prilika da nesto testira ili napravi za prve naredne kvalfikacije a to je za Euro 2026 koje ce se igrati tokom 2025.
DonieBrasco wrote: ↑10/09/2024 20:25
Barabrezu je ova Liga nacija jedina prilika da nesto testira ili napravi za prve naredne kvalfikacije a to je za Euro 2026 koje ce se igrati tokom 2025.
Sta ima bolan testirati kad ovdje svaki forumas koji prati reprezentaciju zna koje su prirodne pozicije svakog igraca.Poslozi gdje sta ko igra a onda testiraj ono sto treba