Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zaboli upravu, vrijeme prolazi plata redovna Kazi slobodno nemoj mislit da ce te tuziti cicije su oni.
I ja da nisam ispao debil ne bi bio na logosoftu od februara/marta 2022. Poklopile se se tako neke stvari a ugovor nazalost bio produzen. Samo da sam tada sacekao 10ak dana. Ugl pare od mene oni vise nece vidjeti.
Samo pogledati recenzije korisnika na bivsu poslovnicu Igmanska i tamo gdje im je centrala sve se samo kaze.
MTV wrote: ↑06/09/2024 11:31
Zaboli upravu, vrijeme prolazi plata redovna Kazi slobodno nemoj mislit da ce te tuziti cicije su oni.
I ja da nisam ispao debil ne bi bio na logosoftu od februara/marta 2022. Poklopile se se tako neke stvari a ugovor nazalost bio produzen. Samo da sam tada sacekao 10ak dana. Ugl pare od mene oni vise nece vidjeti.
Samo pogledati recenzije korisnika na bivsu poslovnicu Igmanska i tamo gdje im je centrala sve se samo kaze.
Ne mislim da ce me tuziti, vec zbog svoje privatnosti.
Mozda neko od njih cita, ako napisem bice im odmah jasno ko sam. Koga zanima mogu u pp napisati.
Ne mislim da ce me tuziti, vec zbog svoje privatnosti. Mozda neko od njih cita, ako napisem bice im odmah jasno ko sam. Koga zanima mogu u pp napisati.
Ma katastrofa su poslali, bukvalno ih zaboli.
Znaju oni ko sam ja, i znas sta, zabole me sto znaju, jer nista ne lazem. A da mi prave probleme sa uslugom zbog pisanja na forumu, bas bih volio.
Doduse, merebit bi me pripazili ko Affana i dali neki 4K box
E to bi bas bilo za smijeha, imaju li oni uopste 4K kanal u ponudi?
To ti moze reci banovan affan ili neki kafic kojima su dali 4K box a pritom imaju HD ready TV.
Sluzbeno nemaju mada su na pocetku imali 2 pa ukinuli, dok mtel sada ima 3 a supernova 2.
Ne mislim da ce me tuziti, vec zbog svoje privatnosti. Mozda neko od njih cita, ako napisem bice im odmah jasno ko sam. Koga zanima mogu u pp napisati.
Ma katastrofa su poslali, bukvalno ih zaboli.
Znaju oni ko sam ja, i znas sta, zabole me sto znaju, jer nista ne lazem. A da mi prave probleme sa uslugom zbog pisanja na forumu, bas bih volio.
Doduse, merebit bi me pripazili ko Affana i dali neki 4K box
E to bi bas bilo za smijeha, imaju li oni uopste 4K kanal u ponudi?
Meni vise ne mogu praviti probleme jer sam raskinuo ugovor, ali eto da sacuvam privatnost.
istekao mi je ugovor. ni sama ne znam da li produziti ugovor ili ne? negdje sam na 50 : 50. nisu me ni obavjestili o isteku ugovora iako sam stari pretplatnik. samo su mi digli cijenu pretplate na 61,47KM.
Raspitaj se o drugim operaterima i vidi imaju li zadovoljavajuću ponudu po boljim uslovima, nema potrebe za slijepom lojalnošću, to nijedan operater ne zaslužuje.
MTV wrote: ↑10/09/2024 15:17
Po web stranici, prebacili su u HD OTV Valentino.
Na Supernovoj ide u HD otkako su se prebacili na 16:9 format.
Ne koristim vise ove, mozda je i od tada a stranicu naknadno azurirali. Ovih preostalih 3 i po korisnika slabo sta prati
ja sam ovaj crveni... vidjeh neki dan gori lampica na nji'ovom receiveru, skontam garant nestajalo struje dok sam bio na poslu, samo ga ugasih, nijesam ni pomislio da vidim sta ima novog.
Ateista wrote: ↑10/09/2024 16:07
Meni vise ne mogu praviti probleme jer sam raskinuo ugovor, ali eto da sacuvam privatnost.
Dovodis me u napast da ti sibnem pp da priupitam sta se to dogodilo. Pod stare dane postajem opasna mahalusa
Sad i mene zaintrigiralo kostadjekakozasto, i ja izgleda starim, kad si vec spomenuo @Ateista deder sibnider nam PP da znamo, visoko smo mi gore na balkonu, slabo nas glasic dopire i do koga
tramvajtrojka wrote: ↑10/09/2024 20:19
mi preostali se vodimo onom malo nas je ali smo g...
Ne kontam, ako sto ne valja, pa jbm misha, barem danas ima izbora, ha ja...
sta bi da si k'o @MTV i ja svojeddobno imao izbor samo od 2kanala, i niko se nije bunio samo mi djeca jerbo se crtici prebzo zavrse pa nas starci isceraju u drugu sobu dok oni pogledaju 'nevnik
Ja barem imam ono sto mi samo i treba, stabilan net, sve ostalo je tu 'nako.
Naslovnica wrote: ↑10/09/2024 20:21
Taj sam, jbga.
Koliko god da ih kudim više ili podjednako za cca 50KM ne mogu dobiti.
TV, internet, fixni, mobilni.
200 i kusur kanala + HBO MAX.
Sto jest jest, realno jos uvijek nude najvise za te pare, meni su ovi paketi odgovarali stvarno i generalno sam bio zadovoljan, ali preko nekih stvari ne mogu proci i stvar je principa.