Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lokalni izbori 2024: Gdje svaki glas broji... barem dok ne nestane struje!
Dobrodošli u naš kutak političke zabave, gdje se lokalni kandidati pretvaraju u superheroje, a glasanje postaje akcioni film s više zapleta od turskih serija! Ovdje možete pratiti ko trči za funkciju u općini, a ko se samo trudi da ne trči nigdje. Diskutujte, predviđajte i pratite kako vaši omiljeni (ili najmanje omiljeni) političari pokušavaju da ispune obećanja – od asfaltiranja ulice do postavljanja nove klupe u parku.
Pridružite se, jer iako su izbori ozbiljni... mi sigurno ne moramo biti!
Semper123 wrote: ↑09/09/2024 16:39
Trojka je najavila da će vratiti Sarajevu multietnički karakter, prvi koraci ka tome su da privuku Srbe sa Pala i Lukavice da se prijave u Sarajevo. Navodno bice javni pozivi u kojima ce se Srbima nuditi bespalatan smjestaj u smislu da će KS i lokalne zajednice placati najam stanova, zatim besplatan vrtić za djecu za djecu iz RS, i mnosto drugih pogodnosti....
Zaboravio si pretvaranje stadiona Koševo u najveću crkvu na Balkanu, krst na Humu umjesto reperitora, obavezne krmeće ćevape na čaršiji i puštanje svete vodice svim Sarajlijama kroz vodovodne cijevi.
SDFA vidi da je vrag odnio šalu i da se mora ići sa očajničkim mjerama a to je najprizemniji,najjadniji i najniži nivo komunikacije marke Mulahusić. Tako da umjesto da gadosti i bljuvotine vidimo samo iz smjera Mulahusića,sada ćemo ih imati nesreću vidjeti prilikom svakog javnog nastupa SDFA zvaničnika,na svakom javnom skupu, na svakom plakatu i flajeru.
To je taj sdfovska gradjanska drzava vlah si i cetnik cim nisi u SDF-u , narativ koji se siri drustvenim mrežama kao divlji pozar
Nije to narativ koji samo ide drustvenim mrezama. To je nesta sto se smatra istinom.
Samo, internet to iznosi na vidjelo jer.preko drugih medija je malo teze bez uvijanja.
_BataZiv_0809 wrote: ↑09/09/2024 17:00
A vidi im programa:
Glas za njih je glas za Konakovića, Nikšića, Fortu, Isaka, a posljedično to je i glas za Dragana Čovića i Milorada Dodika - zaključio je Kapidžić.
DIAreja je nadmašio sam sebe. Mulahusić i Zahiragić su mu za leđima. Dan pred izbore očekujemo vrhunac delirijuma: glas za trojku je glas za novi genocid. I slične gadosti
Ma logicno da trojka ima fula, ali mogu ih komotno podvuci i ovako, ko radi taj i grijesi. Pa ljudi se bruku stvari konacno pokrenuli sa mrtve tacke i trebam biti glup i slijep i reci samo sda/df/sbih. To moze samo nek bez mozga i neko ko ima koristi od ovih stranaka kad su na vlasti, pa da se rastalimo bratski
Meni je Trojka greške pravila i pravi na federalnom nivou zbog samog sastava Vlade, poteza, kupovina i generalne qurcobolje za neke osnovne stvari gdje su mogli poentirati. Kanton Sarajevo, moj Centar sasvim korektno i ja sam zadovoljan. Ovo gore kad vidim, samo ide žešči glas za sve sa liste Naše Stranke.
giannibelif wrote: ↑09/09/2024 20:08
Meni je Trojka greške pravila i pravi na federalnom nivou zbog samog sastava Vlade, poteza, kupovina i generalne qurcobolje za neke osnovne stvari gdje su mogli poentirati. Kanton Sarajevo, moj Centar sasvim korektno i ja sam zadovoljan. Ovo gore kad vidim, samo ide žešči glas za sve sa liste Naše Stranke.
Ja sam u NS, po defaultu moram načelnicu zakititi, ali da sam u Centru, Mandiću glas k'o kuća
Naša stranka jest jednako gradski šminkeraj koji ne zna nista praktično uraditi, prodaje narodu priču o nekim prinpcima gradjanske drzave dok koalira sa nacionalnim strankama
SDP jest jednako drski kriminal pod krinkom socijaldemokratije, price o jednakostima svih gradjana... Plus uvoz Srbe iz RS koji mrze BiH ali ne mrze benefite od Bosnjaka i BiH.
NiP, pljačkaši koji su toliko bili zajasali da se čak i SDA počela ogradjivati od njihove pljačke pa su morali da osnuju sebi stranku...
Zajednički interes: Vlast i drska kradja
SDA; snovi o nekim vremenima kada su svi vjerovali da su oni jedni jedini i da ako nema SDA nece biti ni BiH, snovi o tome kako ce jednog dana opet pljačkati
DF: San o tome kako ce biti kao nekada SzBiH, kako ce zajedno sa SDA pljackati pod krinkom ljubavi prema domovini
Zajednički interes: Vlast i kradja kao nekada dok je Bog po zemlji hodao.
Sjooo kako botine suptilno i prikriveno gmižu po ovoj temi. Pitanje dana je kada će se samootkriti. Hajmo sendvićari,vakat je ! Red pljuvanja po trojki,red hvaljenja Sebije. Idemooooooooooo
Samo jos fali hodza da kaze: vrijeme je da zanijetimo za dzenaze namaz.
al od svih njuski koje je sda izbacila ova od selimbegovica je def naljigavija vidis da je lik sa ovom bradicom mrtvi kompleksas i ovaj bio savjetnik predsjedniku drzave u pm
dino je jedan od najjačih retoričara i govornika koje smo imali i koje trenutno imamo. ima energiju koju drugi nemaju i o njemu imam pozitivno mišljenje, ali znam i vidim da je jedno obično tele za ove političke igrice.
znam da uopće neće skontati da je ovaj sastanak sa gratzom kemina igra da sina približi dfu, kako bi pravili plan b u slučaju da se dino odluči politički obračunati sa keminim sinom.
ako se prvi nipov jurišnik na forumu @A_A_AKCIJA stidi poteza ekipe iz centra, siguran sam da i velika većina članstva isto razmišlja i da se samo čeka taj netko koji će inicirati smjenu cijele te garniture.
već dugo se priča da će nip centar podržati gratza, večeras su to dokazali, pokušali umotati, ali mislim da nisu uspjeli. nedosljedni su, maliciozni i zaslužuju da dožive poraz na izborima.
naravno, puna podrška mandiću, kakav god da je, bolji je od ove bulumente.
Last edited by malakh on 10/09/2024 00:59, edited 2 times in total.