Za Mandica znamo da programa nema. On samo ide dalje.
LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Moderator: Bloo
- Prpa.ba
#301 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Dolaze im svi osim Mandica da prezentuju program. 
-
HelaS
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#303 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
i gratz im dolazi da prezentuje program? zašto mislim da će gratzov program biti bolji od programa seada srne i hajrudina mulića...
kako to stari kombinira, ali sve je zasnovano na žestokom pišanju po inteligenciji ljudi...
- Prpa.ba
#304 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Da te ne znam bolje, rekao bih da je u Mandicevom a i suprotnom NiP taboru zavladao moj nadimak. 
Ipak mislim da nemas razloga za pretjeranu sekiraciju, i naredne 4 godine ce Mandic ici dalje.
Ipak mislim da nemas razloga za pretjeranu sekiraciju, i naredne 4 godine ce Mandic ici dalje.
-
putokaz1
#305 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Koji Apsurd dojucerasnji predsjednik najvece lijeve stranke sad kandidat SDA
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#306 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
nisam uopće doveo u sumnju mandićevu pobjedu, ali sam ipak imao blagu bojaznost spram nipove podrške gratzu, ne zbog mandićeve pobjede, već zbog neozbiljnosti i snishodljivosti nipa.
najmješnije mi je što ti lokalni nipovci misle da će se pobjedom gratza nešto okoristiti, samo će pogodovati pojedincima.
Last edited by malakh on 10/09/2024 01:16, edited 1 time in total.
-
putokaz1
#307 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
2020 Hvalospjevi za Nip i Trojku
A sad vam Drazi DF SBIH
A sad vam Drazi DF SBIH
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#308 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
sve imena koja se vrte od 1995. i njihove produžene ruke
još jedan pocijepani listić
još jedan pocijepani listić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#309 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
ma ko će bolan ovo više slušatDebelinJoe wrote: ↑08/09/2024 21:56 https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-u-s ... /240908090
Otanjilo ovo skroz. Nekad su punili stadion Koševo, danas jedva napune kino salu u Uniticu. Nisam fan trojke, samo da se zna.
da ideš na ova sranja moraš biti ili u šemi ili da si baš mazohista žešći
ps
a i otanjilo je...nema više da se volovi peku
-
A_A_AKCIJA
#310 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Odavno se ne slažem sa NiP Centar i njihovim potezima.malakh wrote: ↑09/09/2024 00:36evo neka nam @A_A_AKCIJA kaže da li je istina da im gratz dolazi na stranački skup, sutra u 19h. možda ljudi i lažu, ipak je ovo kmpanja, politika, prljavo se igra.
naravno, ako @A_A_AKCIJA ima hrabrosti to reći ili priznati.
vego, gratz je ozbiljan političar i njemu su biti glasovi.
Tako da fakat nisam upućen, a saznaćemo brzo.
Ako bude tako, još jedan kretenski potez Centra gdje je davno trebalo uvesti povjereništvo.
-
benki2
#311 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
SDP je u istoj bulji kao i SDA, imaju izuzetno nepopularnog vodju, i zbog toga realno su tu gdje jesu. SDP bi mogao puno vise, da nije onog bandoglava i neznalice niksica, koji kad sjedi sa covicem, tacno mu se na licu vidi da ga vodi zednog preko vode. Ovako se moraju slepati sa nekakvom trojkom, od kojih su tu jos beterniji Nasa stranka (ja cu gol trcati ulicom kad svoju kvazi FGR demokratiju dovedu u Mostar i Banja Luku) i u najmanju ruku izdajnicko-oportunisticki NIP.
Problem kod SDA je Bakir, ljudi ga ne vole i to je razumljivo, i on je najveci krivac njihove stagnacije i trvorenja u opoziciji. A mogli bi puno vise
Problem kod SDA je Bakir, ljudi ga ne vole i to je razumljivo, i on je najveci krivac njihove stagnacije i trvorenja u opoziciji. A mogli bi puno vise
- tramvajtrojka
#312 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
al ti si mi jak sa pretpostavkama da ce df biti jak na lokalnim izborima
-
Seyfo
#313 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Naravno, to za nepopularne lidere stoji, ali neka Baketa i Sebije na čelu SDA, da ih svuku pod zemlju ! Oni neće odustati dok SDA ne bude kao što je sad SBB, politički fosil koji ne postoji i od kojeg su svi pobjegli.Koprcaju se po malim sredinama gdje ne postoji alternativa ali i to neće zadugo jer riba smrdi od glave.benki2 wrote: ↑09/09/2024 09:55 SDP je u istoj bulji kao i SDA, imaju izuzetno nepopularnog vodju, i zbog toga realno su tu gdje jesu. SDP bi mogao puno vise, da nije onog bandoglava i neznalice niksica, koji kad sjedi sa covicem, tacno mu se na licu vidi da ga vodi zednog preko vode. Ovako se moraju slepati sa nekakvom trojkom, od kojih su tu jos beterniji Nasa stranka (ja cu gol trcati ulicom kad svoju kvazi FGR demokratiju dovedu u Mostar i Banja Luku) i u najmanju ruku izdajnicko-oportunisticki NIP.
SDP će opstati zahvaljujući koaliciji trojke i još par jakih imena koja se vežu za njih,kakav god da je NIkšić. Valjda će se skoro pojaviti neko mlađi i sposobniji prije nego grohnu. Recimo Bećirević bi bio dobar nasljednik.
Naša stranka opstaje zahvaljujući FGR - SFF ideji, eh sad do kad će to biti pokazat će vrijeme. U svakom slučaju opstanak je moguć u koaliciji s nekim.
- Prpa.ba
#314 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
NiP ce se prepoloviti, to je dovoljno da padne dio HNS-ovog tronosca. Dio glasova ce apstinirati, dio SDP-u da ostane u krugu obitelji, a ostali idu SBiH-u i DF-u.
NS kao opcija temeljena na judeo-kriscanskim tradicijama ima fiksan broj glasaca, mozda tek manji broj zalutalih odustane.
SDP je marljivo uhljebljivao i tako napravio zimnicu za period koji slijedi.
Nisu to drasticne promjene susjed, 3-4 vijecnika gore-dole.
NS kao opcija temeljena na judeo-kriscanskim tradicijama ima fiksan broj glasaca, mozda tek manji broj zalutalih odustane.
Nisu to drasticne promjene susjed, 3-4 vijecnika gore-dole.
-
made_in_sarajevo
#315 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
ali je najbitnije da i pored HNS-a, kriscana, cetnika niz vraca, SDA ga opet glaba kao i sto ce ga vazda glabati u buducnosti

- DaysleepeR
#316 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
SFF je produkt SDA, i nikakve veze nema sa Našom Strankom.Seyfo wrote: ↑09/09/2024 10:36Naravno, to za nepopularne lidere stoji, ali neka Baketa i Sebije na čelu SDA, da ih svuku pod zemlju ! Oni neće odustati dok SDA ne bude kao što je sad SBB, politički fosil koji ne postoji i od kojeg su svi pobjegli.Koprcaju se po malim sredinama gdje ne postoji alternativa ali i to neće zadugo jer riba smrdi od glave.benki2 wrote: ↑09/09/2024 09:55 SDP je u istoj bulji kao i SDA, imaju izuzetno nepopularnog vodju, i zbog toga realno su tu gdje jesu. SDP bi mogao puno vise, da nije onog bandoglava i neznalice niksica, koji kad sjedi sa covicem, tacno mu se na licu vidi da ga vodi zednog preko vode. Ovako se moraju slepati sa nekakvom trojkom, od kojih su tu jos beterniji Nasa stranka (ja cu gol trcati ulicom kad svoju kvazi FGR demokratiju dovedu u Mostar i Banja Luku) i u najmanju ruku izdajnicko-oportunisticki NIP.
SDP će opstati zahvaljujući koaliciji trojke i još par jakih imena koja se vežu za njih,kakav god da je NIkšić. Valjda će se skoro pojaviti neko mlađi i sposobniji prije nego grohnu. Recimo Bećirević bi bio dobar nasljednik.
Naša stranka opstaje zahvaljujući FGR - SFF ideji, eh sad do kad će to biti pokazat će vrijeme. U svakom slučaju opstanak je moguć u koaliciji s nekim.
- Prpa.ba
#317 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Rijetko ko na tako precizan nacin kao ti utjelovljuje "politiku" HNS-ovog tronosca.made_in_sarajevo wrote: ↑09/09/2024 10:40 ali je najbitnije da i pored HNS-a, kriscana, cetnika niz vraca, SDA ga opet glaba kao i sto ce ga vazda glabati u buducnosti![]()
![]()
Zamolio bih te da pises cesce, i opsirnije.
- tramvajtrojka
#318 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
ponovno ambiciozne najave kao prije godinu i po dana, pa se na kraju bilo u fazonu dobar je ba vatromet i u vogosci daj sta dasPrpa.ba wrote: ↑09/09/2024 10:38 NiP ce se prepoloviti, to je dovoljno da padne dio HNS-ovog tronosca. Dio glasova ce apstinirati, dio SDP-u da ostane u krugu obitelji, a ostali idu SBiH-u i DF-u.
Nisu to drasticne promjene susjed, 3-4 vijecnika gore-dole.![]()
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#319 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
A ja cu se go (a ne goL, jer to je ono u sportu gdje se suta lopta) skinuti kad vi skontate da to nije krivica nase stranke vec birackog tijela u tim mjestima.
A drugi put cu se go (a ne goL, jer to je ono u sportu gdje se suta lopta) skinuti kad vi budete znali uopce objasniti zasto koristite izraze "kvazi fgr" i na koga se to tacno odnosi
-
izvrsni direktor
- Prpa.ba
#321 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
tramvajtrojka wrote: ↑09/09/2024 10:45 ponovno ambiciozne najave kao prije godinu i po dana, pa se na kraju bilo u fazonu dobar je ba vatromet i u vogosci daj sta das![]()
![]()
![]()
Sta god ja napisem, ti vrtis svoje. Razlika po 3-4 vijecnika tebi ambiciozna?
Prosim lepo sused, citati.
-
izvrsni direktor
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#323 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Dobro bi bilo da ovo urade i da sebi dodatno smanje rezultat pa mozda i Dino skupi mooda da im uvede povjerenistvo.A_A_AKCIJA wrote: ↑09/09/2024 09:44Odavno se ne slažem sa NiP Centar i njihovim potezima.malakh wrote: ↑09/09/2024 00:36evo neka nam @A_A_AKCIJA kaže da li je istina da im gratz dolazi na stranački skup, sutra u 19h. možda ljudi i lažu, ipak je ovo kmpanja, politika, prljavo se igra.
naravno, ako @A_A_AKCIJA ima hrabrosti to reći ili priznati.
vego, gratz je ozbiljan političar i njemu su biti glasovi.
Tako da fakat nisam upućen, a saznaćemo brzo.
Ako bude tako, još jedan kretenski potez Centra gdje je davno trebalo uvesti povjereništvo.
Jer ko nakon svega misli glasove od NIP-a migrirati ka krilima SDA, taj ima vecih problema od samog glasanja.
-
benki2
#324 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Lapsus linguae, do mene je desi se. A sto se tice ove kvazi fgr opcije, najbolji eksponati projekta su cudic sa svojim ocem kvislingom, vildana beslija (teska ubleha), premijer uk (sa zavidnim radnim iskustvom) i vibor mahalac, koji se tu nikako ne uklapa, ali eto tu je, jer je uhljeb.izvrsni direktor wrote: ↑09/09/2024 11:02A ja cu se go (a ne goL, jer to je ono u sportu gdje se suta lopta) skinuti kad vi skontate da to nije krivica nase stranke vec birackog tijela u tim mjestima.
A drugi put cu se go (a ne goL, jer to je ono u sportu gdje se suta lopta) skinuti kad vi budete znali uopce objasniti zasto koristite izraze "kvazi fgr" i na koga se to tacno odnosi
-
izvrsni direktor
#325 Re: LOKALNI IZBORI U KS - 2024
Imena su produkt tvoje mrznje/netrepeljivosti prema pojedincima. Nisam trazio imena vec samo naveo zelju da bilo ko uspije objasniti koristenje tog pojma i na sta se odnosi. Cinjenica da i ti lupas imena, samo govori da i ti ne znas objasnit.benki2 wrote: ↑09/09/2024 11:13Lapsus linguae, do mene je desi se. A sto se tice ove kvazi fgr opcije, najbolji eksponati projekta su cudic sa svojim ocem kvislingom, vildana beslija (teska ubleha), premijer uk (sa zavidnim radnim iskustvom) i vibor mahalac, koji se tu nikako ne uklapa, ali eto tu je, jer je uhljeb.izvrsni direktor wrote: ↑09/09/2024 11:02A ja cu se go (a ne goL, jer to je ono u sportu gdje se suta lopta) skinuti kad vi skontate da to nije krivica nase stranke vec birackog tijela u tim mjestima.
Ali ne brini, i ne ocekujem od tebe, kazem ti, tek naknadno sam botovstinu u tvom postu vidio