Hoćemo li ovo u Hrasnicu na Domaće utakmice?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- UnKnownBA
- ultima_palabra
#89602 Re: FK Željezničar
Refko i Combe bacaju bombe
- Didier
#89603 Re: FK Željezničar
Nije ti ovo Lobotomija da banuješ i prijetiš.Bambino Blu wrote: ↑07/09/2024 12:04
Slozili ste se ko metar drva....a kad su The Maniacs bili generalni sponzori i kad su manijaci odradjivali evropska gostovanja bez ijedne mrlje i dobivali pohvale tada nisu bili debili i narkomani, ili prosle sezone kad smo se gasili ko je nafuravo raju da dolazi vas dvojica slozenih panjeva sigurno niste. O tim bakljama i ostalim stvarima da se diskutovati rijesiti npr sa derbiji i tipa zrinja borac da bude bakljada ove manje utakmice nema potrebe, ali vi da nazivste kompletnu tribinu debilima itd...pa vas treba banovati samo rqdi takvih izjava. Momci ostave nekad sate i dane i noci da naprave neku koreografiju da se bas vas dvojica panjeva mozete kur.... po instagramima i fbu objavama sa utakmice i raspravljat. Svima vam je bilo drago vidjeti onu bakljadu za 100 godina, a jd l znate kako se to pokrenulo odradilo kupilo? jeste vas dvojica to sredili slucajno ovdje na forumu itd itd....
Nazivati kompletnu tribinu takvom i pricati da pravi klubu stetu je ravno pitarskom mentalitetu. Vidjeli smo Gospodu sa istoka gdje nema narkomana kao i debila sa bakljama, al ima sa flasama itd...kad je neko debil, onda je.debil ja bio on na jugu, istoku ili ovdje na forumu, jednostavno papak je gori od atomske bombe.![]()
![]()
- Tvrtko II Kotromanić
#89604 Re: FK Željezničar
Standardno kod nas frka neka vazda
Nikad na zelenu granu
Valjda će ovo izdobriti na kraju nekako
Nikad na zelenu granu
Valjda će ovo izdobriti na kraju nekako
- kakotakonikako
#89605 Re: FK Željezničar
Mora u ovakvom sistemu biti razlicitih misljenja. Nismo Sjeverna Koreja.
-
Bambino Blu
#89606 Re: FK Željezničar
tramvajtrojka wrote: ↑07/09/2024 13:31Bagra sa juga i ti se nazivas navijacem zeljeznicara hrak pljucsta se dozvoljava na ovoj temi da se ovako pise prema manijacima ni oni sa kobilje glave ne bi ovako pisali o manijacima fuj svega mi
A bagra su ti jer su amaru javno udarili tarabu![]()
Katastrofa Bgm, hrasnog razumijem dugo je na forumu imo je normalan stav ne znsm kakav ga je pitarski sindrom obuzeo al gubi kompas. Jug je za sve tribine u BiH a Boga mi i na balkanu jedna lijepa slika tribine i navijanja. Ko misli drugacije siroko mu polje...
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#89607 Re: FK Željezničar
1996 sam imao 14 godina.Bambino Blu wrote: ↑08/09/2024 21:45
Katastrofa Bgm, hrasnog razumijem dugo je na forumu imo je normalan stav ne znsm kakav ga je pitarski sindrom obuzeo al gubi kompas. Jug je za sve tribine u BiH a Boga mi i na balkanu jedna lijepa slika tribine i navijanja. Ko misli drugacije siroko mu polje...
Jug je bio krcat , nije bilo istoka pa je jug bio krcat.
Ok.
CIJELI JUG izuzev rubova uz reflektore i donje etaže je učestvovao u koreografiji i aktivnom navijanju 90 minuta.
Niko ne kaže da je jug loš danas- naprotiv.
Ali da može biti bolji - može.
Dublji su tu problemi.
Zašto djeca od 14 godina danas navijaju za Želju i kako ?
S radničkom klasom se ne mogu porediti i to nije nikakav motiv.
1996 su nama rezultati u Yu ligi bili neuporedivo bliži nego njima 2024.
Mi smo gledali fudbal bez interneta , pamtili magiju , igrače , Đelo je bio hodajući BOG , Brko kad je prvi put došao za trenera - Alex Ferguson.
S čim oni da se porede , šta da pamte , Brkine opaske o Stupčanici ili Krpića ?
I ovo što ima - dobro je , treba li biti bolje ? Itekako.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#89608 Re: FK Željezničar
Bolan nebio Zeljo je godinama u velikim finansijskim problemima, dobija raznorazne donacije, bori se da izadje na zelenu granu i na mjesto koje mu zaista pripada, kupuje amaterske igrace jer njih jedino moze da plati i onda radi isfrusriranih balavaaca plati kazni od 105.000 KM u prosloj sezoni. To je jedna odlicna godisnja plata za jedog dobrog igraca. Upravo tu atmosferu koju si naveo sjebavaju pojedinci koji se ne znaju kontrolisati. Pa nemoj majku mu ako volis Zelju plaiti jebenu baklju kad znas da ce to Zeljo morati da plati. OK aako jug skupi pare za kaznu i plati ali na jugu je naajvise kokuza koji jedva skupe i za karte.Bambino Blu wrote: ↑08/09/2024 21:45Katastrofa Bgm, hrasnog razumijem dugo je na forumu imo je normalan stav ne znsm kakav ga je pitarski sindrom obuzeo al gubi kompas. Jug je za sve tribine u BiH a Boga mi i na balkanu jedna lijepa slika tribine i navijanja. Ko misli drugacije siroko mu polje...tramvajtrojka wrote: ↑07/09/2024 13:31Bagra sa juga i ti se nazivas navijacem zeljeznicara hrak pljucsta se dozvoljava na ovoj temi da se ovako pise prema manijacima ni oni sa kobilje glave ne bi ovako pisali o manijacima fuj svega mi
A bagra su ti jer su amaru javno udarili tarabu![]()
- pezzar
#89609 Re: FK Željezničar
Jug odlično pravi koreografije na početku utakmice, i to je otprilike to.
Dinamika navijanja, izbor pjesama, u zadnje vrijeme i transparenti, kazne pokazuju da očito puno vremena posvete koreografiji, a nikome ne padne napamet da osmisli redoslijed pjesama, da prepozna kad treba hajc, da podigne ostale tribine, pisao sam već o tome.
Strašno je da se Đildi ne pjeva, da se Ivici ne pjeva svaki put, da se ta nova djeca ne uče tim pjesmama. Al' haj, ja sve rjeđe i idem, sve mi se čini da je "džemat" bitniji od nas "običnih" navijača Želje.
Dinamika navijanja, izbor pjesama, u zadnje vrijeme i transparenti, kazne pokazuju da očito puno vremena posvete koreografiji, a nikome ne padne napamet da osmisli redoslijed pjesama, da prepozna kad treba hajc, da podigne ostale tribine, pisao sam već o tome.
Strašno je da se Đildi ne pjeva, da se Ivici ne pjeva svaki put, da se ta nova djeca ne uče tim pjesmama. Al' haj, ja sve rjeđe i idem, sve mi se čini da je "džemat" bitniji od nas "običnih" navijača Želje.
- Porodice Foht
#89610 Re: FK Željezničar
Ali se Mirza Rascic, taj sitni delikvent koji je bio samo sporiji na pistolju kobnog dana, ne zaboravlja! Da li oni znaju ko je bio Djilda i ako se neko ne treba zaboraviti u "redu pjesama", to je samo on.pezzar wrote: ↑09/09/2024 09:06 Jug odlično pravi koreografije na početku utakmice, i to je otprilike to.
- Didier
#89611 Re: FK Željezničar
I bukvalno, na svakoj utakmici prozivanje mrtvih dilera i kriminalčića. Koji kurac jebote...
I kao treba da ih cijenim. Osim što definitivno manje para uplate u kasu nego što odnesu iz nje, još bi da zavode neki red među običnom rajom koja dođe na utakmice, i još bi da se pitaju o izboru trenera, i ostale stvari. Može malo sutra.
I kao treba da ih cijenim. Osim što definitivno manje para uplate u kasu nego što odnesu iz nje, još bi da zavode neki red među običnom rajom koja dođe na utakmice, i još bi da se pitaju o izboru trenera, i ostale stvari. Može malo sutra.
-
Bambino Blu
#89612 Re: FK Željezničar
Didier wrote: ↑09/09/2024 09:48 I bukvalno, na svakoj utakmici prozivanje mrtvih dilera i kriminalčića. Koji kurac jebote...
Ko se sve naziva navijacem Zelje, tacno me stid vas.
- Tvrtko II Kotromanić
#89613 Re: FK Željezničar
fakatBambino Blu wrote: ↑09/09/2024 10:59Didier wrote: ↑09/09/2024 09:48 I bukvalno, na svakoj utakmici prozivanje mrtvih dilera i kriminalčića. Koji kurac jebote...
Ko se sve naziva navijacem Zelje, tacno me stid vas.
- Didier
#89614 Re: FK Željezničar
Teško je čuti istinu.
Kad sam ih pitao zašto pale baklje ako to šteti Klubu, odgovor je bio "palilo se, i paliće se".
Jedino piromanima je to lijep prizor.
Kad sam ih pitao zašto pale baklje ako to šteti Klubu, odgovor je bio "palilo se, i paliće se".
Jedino piromanima je to lijep prizor.
- ellaxaz
#89615 Re: FK Željezničar
To klub može riješiti, uz dogovor sa pretpostavljenih sa juga. Kad već mogu djeci oduzimati "dvojni c" sokove na ulazu, onda mogu i to, nego nema interesa a i .uda je premalo, obostrano.
- ultima_palabra
#89617 Re: FK Željezničar
Smoriste vala, ima tema o Manijacima…
- ellaxaz
- Charuga
- Globalni moderator
#89619 Re: FK Željezničar
Kad idu, zna li se?daario naharis wrote: ↑07/09/2024 14:47 Nista od Santosa.
Bice odlazaka u UO kao i SD i trener.
Nažalost, nikad na zelenu granu.
- mist
#89620 Re: FK Željezničar
Kazu samo sto nisu,ubise razno razni insajderi puru 
-
Bambino Blu
- Tvrtko II Kotromanić
#89623 Re: FK Željezničar
nek se Dangubic probudi
-
Bambino Blu
-
splinter
#89625 Re: FK Željezničar
Sretan ti rođendan, Dolino ćupova!
Na današnji dan prije 71 godinu zvanično je otvoren dom FK Željezničar, Stadion Grbavica.
https://fkzeljeznicar.ba/sretan-ti-rodj ... a-7/79237/
Na današnji dan prije 71 godinu zvanično je otvoren dom FK Željezničar, Stadion Grbavica.
https://fkzeljeznicar.ba/sretan-ti-rodj ... a-7/79237/