Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ShnjaZZZ wrote: ↑02/09/2024 15:16
Jedan je vlasnik Delta Petrola, solidna firma. Sarađivao sam sa njihovim radnicima, imali su baš dobre uslove kako sami kažu.
Jel' bijaše Bakir? Dobar covjek stvarno, steta da ovako skonča
Jeste Bakir Spahić. Extra čovjek, extra cijela porodica. Tužan dan...
I on i stariju mu brat
+ Još dvojica kojih ne znam.
Jel' bijaše Bakir? Dobar covjek stvarno, steta da ovako skonča
Jeste Bakir Spahić. Extra čovjek, extra cijela porodica. Tužan dan...
I on i stariju mu brat
+ Još dvojica kojih ne znam.
Vidim da su inicijale izbacili, ali ne znam ko bi mogao biti. Tuga, teška smrt. Baš me pogodilo, znam čovjeka kroz posao da je bio dobar, porodičan, brinuo o radnicima.
Ne može. Mene ubijediše da Touareg može i ja odbio ulazni PDV, kad je došla kontrola platio i taj PDV i kaznu
Moze, clia imas milion. A znam za supkoglavog supka jednog bizmišmena sto je registrovao pasata karavana onog novijeg kao teretno. Licno gledala saobracajnu.
Može, samo mora u saobraćajnoj stajati N1 a ne M1. A za N1 postoje uslovi, kao što je pregrada između teretnog i putnog prostora, koju Touareg nema tvornički.
Znači uradiš preinake, pa atest, i može se svako vozilo pretvoriti u teretno.
A to što si odbio ulazni PDV na putničko vozilo za koje je u saobraćajnoj pisalo M1, i jest za kazne. To je putničko vozilo i na njega nema odbitka ulaznog PDV-a.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑03/09/2024 13:24
Može, samo mora u saobraćajnoj stajati N1 a ne M1. A za N1 postoje uslovi, kao što je pregrada između teretnog i putnog prostora, koju Touareg nema tvornički.
A to što si odbio ulazni PDV na putničko vozilo za koje je u saobraćajnoj pisalo M1, i jest za kazne. To je putničko vozilo i na njega nema odbitka ulaznog PDV-a.
Ma jok, prije registracije urađena čvrsta pregrada i atest te registrovan kao teretni. I opet ne može, ne sjećam se šta i kako ali ova luksuznija auta ne prihvataju.
Ma jok, prije registracije urađena čvrsta pregrada i atest te registrovan kao teretni. I opet ne može, ne sjećam se šta i kako ali ova luksuznija auta ne prihvataju.
Koliko se samo u BiH javni novac rasipa i neodgovorno troši. Pa valjda zato za rezultat imamo ovo da se sadaka skuplja čak i kada neko pošten strada za i zbog takve države.
Ma mala je šansa da je preticanje, bahatost, nepažnja.
Dupla puna, frekvencija saobraćaja znamo svi kakva je tu, preglednost nula poena itd.
Najprije da je nekome pozlilo, pukla guma i sl.
Ono, istraga će pokazati...