Od svega najmrza funkcija, ova drzava ti ne omoguci normalne puteve, ali ti omoguci ove hajduke koji iz zajeda presrecu, i to im je glavna funckija. Kad ih zoves da izadju na teren, ne dodju, kaze nemaju goriva..
Mrzi su mi od dilera.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Od svega najmrza funkcija, ova drzava ti ne omoguci normalne puteve, ali ti omoguci ove hajduke koji iz zajeda presrecu, i to im je glavna funckija. Kad ih zoves da izadju na teren, ne dodju, kaze nemaju goriva..
Najjace kad ih upratim u koloni, uglavnom dionica Nemila - Maglaj. Vozaci ispred njih uspore na 65, a ogranicenje 80. Za minut je 30 auta naredano, ovi iza ne smiju prestizati, one jade ispred se usrali.
Zajebaje ćafiragaadv.K wrote: ↑06/09/2024 17:09 Jel se zezaš ili si ozbiljan za registraciju?! Ne plati se ništa više kad ranije registruješ. Auto se može i treba registrovati u periodu unutar 30 dana prije isteka registracije, a datum ostaje isti kad se polica uveže i nema problema sa neregistrovanim autom, spartama ili planiranim aktivnostima. Godinama produžavam registraciju dvadesetak dana prije isteka.
nije, ne zezam se, stvarno fulio datum. kontam 20ti a ono 18. i onda umjesto Neškovića, odem kod Hotel Sarajevo- Ibis. poslije mi bilo drago što sam otišao, jer čova mi je sve objasnio šta je sve otišlo, od kugli do diskova. Cijenim to što nije rekao, haj sve ok, dalje, sljedeći. (Meni kod rasadnika ne utiče radar ništa, nego eto kažem da je bila jedina štreka bez kamere).... i zašta služi okrugla staklena naprava, da li utiče i na šta.muha_sa wrote: ↑06/09/2024 17:18Zajebaje ćafiragaadv.K wrote: ↑06/09/2024 17:09 Jel se zezaš ili si ozbiljan za registraciju?! Ne plati se ništa više kad ranije registruješ. Auto se može i treba registrovati u periodu unutar 30 dana prije isteka registracije, a datum ostaje isti kad se polica uveže i nema problema sa neregistrovanim autom, spartama ili planiranim aktivnostima. Godinama produžavam registraciju dvadesetak dana prije isteka.![]()
Ja vazda registrujem 15-20 dana prije isteka.
Nisam mislio na tebe vec na Ateistu a njega od starta zovem ćafirselma 83 wrote: ↑06/09/2024 17:57nije, ne zezam se, stvarno fulio datum. kontam 20ti a ono 18. i onda umjesto Neškovića, odem kod Hotel Sarajevo- Ibis. poslije mi bilo drago što sam otišao, jer čova mi je sve objasnio šta je sve otišlo, od kugli do diskova. Cijenim to što nije rekao, haj sve ok, dalje, sljedeći. (Meni kod rasadnika ne utiče radar ništa, nego eto kažem da je bila jedina štreka bez kamere).... i zašta služi okrugla staklena naprava, da li utiče i na šta.muha_sa wrote: ↑06/09/2024 17:18Zajebaje ćafiragaadv.K wrote: ↑06/09/2024 17:09 Jel se zezaš ili si ozbiljan za registraciju?! Ne plati se ništa više kad ranije registruješ. Auto se može i treba registrovati u periodu unutar 30 dana prije isteka registracije, a datum ostaje isti kad se polica uveže i nema problema sa neregistrovanim autom, spartama ili planiranim aktivnostima. Godinama produžavam registraciju dvadesetak dana prije isteka.![]()
Ja vazda registrujem 15-20 dana prije isteka.![]()
ok. ali niko da odgovori na pitanje, sad moram guglati.
Ne smaraj se vec registruj na vrijeme i veži se cim sjedeš za volan i vozdra
nisam u toku, slabo i vozim, nego nešto nisam pročitao da kažnjavaju za pojas i mob. sa ovih nadzornih kamera. za registraciju ok ali ovo drugo? čak sam jednom prije godinu u junu prošao bez pojasa (juni) pored onih načičkanih kamera na ulazu u "bolji entitet" pored aerodroma. nije došlo ništa.
Kako mislis prošAO a selma ime?selma 83 wrote: ↑06/09/2024 18:21nisam u toku, slabo i vozim, nego nešto nisam pročitao da kažnjavaju za pojas i mob. sa ovih nadzornih kamera. za registraciju ok ali ovo drugo? čak sam jednom prije godinu u junu prošao bez pojasa (juni) pored onih načičkanih kamera na ulazu u "bolji entitet" pored aerodroma. nije došlo ništa.
Ma zezam se, evo muha je skontao.adv.K wrote: ↑06/09/2024 17:09 Jel se zezaš ili si ozbiljan za registraciju?! Ne plati se ništa više kad ranije registruješ. Auto se može i treba registrovati u periodu unutar 30 dana prije isteka registracije, a datum ostaje isti kad se polica uveže i nema problema sa neregistrovanim autom, spartama ili planiranim aktivnostima. Godinama produžavam registraciju dvadesetak dana prije isteka.
to tako ostalo, uz ovaj email. da ne objašnjavam detaljezigson wrote: ↑06/09/2024 18:30Kako mislis prošAO a selma ime?selma 83 wrote: ↑06/09/2024 18:21nisam u toku, slabo i vozim, nego nešto nisam pročitao da kažnjavaju za pojas i mob. sa ovih nadzornih kamera. za registraciju ok ali ovo drugo? čak sam jednom prije godinu u junu prošao bez pojasa (juni) pored onih načičkanih kamera na ulazu u "bolji entitet" pored aerodroma. nije došlo ništa.
Brzina u kucanju trebalo selam a otislo na selmazigson wrote: ↑06/09/2024 18:30Kako mislis prošAO a selma ime?selma 83 wrote: ↑06/09/2024 18:21nisam u toku, slabo i vozim, nego nešto nisam pročitao da kažnjavaju za pojas i mob. sa ovih nadzornih kamera. za registraciju ok ali ovo drugo? čak sam jednom prije godinu u junu prošao bez pojasa (juni) pored onih načičkanih kamera na ulazu u "bolji entitet" pored aerodroma. nije došlo ništa.
Negdje iz pravca Donjeg Vakufa prema Komaru, ima jedna ravnica, jako dobra preglednost, tu sam preticaokokuz_sa wrote: ↑05/09/2024 17:43Ako je travnik u pitanju, nacekat ces se.Limited Sky wrote: ↑05/09/2024 17:21 imam jedno pitanje- situacija od prije 15ak dana
krenuo sam preticati (po isprekidanoj liniji) i taman sto sam prestigao prvo od dva auta, uocim sa desne strane na prosirenju tronozac (u trenutku preticanja sam vozio mozda 85-90kmh) u svoju traku sam se vratio mozda 70-100m nakon tronozca i smanjio na nekih 70 koliko je i bilo ogranicenje
Da li tronozac slika i drugu traku, ili namjeste samo na jednu, kakve su sanse da me slikao
U pitanju je bio drugi kanton (SBK) od prebivalista, i nekoliko puta sam provjeravao na IDDEEA, ali nema upisanog prekrsaja
Ako je novi travnik
Sve rijese u roku 1 mjesec kazne
Bila i vitez je cekanje do 3 mjeseca
Nego gdje u SBK ima oznaka 70? Jedino mi pada na pamet Bugojno, gornji vakuf?
Imas u Oborcima taj pravac al znak je 80Limited Sky wrote: ↑07/09/2024 18:08Negdje iz pravca Donjeg Vakufa prema Komaru, ima jedna ravnica, jako dobra preglednost, tu sam preticaokokuz_sa wrote: ↑05/09/2024 17:43Ako je travnik u pitanju, nacekat ces se.Limited Sky wrote: ↑05/09/2024 17:21 imam jedno pitanje- situacija od prije 15ak dana
krenuo sam preticati (po isprekidanoj liniji) i taman sto sam prestigao prvo od dva auta, uocim sa desne strane na prosirenju tronozac (u trenutku preticanja sam vozio mozda 85-90kmh) u svoju traku sam se vratio mozda 70-100m nakon tronozca i smanjio na nekih 70 koliko je i bilo ogranicenje
Da li tronozac slika i drugu traku, ili namjeste samo na jednu, kakve su sanse da me slikao
U pitanju je bio drugi kanton (SBK) od prebivalista, i nekoliko puta sam provjeravao na IDDEEA, ali nema upisanog prekrsaja
Ako je novi travnik
Sve rijese u roku 1 mjesec kazne
Bila i vitez je cekanje do 3 mjeseca
Nego gdje u SBK ima oznaka 70? Jedino mi pada na pamet Bugojno, gornji vakuf?