Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakaljin wrote: ↑08/07/2024 08:35
imas opcije 500/100 i 1000/200 brzine
Telekomu NIJE u interesu da korisnicima ponudi vece brzine. Imao sam 100/50 za 43KM na optici i pazi sad, tog paketa vise nema. Logika, presao kod konkurenta.
Kako, ja sam uzeo moja tv net S i uzeo 500/100 dodatnu brzinu interneta i pustili mi isti dan sve jer imam optiku.
Šta je potrebno sa moje strane da uradim da bi mi doveli optiku?
Da li je uslov jedan od ova dva najskuplja paketa?
Telekomu NIJE u interesu da korisnicima ponudi vece brzine. Imao sam 100/50 za 43KM na optici i pazi sad, tog paketa vise nema. Logika, presao kod konkurenta.
Kako, ja sam uzeo moja tv net S i uzeo 500/100 dodatnu brzinu interneta i pustili mi isti dan sve jer imam optiku.
Ne može se samo tebi optika dovesti. Može se dovesti u naselje/ulicu/zgradu - po kojim kriterijima, to samo oni znaju.
Mnogi korisnici ne znaju da imaju mogucnost optike jer se ne raspituju, da li ti se kopalo u zadnje vrijeme u ulici ili naselju i da slucajno u haustoru imas kutiju sivu na kojoj pise BHtelecom ili ispred kuce istu tu sivu kutiju.
Mnogi korisnici ne znaju da imaju mogucnost optike jer se ne raspituju, da li ti se kopalo u zadnje vrijeme u ulici ili naselju i da slucajno u haustoru imas kutiju sivu na kojoj pise BHtelecom ili ispred kuce istu tu sivu kutiju.
Nema ni moje općine na ovom spisku. https://www.bhtelecom.ba/giga-mreza/#16 ... 7beee-468e
Zanima me koliko bih kao privatno lice trebao platiti da mi dovuku optiku? Ima 600 metara zračne linije od ormarića.
Da li je uslov priključak najskupljeg paketa plus radovi? Ili nešto drugo..?
Nema ni moje općine na ovom spisku. https://www.bhtelecom.ba/giga-mreza/#16 ... 7beee-468e
Zanima me koliko bih kao privatno lice trebao platiti da mi dovuku optiku? Ima 600 metara zračne linije od ormarića.
Nisu azurni tu podaci, najbolje ti je upit pospati ili podnesi zahtjev pa ces vidjeti.
Na ovoj stranici nema ni moje lokacije a ja vec godinama imam uvedenu optiku.
zar ih se još nisi riješio i patnje koja traje godinama
Placam u telemachu, osim sto nije optika, no nisam primijetio probleme u internetu, pingu, etc. Placam 12 mjeseci po 1KM, a ostalih 12 mislim po 72KM sto je u prosjeku 36KM. Eon full
ing-ecc wrote: ↑08/07/2024 16:43
Sada je paket M 58 KM I u akciji 29 KM.
29KM 24 mjeseca? Onda je to odlicna ponuda i jos bolja od TMH. Ja kada sam prelazio na TMH nije bilo ove ponude, odnosno niti jedna nije bila ispod 45KM i to prije povecanja cijene.
ing-ecc wrote: ↑08/07/2024 16:43
Sada je paket M 58 KM I u akciji 29 KM.
29KM 24 mjeseca? Onda je to odlicna ponuda i jos bolja od TMH. Ja kada sam prelazio na TMH nije bilo ove ponude, odnosno niti jedna nije bila ispod 45KM i to prije povecanja cijene.
zLatk0 wrote: ↑25/07/2024 16:10
Kroz pretragu ove teme mi ništa ne izbacuje, pa samo da provjerim koristi li ko VoLTE u BH Telecomu i šta su konkretne prednosti/mane ? Hvala
Koristim ja vec duzi period. Brže upostavljanje poziva, bolji kvalitet zvuka prilikom poziva.
Koji je najpovoljniji paket da ima arenu i brzinu interneta barem 100 a ako može i više?
Pronašao sam na ovom linku ali piše "osnovni paketi" u naslovu, pa ne znam da li postoje još neki gdje bi internet bio brži a recimo da nemam pink kanale itd? Da li se možda može dogovoriti neki drugi paket po potrebi
Da li kad potpišeš ugovor na 2 godine, da li nude jeftinije i koliko?
sarajevosa wrote: ↑08/08/2024 17:50
Koji je najpovoljniji paket da ima arenu i brzinu interneta barem 100 a ako može i više?
Pronašao sam na ovom linku ali piše "osnovni paketi" u naslovu, pa ne znam da li postoje još neki gdje bi internet bio brži a recimo da nemam pink kanale itd? Da li se možda može dogovoriti neki drugi paket po potrebi
sarajevosa wrote: ↑08/08/2024 17:50
Imaš li dostupnu optiku na lokaciji gdje hoces priključak?
Imam. Izgleda Moja TV Full L 83KM paket je najbolji, kao trebalo bi biti 69 KM kao "M" paket ako uzmem na dvije godine? 200 Mb/s internet je taman, ostalo mi nije važno (osim da ima i telefon), pa ne znam da li ima bolja opcija za isti novac?
Najveci problem bh telecoma u odnosu na telemach su za mene brzine. Telecom je mogao da ponudi barem u sarajevu gdje ima opticko kablo da bude brzina kao kod telemacha i da kosta isto.
Ali izgleda ne zele ljude da se naviknu na vece brzine iz nekog razloga
sarajevosa wrote: ↑06/09/2024 01:16
Najveci problem bh telecoma u odnosu na telemach su za mene brzine. Telecom je mogao da ponudi barem u sarajevu gdje ima opticko kablo da bude brzina kao kod telemacha i da kosta isto.
Ali izgleda ne zele ljude da se naviknu na vece brzine iz nekog razloga