Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Isprobao Armaf CDNM EDT, prilično jak i dopadljiv. Kakva je parfemska a posebno ova limitirana edp verzija?
Iskren da buden nisam probao te varijacije, tako da sad nesto napamet da ti pricam - ne bih. Po komentarima i ocjenama vidim da je to dosta slicno.
Mislim da imas u parfimeriji Mist sve verzija, pa jedino da probas.
Lalique - brend koji nije na cijeni, a otkida, niche kvalitet!
Encre noire moze na crtu sa vecinom top niche brendova (po cijeni) i da se ne postidi, stavise!
Imam Hayaati (crna boca) odličan je. Taj isto čitam odlična mišljena ima. Ne znam jbg gdje ga pazaris na Amazonu gledam $19 kosta. Uzimaj, siguran sam da pogriješiti nećeš, čitava hayaati linija je super koliko vidim.
BHF_Manijak wrote: ↑03/09/2024 20:52
Encre noire moze na crtu sa vecinom top niche brendova (po cijeni) i da se ne postidi, stavise!
Baš ću neki testirati .....kontam probati nešto i od Lamp**ke?....preporuka za ženski?
Baš ću neki testirati .....kontam probati nešto i od Lamp**ke?....preporuka za ženski?
Lolita Lempicka...
Joj kad se sjetim razgovora dvije gospodje pored u mene u kaficu, o tom parfemu..i kako su ga obje nespretno izgovarale...
Inace, jako lijep miris, imao priliku testirati..takodjer i muska verzija, koja je diskontinuirana..
Lolita Lempicka...
Joj kad se sjetim razgovora dvije gospodje pored u mene u kaficu, o tom parfemu..i kako su ga obje nespretno izgovarale...
Inace, jako lijep miris, imao priliku testirati..takodjer i muska verzija, koja je diskontinuirana..
Da, u nastavku zvat ćemo je samo Lolita
Ima ih više vrsta a dame najviše hvale onaj plavi....pronjuškam valjda negdje
Kako sada nahvalise ovu Pradu Luna Rossa Ocean Le Parfum,
da je postojan i da mu je trajnost 8-9h, ponukalo me da potrazim na internetu, ali samo mi izbacuje na E bayu jedan rezultat. Pa ako bi mogao neko proguglat i usput da preporuci gdje inace imaju ove strane internet stranice za kupovinu parfema. Mislim na one gdje raja uzme neki parfem pa dekantuje po ovim grupama
Hvala
Last edited by DylanD on 05/09/2024 20:38, edited 1 time in total.