Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
iskreno, ja sam pozelio pravu zimu. Da bude snijeg da pada i da stoji kao nekad. Nisam neki pretjerano ljetni tip... ustvari volim sve cetiri sezone, ovo sad od cijele godine jedino lijepo je ostao pola septembra i oktobar...
Ne funkcionira svemir tako
Mora se planet namjestiti da se sunceve zrake odbijaju ili pod odredjenim kutom neuttaliziraju
Plus el ninjo el ovaj el onaj
Izgleda da smo pred velikim promjenama
Dječak ili djevojčica krene tamo kraj obala Perua
Svaki dan je isti, bolestan sam već
Sunce izađe i samo nas prži i tako već dva mjeseca
neko je nešta obatalio...
HelaS wrote: ↑03/09/2024 20:18
Danas lišće sa drveća u Sarajevu drastično počelo da opada, znači jesen nam je pred vratima. A i nema više neizdržive vrućine. Plus večeras jaka kiša
Danas lišće sa drveća u Sarajevu drastično počelo da opada, znači jesen nam je pred vratima. A i nema više neizdržive vrućine. Plus večeras jaka kiša
Tema završena do sredine maja 2025.
Gdje je to jaka kisa??
Javljaju na televiziji kišu danima već, a kiše nigdje.
Google javlja tek za 2 ili 3 dana, ali i kad i on najavi maši nas kiša.
Tema završena do sredine maja 2025.
Gdje je to jaka kisa??
Prije 2 sata prosao kroz Semizovac, pljusak pada, bas razhladilo. U Vogosci vec slabo, dalje prema gradu cini mi se nikako.