Ne slažem se. Djecu ne treba koristiti u predizborne svrhe, koja god politička opcija bila u pitanju.
Narod i Pravda (Konakovic)
- Styling
#35302 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Je li to znaci da ne bi trebalo da se slikaju ni sa nasim mladim uspjesnim ili perspektivnim sportistima? ili ucenicima koji osvajaju medalje na raznim medjunarodnim takmicenjima i matematike, fizike, itd? Da se potpuno ogluse na njihov uspjeh jer bi javnost mogla pomisliti da hoce poene?
- tramvajtrojka
#35303 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- Haris.ba
#35304 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jesmo to dosli sad na nivo raspravljati trebaju li politicari se slikati za prvi dan skole? Svedski problemi prvog svijeta. Golemo.
A redukcija vode i migranti imaju oruzje i pucaju se po ulicama.
Uvijek smo sposobni bili odabrati pravu temu.
A redukcija vode i migranti imaju oruzje i pucaju se po ulicama.
Uvijek smo sposobni bili odabrati pravu temu.
- drug_profi
#35305 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Svi se političari slikaju sa djecom i vama može to da se sviđa ili ne sviđa.
Bitno je više šta su uradili za tu djecu, a ta slika možda nekom skrene pažnju da to malo istraži.
Bitno je više šta su uradili za tu djecu, a ta slika možda nekom skrene pažnju da to malo istraži.
- Styling
#35306 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Redukcija vode je rezultat vremenske nepogode oja je pogodila ovaj grad, a i drzavu.
Problema sa migrantima je bilo i uvijek ce ih biti, to je cijena koju placamo jer smo tranzicijska zemlja za njih. Jedino sto bih ja tu jos dodatno uvela, zabranu izlaska iz prihvatnih centara do rjesenja statusa.
-
emirolini
#35307 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Migrante iskoristiti za rad na autoputu, ili da tucaju kamen, da ne hodaju dzaba okolo i onda pucaju jedni na druge jer im je dosadno.
- drug_profi
#35308 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Uvaliti ih u Hranjen i reći im da je sa druge strane EU, ali da moraju iskopat. A mi ćemo im davati vodu i hranu dok rade.
- cvrčak_na_hedonizmu
#35309 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pitanje za raju sa DiF-a koja liderise procesima i kvalitetne kadrove trazi gajgerovim brojacem. Kako je moguce da su kladionice u BiH tokom 2023 godine imale 1.7 milijardi prihoda, a poreza na dohodak je naplaceno cak 25 miliona. Na to se jos placa 300 maraka nekakve takse po prodajnom mjestu i ostalo je standardno - porez na dobit i doprinosi koji se uplacuju za radnike.
Meni se cini da je ovo vrhunski nacin da se u budzet namakne jos stotinjak+ miliona godisnje. Ah da, nece HDZ, zaboravite da sam bilo sta pitao.
Ps. Moze i kakav zakon o porijeklu imovine, ono odakle ti stan(ovi) i poslovni prostor(i), skupa vozila, ako je nasljedstvo da se provjeri, ako si kesom platio odakle ti i tako te gluposti. Moze i porez na luksuz, niko se nece buniti oko takvih prijedloga.
Hocel barem tako nesto HDZ prihvatiti ? Sumnjam. Treba jos vise Bosnje zajahati, zasluzuju, realno.
Meni se cini da je ovo vrhunski nacin da se u budzet namakne jos stotinjak+ miliona godisnje. Ah da, nece HDZ, zaboravite da sam bilo sta pitao.
Ps. Moze i kakav zakon o porijeklu imovine, ono odakle ti stan(ovi) i poslovni prostor(i), skupa vozila, ako je nasljedstvo da se provjeri, ako si kesom platio odakle ti i tako te gluposti. Moze i porez na luksuz, niko se nece buniti oko takvih prijedloga.
Hocel barem tako nesto HDZ prihvatiti ? Sumnjam. Treba jos vise Bosnje zajahati, zasluzuju, realno.
-
sumirprimus
#35310 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovo su rijesili sda i df davno prije trojke. I u to se ne dira.
Kako se lutke drage patriotske sjete kladuionica sad pred izbore i to lokalne
Kako se lutke drage patriotske sjete kladuionica sad pred izbore i to lokalne
- cvrčak_na_hedonizmu
#35311 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kakve veze imaju sdO stakori & privjesci sa novom politickom paradigmom ? Doduse, vecina celnih ljudi Kolut Naprijed, Kolut Nazad stranke je cijeli zivot provela kod zelenih zohara.sumirprimus wrote: ↑03/09/2024 16:49 Ovo su rijesili sda i df davno prije trojke. I u to se ne dira.
Kako se lutke drage patriotske sjete kladuionica sad pred izbore i to lokalne![]()
Imaju vertikalu, sta je problem, ne kontam ? Fali para, zasto ne oporezovati nesto s cim se narod ubija, na zalost. Ako ne moze na Federalnom nivou moze barem na kantonlnom sa ogromnim taksama i dodatnim nametima. Hoces da se kockas, plati i to masno. Kladionice takodjer. Sta je problem ?
Koliko vidim kod tebe ako nije pro Izrael, pro HDZ ili neka podjela ala kiparski model po automatizmu ne valja. Dje je zapelo, ko je nasekiro ?
Ps. Postajes ofiran kakav si dusman
-
pemanapemani
#35312 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moze li napokon neki prijedlog rjesenja?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑03/09/2024 16:29 Pitanje za raju sa DiF-a koja liderise procesima i kvalitetne kadrove trazi gajgerovim brojacem. Kako je moguce da su kladionice u BiH tokom 2023 godine imale 1.7 milijardi prihoda, a poreza na dohodak je naplaceno cak 25 miliona. Na to se jos placa 300 maraka nekakve takse po prodajnom mjestu i ostalo je standardno - porez na dobit i doprinosi koji se uplacuju za radnike.
Kako natjerati HDZ da se pravicno oporezuju kladionice i SNSD da usvoji Zakon o porijeklu imovine, a da drzava ne bude totalno blokorana?
Koji bi trebali biti konkretni potezi trojke?
Jebi ga, ako mjesecima pises kako nista ne valja sto trojka radi, onda pretpostavljam da znas kako bi trebalo raditi da bude dobro i da drzava nije blokirana.
Mislim, ako konstantno izricito tvrdis da nesto nije dobro, logicno je da imas rjesenje da nesto bude dobro u pravilima igre koji su zadati i koje imamo na terenu.
- cvrčak_na_hedonizmu
#35313 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zasto su SNSD-u dali da udje u VM bez ikakvih uslova ? Zasto su im dali da njihovi ljudi preuzmu funkcije u OSI, Agenciji za strance, lijekove, mjerenje, zasto su im dali poziciju direktora UIO, platili onu zgradu. Nisam ja pricao da je to neki novi Dodik i da su dosli neki novi pregovaraci nego oni, jel tako ? Ne vidim ih nesto, ono sto vidim jeste da su ispunili sve zelje Dodika, a da apsolutno nista nisu dobili zauzvrat. Grijesim li, a ?pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 17:03Moze li napokon neki prijedlog rjesenja?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑03/09/2024 16:29 Pitanje za raju sa DiF-a koja liderise procesima i kvalitetne kadrove trazi gajgerovim brojacem. Kako je moguce da su kladionice u BiH tokom 2023 godine imale 1.7 milijardi prihoda, a poreza na dohodak je naplaceno cak 25 miliona. Na to se jos placa 300 maraka nekakve takse po prodajnom mjestu i ostalo je standardno - porez na dobit i doprinosi koji se uplacuju za radnike.
Kako natjerati HDZ da se pravicno oporezuju kladionice i SNSD da usvoji Zakon o porijeklu imovine, a da drzava ne bude totalno blokorana?
Jebi ga, ako mjesecima pises kako nista ne valja sto trojka radi, onda pretpostavljam da znas kako bi trebalo raditi da bude dobro i da drzava nije blokirana.
Mislim, ako konstantno izricito tvrdis da nesto nije dobro, logicno je da imas rjesenje da nesto bude dobro u pravilima igre koji su zadati i koje imamo na terenu.
Umjesto SNSD-a, kojem preko Vojina Mijatovica ne das cetvrtog poslanika u DN-u iz Rs-a, u drzavnu vlast uvedes opoziciju. Onda Dodik nema vertikalu u entitetu i drzavi pa te ne moze jebavati kako hoce nego pustis njega koji drzi entitet i opoziciju koja je u drzavi da se svadjaju i hapse medjusobno. Usput dogovoris sa opozicijom usvajanje zakona o nelegalnoj imovini. Taman da ovi sataru Dodika i njegove.
Sto se tice HDZ-a ne moras im dati ustavno-pravnu i komisiju za imenovanje ( dvije najvažnije komsije u Federaciji, jer bez njih ne mozes imenovati nikoga ), ne moras im dati i Ceste i Autoputeve, ne moras im dati Fond za Okolis, ne moras im dati da kontrolisu i pravosudje i Ministarstvo Finansija, a ti uzmes mjesto Federalnog premijera. Ima nacina, mozes izvrsiti pritisak preko inspekcija, porezne, necega, nesto dobiti zauzvrat,.a ne samo ispunjavati njihove zelje i pozdrave.
Sto se tice kladionica glavnina para se svakako vrti u kantonima kod Bosnja, uvedi ozbiljne naknade na kantonalnom nivou, oporezuj tupane kockare iz svojih kantona i rijesio si dio problema, zar ne ?
Ali avaj, hoce to tako kad si duzan, a znamo da je dug zao drug.
Zapratite za jos, besplatnih, savjeta
-
sumirprimus
#35314 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sto ofiran, ja sam za to kad se oporezujem ja, da se sve oporezuje, i kladionice i vjerske zajednice. Niki problem , pitanje je zasto su oslobodjeni poreza i ko ih je oslobodio istogcvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑03/09/2024 16:57Kakve veze imaju sdO stakori & privjesci sa novom politickom paradigmom ? Doduse, vecina celnih ljudi Kolut Naprijed, Kolut Nazad stranke je cijeli zivot provela kod zelenih zohara.sumirprimus wrote: ↑03/09/2024 16:49 Ovo su rijesili sda i df davno prije trojke. I u to se ne dira.
Kako se lutke drage patriotske sjete kladuionica sad pred izbore i to lokalne![]()
Imaju vertikalu, sta je problem, ne kontam ? Fali para, zasto ne oporezovati nesto s cim se narod ubija, na zalost. Ako ne moze na Federalnom nivou moze barem na kantonlnom sa ogromnim taksama i dodatnim nametima. Hoces da se kockas, plati i to masno. Kladionice takodjer. Sta je problem ?
Koliko vidim kod tebe ako nije pro Izrael, pro HDZ ili neka podjela ala kiparski model po automatizmu ne valja. Dje je zapelo, ko je nasekiro ?
Ps. Postajes ofiran kakav si dusman![]()
-
pemanapemani
#35315 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nisam znao da je trojka imala u rukama sve pozicije i onda ih dijelila HDZ, SNSD i sebi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑03/09/2024 17:21Zasto su SNSD-u dali da udje u VM bez ikakvih uslova ? Zasto su im dali da njihovi ljudi preuzmu funkcije u OSI, Agenciji za strance, lijekove, mjerenje, zasto su im dali poziciju direktora UIO, platili onu zgradu. Nisam ja pricao da je to neki novi Dodik i da su dosli neki novi pregovaraci nego oni, jel tako ? Ne vidim ih nesto, ono sto vidim jeste da su ispunili sve zelje Dodika, a da apsolutno nista nisu dobili zauzvrat. Grijesim li, a ?pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 17:03Moze li napokon neki prijedlog rjesenja?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑03/09/2024 16:29 Pitanje za raju sa DiF-a koja liderise procesima i kvalitetne kadrove trazi gajgerovim brojacem. Kako je moguce da su kladionice u BiH tokom 2023 godine imale 1.7 milijardi prihoda, a poreza na dohodak je naplaceno cak 25 miliona. Na to se jos placa 300 maraka nekakve takse po prodajnom mjestu i ostalo je standardno - porez na dobit i doprinosi koji se uplacuju za radnike.
Umjesto SNSD-a, kojem preko Vojina Mijatovica ne das cetvrtog poslanika u DN-u iz Rs-a, u drzavnu vlast uvedes opoziciju. Onda Dodik nema vertikalu u entitetu i drzavi pa te ne moze jebavati kako hoce nego pustis njega koji drzi entitet i opoziciju koja je u drzavi da se svadjaju i hapse medjusobno. Usput dogovoris sa opozicijom usvajanje zakona o nelegalnoj imovini. Taman da ovi sataru Dodika i njegove.
Sto se tice HDZ-a ne moras im dati ustavno-pravnu i komisiju za imenovanje ( dvije najvažnije komsije u Federaciji, jer bez njih ne mozes imenovati nikoga ), ne moras im dati i Ceste i Autoputeve, ne moras im dati Fond za Okolis, ne moras im dati da kontrolisu i pravosudje i Ministarstvo Finansija, a ti uzmes mjesto Federalnog premijera. Ima nacina, mozes izvrsiti pritisak preko inspekcija, porezne, necega, nesto dobiti zauzvrat,.a ne samo ispunjavati njihove zelje i pozdrave.
Sto se tice kladionica glavnina para se svakako vrti u kantonima kod Bosnja, uvedi ozbiljne naknade na kantonalnom nivou, oporezuj tupane kockare iz svojih kantona i rijesio si dio problema, zar ne ?
Zapratite za jos, besplatnih, savjeta![]()
Imas Cvijanovic u Predsjednistvu i blokade, taman da Dodik na prevaru nije dobio 4 delegata u DN. To je proslo kada smo imali Ivanica u Predsjednistvu.
Mi jednostavno vise nismo imali vremena za blokadu drzave i nadjebavanje. Jos godina, dvije mandata kao 2018.-2022. i niko nas na svijetu vise ne bi smatrao za iole ozbiljnu drzavu. I ovako smo u kurcu, da smo imali jos dvije godine totalne blokade, prakticno drzave ne bi bilo.
Ne kazem da se treba sageti Dodiku i Covicu i ispunjavsti zelje, ali ne znam kako zamisljas sistem u kojem Dodik i Covic pristaju na manje bitne pozicije, a sve krucijalne za drzavu pozicije dobija tzv proBiH strana?
Ne znam, meni su na drzavnom nivou najbitnije pizicije Premijer, MInistar vanjskih poslova, Ministar odbrane i OSA. Tri od cetiri za tzv. proBiH snage.
Jebi ga, bilo bi super da je tu SIPA, UIO, MF..., samo ne znam metodu kako to sve dobiti, a ti ocito znas, pa ako ti nije problem da napises.
Isto tako na nivou FBiH.
Jebo ga i Vojin da ga jebo, pa do jucer je dizan u nebesa, a sad malo BIA, malo Dodik.
-
palermo
#35316 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Srecom, blokade su konacno uklonjene. I sve je nekako profunkcionisalo, narodski receno, lakse se dise.pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 21:36Nisam znao da je trojka imala u rukama sve pozicije i onda ih dijelila HDZ, SNSD i sebi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑03/09/2024 17:21Zasto su SNSD-u dali da udje u VM bez ikakvih uslova ? Zasto su im dali da njihovi ljudi preuzmu funkcije u OSI, Agenciji za strance, lijekove, mjerenje, zasto su im dali poziciju direktora UIO, platili onu zgradu. Nisam ja pricao da je to neki novi Dodik i da su dosli neki novi pregovaraci nego oni, jel tako ? Ne vidim ih nesto, ono sto vidim jeste da su ispunili sve zelje Dodika, a da apsolutno nista nisu dobili zauzvrat. Grijesim li, a ?pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 17:03
Moze li napokon neki prijedlog rjesenja?
![]()
Imas Cvijanovic u Predsjednistvu i blokade, taman da Dodik na prevaru nije dobio 4 delegata u DN. To je proslo kada smo imali Ivanica u Predsjednistvu.
Mi jednostavno vise nismo imali vremena za blokadu drzave i nadjebavanje. Jos godina, dvije mandata kao 2018.-2022. i niko nas na svijetu vise ne bi smatrao za iole ozbiljnu drzavu. I ovako smo u kurcu, da smo imali jos dvije godine totalne blokade, prakticno drzave ne bi bilo.
Ne kazem da se treba sageti Dodiku i Covicu i ispunjavsti zelje, ali ne znam kako zamisljas sistem u kojem Dodik i Covic pristaju na manje bitne pozicije, a sve krucijalne za drzavu pozicije dobija tzv proBiH strana?
Ne znam, meni su na drzavnom nivou najbitnije pizicije Premijer, MInistar vanjskih poslova, Ministar odbrane i OSA. Tri od cetiri za tzv. proBiH snage.
Jebi ga, bilo bi super da je tu SIPA, UIO, MF..., samo ne znam metodu kako to sve dobiti, a ti ocito znas, pa ako ti nije problem da napises.
Isto tako na nivou FBiH.
Jebo ga i Vojin da ga jebo, pa do jucer je dizan u nebesa, a sad malo BIA, malo Dodik.
-
pemanapemani
#35317 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Fino napisem da je napravljen mali pomak, labava deblokada, a ti to protumacis kako sam rekao da je med i mlijeko.palermo wrote: ↑03/09/2024 21:39Srecom, blokade su konacno uklonjene. I sve je nekako profunkcionisalo, narodski receno, lakse se dise.pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 21:36Nisam znao da je trojka imala u rukama sve pozicije i onda ih dijelila HDZ, SNSD i sebi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑03/09/2024 17:21
Zasto su SNSD-u dali da udje u VM bez ikakvih uslova ? Zasto su im dali da njihovi ljudi preuzmu funkcije u OSI, Agenciji za strance, lijekove, mjerenje, zasto su im dali poziciju direktora UIO, platili onu zgradu. Nisam ja pricao da je to neki novi Dodik i da su dosli neki novi pregovaraci nego oni, jel tako ? Ne vidim ih nesto, ono sto vidim jeste da su ispunili sve zelje Dodika, a da apsolutno nista nisu dobili zauzvrat. Grijesim li, a ?
![]()
Isto tako na nivou FBiH.
Ti si nedavno napisao.kako je za vrijeme vladavine SDA bilo puno bolje. Jebi ga, tebe Bog ne bi mogao ubijediti u suprotno.
Opet, Dodik prvi put u karijeri na Sudu BiH koji ne priznaje, otvoreni kakvi takvi pristupni pregovori sa EU, nema velikih koruptivnih afera, Rezolucija u UN o genocidu u Srebrenici.
Da vise nista ne urade do 2026., bolji su za 50% od zadnjih 8 godina SDA i DF, a 100% vise uradjenog posla od 18 godina Komsicevog "rudarskog" rada za drzavu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35318 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
JoseMujica wrote: ↑26/08/2024 22:13
jarane ti češ ostvariti Alijin san.. da stvoriš mali džamahiriju
Džamahirija se nekada upotrebljavala i kao sinonim za Libiju budući da je njen službeni naziv glasio: „Velika Socijalistička Narodna Libijska Arapska Džamahirija“. Libijska država je proglašena za džamahiriju 2. marta 1977. godine. Takođe, džamahirija se žargonski pogrešno upotrebljava kao naziv za islamsku teokratsku državu iako je jedina džamahirija koja je postojala važila kao socijalistička i sekularna zemlja.
-
palermo
#35319 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jel ti syvarno mislis da je me I drago da je bilo bolje ,za vrijeme SDA. Nije bolan...ali je bilo bolje, yacnije receno, nikad nije bilo gore.pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 22:01
Fino napisem da je napravljen mali pomak, labava deblokada, a ti to protumacis kako sam rekao da je med i mlijeko.![]()
Ti si nedavno napisao.kako je za vrijeme vladavine SDA bilo puno bolje. Jebi ga, tebe Bog ne bi mogao ubijediti u suprotno.
Opet, Dodik prvi put u karijeri na Sudu BiH koji ne priznaje, otvoreni kakvi takvi pristupni pregovori sa EU, nema velikih koruptivnih afera, Rezolucija u UN o genocidu u Srebrenici.
Da vise nista ne urade do 2026., bolji su za 50% od zadnjih 8 godina SDA i DF, a 100% vise uradjenog posla od 18 godina Komsicevog "rudarskog" rada za drzavu.
I stvarno se pitam, jel ti ozbiljno ne vidis kuda ide ovo pisanje po Bosnjacima.....mislim, ne ubjedivao te ja, ako sam ne vidis.
I kao neko te oduvijek cijenio unaprijed sam odbacio mogucnost da znas ali ti odgovara. Jer takvih je ovdje poprilican broj
-
pemanapemani
#35320 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mozes li konkretno objasniti kakvo tacno - pisanje po Bosnjacima?palermo wrote: ↑03/09/2024 22:21Jel ti syvarno mislis da je me I drago da je bilo bolje ,za vrijeme SDA. Nije bolan...ali je bilo bolje, yacnije receno, nikad nije bilo gore.pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 22:01
Fino napisem da je napravljen mali pomak, labava deblokada, a ti to protumacis kako sam rekao da je med i mlijeko.![]()
I stvarno se pitam, jel ti ozbiljno ne vidis kuda ide ovo pisanje po Bosnjacima.....mislim, ne ubjedivao te ja, ako sam ne vidis.
I kao neko te oduvijek cijenio unaprijed sam odbacio mogucnost da znas ali ti odgovara. Jer takvih je ovdje poprilican broj
Iskreno, samo vidim da odredjen broj Bosnjaka postaje placipickasta masa koja non stop nesto kuka, spominje palestinizaciju Bosnjaka da to vise prelazi u patologiju, kao da bi to stvarno zeljeli Bosnjaci =Palestinci.
Predeverali agresiju i genocid, napokon dobili drzavu, vratili narodno ime...i ono kmeci i hoce da nazor bude jadni Palestinac kojeg tare krscanski zapad.
Naravno, bilo je bolje kada su vladali ljudi koji su svoje Bosnjake htjeli prikljuciti na usisivace za vrijeme pandemije i na tome hajrovati milione.
Trojka bas treba dobro sjebati stvar da nadmase samo ovu bolesnu namjeru onih za koje ti tvrdis da su bolji.
-
palermo
#35321 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne bih objasnjavao zaista. Ako ne vidis, onda dobro, jednostavno ne vidis I sta je tu je...pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 22:47Mozes li konkretno objasniti kakvo tacno - pisanje po Bosnjacima?palermo wrote: ↑03/09/2024 22:21Jel ti syvarno mislis da je me I drago da je bilo bolje ,za vrijeme SDA. Nije bolan...ali je bilo bolje, yacnije receno, nikad nije bilo gore.pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 22:01
Iskreno, samo vidim da odredjen broj Bosnjaka postaje placipickasta masa koja non stop nesto kuka, spominje palestinizaciju Bosnjaka da to vise prelazi u patologiju, kao da bi to stvarno zeljeli Bosnjaci =Palestinci.
Predeverali agresiju i genocid, napokon dobili drzavu, vratili narodno ime...i ono kmeci i hoce da nazor bude jadni Palestinac kojeg tare krscanski zapad.![]()
Naravno, bilo je bolje kada su vladali ljudi koji su svoje Bosnjake htjeli prikljuciti na usisivace za vrijeme pandemije i na tome hajrovati milione.
Trojka bas treba dobro sjebati stvar da nadmase samo ovu bolesnu namjeru onih za koje ti tvrdis da su bolji.
Usput, zaista si precesto poceo upotrebljavati izraz kmeci....I vezes ga za Bosnjake..
-
pemanapemani
#35322 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne vidim, pa ako mozes objasni.palermo wrote: ↑03/09/2024 22:54Ne bih objasnjavao zaista. Ako ne vidis, onda dobro, jednostavno ne vidis I sta je tu je...pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 22:47Mozes li konkretno objasniti kakvo tacno - pisanje po Bosnjacima?palermo wrote: ↑03/09/2024 22:21
Jel ti syvarno mislis da je me I drago da je bilo bolje ,za vrijeme SDA. Nije bolan...ali je bilo bolje, yacnije receno, nikad nije bilo gore.
Predeverali agresiju i genocid, napokon dobili drzavu, vratili narodno ime...i ono kmeci i hoce da nazor bude jadni Palestinac kojeg tare krscanski zapad.![]()
Usput, zaista si precesto poceo upotrebljavati izraz kmeci....I vezes ga za Bosnjake..
Onda si vjerovatno upratio da sam izraz kmeci poceo upotrebljavati za dio Bosnjaka koji je poceo kukati po uzoru na prvake kmecanja o ugrozbi i majorizaciji, Hrvate i pocasne svjetske prvake u kmecanju i kukanju u svim kategorijama, Srbe.
-
palermo
#35323 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Shvatio sam ,to kmecanje ne vazi za postene Bosnjake......pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 23:15Ne vidim, pa ako mozes objasni.palermo wrote: ↑03/09/2024 22:54Ne bih objasnjavao zaista. Ako ne vidis, onda dobro, jednostavno ne vidis I sta je tu je...pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 22:47
Mozes li konkretno objasniti kakvo tacno - pisanje po Bosnjacima?
Onda si vjerovatno upratio da sam izraz kmeci poceo upotrebljavati za dio Bosnjaka koji je poceo kukati po uzoru na prvake kmecanja o ugrozbi i majorizaciji, Hrvate i pocasne svjetske prvake u kmecanju i kukanju u svim kategorijama, Srbe.
By the way, ne vidim ni da Srbi ni Hrvati kmece, a jos manje vidim da I'm se neko zbog toga podsmjehulje. Na ovom forumu sigurno ne, al bogami ni sire. Uosyalom zasto bi.
-
pemanapemani
#35324 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Shvatio sam, malo si bezobrazan, ali vjerovatno egzistencija zavisi ko ce braniti prava Bosnjaka.palermo wrote: ↑03/09/2024 23:24Shvatio sam ,to kmecanje ne vazi za postene Bosnjake......pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 23:15Ne vidim, pa ako mozes objasni.
By the way, ne vidim ni da Srbi ni Hrvati kmece, a jos manje vidim da I'm se neko zbog toga podsmjehulje. Na ovom forumu sigurno ne, al bogami ni sire. Uosyalom zasto bi.
Ko je izmislio pojmove majorizacija i ugrozba? Ko 16 godina kmeci zbog Komsica u Predsjednistvu? Ko kmeci o Westendorphu i Asdownu?
Ko konstantno kmeci da je manji entitet ugrozen, da su Srbi losi momci, ko je kmecao u UN i ogrtao se zastavom...? Mogao bih do sutra nabrajati.
Bojim se da ti i slicni ne vidite da su vam nabrojani nesvjesno postali model ponasanja.
-
palermo
#35325 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U pravu si, ugrozeno mi je mjesto u EP BiH.pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 23:40Shvatio sam, malo si bezobrazan, ali vjerovatno egzistencija zavisi ko ce braniti prava Bosnjaka.palermo wrote: ↑03/09/2024 23:24Shvatio sam ,to kmecanje ne vazi za postene Bosnjake......pemanapemani wrote: ↑03/09/2024 23:15
Ne vidim, pa ako mozes objasni.
Ko je izmislio pojmove majorizacija i ugrozba? Ko 16 godina kmeci zbog Komsica u Predsjednistvu? Ko kmeci o Westendorphu i Asdownu?
Ko konstantno kmeci da je manji entitet ugrozen, da su Srbi losi momci, ko je kmecao u UN i ogrtao se zastavom...? Mogao bih do sutra nabrajati.
Bojim se da ti i slicni ne vidite da su vam nabrojani nesvjesno postali model ponasanja.
Ta majorizacija I ugrozba je ocito dala rezultate, eto I ti si se prikljucio tom horu vezanom za Komsica. Galvanizirao ih. Jebi ga.
I da ,kazes bezobrazan sam ....valjda ne spadam u postene Bosnjake, sta's