Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta ga ima nositi kad je kamiondzija bio u svojoj traci, nikada ali nikada ne fulati nikoga ako mozes usporiti zakociti malo se u stranu pomjeriti ali naglo nesto motati da bi on proletio a ti sletio nikada
noviclan wrote: ↑31/08/2024 20:09
Sta ga ima nositi kad je kamiondzija bio u svojoj traci, nikada ali nikada ne fulati nikoga ako mozes usporiti zakociti malo se u stranu pomjeriti ali naglo nesto motati da bi on proletio a ti sletio nikada
Nije kamion vozilo od 1.5T da se moze manevrisati
I ako naglo skrenes desno da odes u stranu, jednostavno pobjegne i zavrsis u jarku sa lijeve strane...
U ponedjeljak, 2. septembra, na regionalnom putu između Kaknja i Vareša policija je pronašla vozilo u kojem su se nalazile četiri smrtno stradale osobe.
"PU Kakanj je u 11:45 sati putem telefona zaprimila prijavu od strane građanina da je uočeno terensko motorno vozilo Toyota Land Cruiser u kojem se nalaze četiri tijela", kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba.
Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su bh.državljani, te su život izgubili nakon što su sa džipom sletili sa ceste.
Teska nesreca. Kakanj info pise da su i druga dvoja stradalih takodjer braca.
Ja sam jednom u koroni bio na Nisicima i krenuo asfaltom prema Varesu i pise oznaka lijevo Kraljeva Sutjeska a pravo je Vares . I da skrenem lijevo makadam i suma sumski put i odustao vratio se nazad kuda sam dosao .
Zasto nema slike s mjesta nesrece ?
Oni su otkriveni sasvim slucajno tako sto je beko
Prolazio i vidio auto dole i nazvao policiju ako sam dobro shvatio ?
akcija007 wrote: ↑02/09/2024 21:11
Zasto nema slike s mjesta nesrece ?
Oni su otkriveni sasvim slucajno tako sto je beko
Prolazio i vidio auto dole i nazvao policiju ako sam dobro shvatio ?
povalija duboka 300 metara... ne znam jesu li ih jos uvijek i izvukli, a ti bi slike? novinarima su zabranili pristup tom cestom jer je losa cesta itd...
Ma auto kao auto je totalno nebitno.
Ljudsko tijelo ne može preživjeti te sile, sve da je auto bez packe i da su svi ostali u njemu.
Jedino da imaš neku ludu sreću, pa da ispadneš u neki duboki meki snijeg odmah pri izlijetanju s ceste.