Heavy Metal
Moderator: _BataZiv_0809
-
broj dva
#2426 Re: Heavy Metal
Svedi vazda imaju dobar metal, Cult of Luna, Meshugga, Opeth su vrh vrhova. I iako se Opeth nekad gubi u prog rocku ostaju im rani radovi kojima nista ne moze oduzeti sjaj.
-
Piaty
#2427 Re: Heavy Metal
Braavo za Banjaluku. Evergrey - not bad at all.So What! wrote: ↑14/08/2024 02:00 Kakav gospodin @corolla02 , godinama odrzava temu zivom![]()
Evo jedna pa lijepa vijest, kome se da voziti do Banja Luke
Poslastica za metalce: Evergrey premijerno nastupa u Banjaluci
MondoŠvedski progressive metal veterani Evergrey nastupiće 3. decembra u Beogradu, te 5. decembra premijerno u Banjaluci, saopšteno je na službenim stranicama benda!
Koncert u Beogradu biće održan u Dorćol Platzu u organizaciji agencije Hengtajm (koja takođe realizuje nastup Evergreya dan kasnije u zagrebačkom klubu Močvara). Early bird ulaznice po cijeni od 2.900 dinara (oko 50 KM) mogu se kupiti putem Gigstixa, dok će im pretprodajna cijena biti 3500 dinara (oko 60 KM), piše SMP.
Kada je riječ o Banjaluci, premijerni nastup Šveđana u ovom gradu, organizovaće se u dvorani Obilićevo, a više detalja biće poznato uskoro. Banjaluka je inače poznata kao solidna fan baza ovog benda, te će mnogi sa radošću dočekati ovu vijest.
Evergrey na aktuelnoj Emptiness Over Europe turneji promoviše novi album Theories of Emptiness koji će zvanično biti objavljen 7. juna. Podrška na turneji biće italijansko-američki prog metal sastav Klogr, a ostavljena je mogućnost za još jedan prateći bend, čije ime bi trebalo biti poznato u predstojećem periodu.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#2428 Re: Heavy Metal
ne znam cime sam ja to zasluzio da dobijem takav epitetSo What! wrote: ↑14/08/2024 02:00 Kakav gospodin @corolla02 , godinama odrzava temu zivom![]()
Evo jedna pa lijepa vijest, kome se da voziti do Banja Luke
Poslastica za metalce: Evergrey premijerno nastupa u Banjaluci
MondoŠvedski progressive metal veterani Evergrey nastupiće 3. decembra u Beogradu, te 5. decembra premijerno u Banjaluci, saopšteno je na službenim stranicama benda!
Koncert u Beogradu biće održan u Dorćol Platzu u organizaciji agencije Hengtajm (koja takođe realizuje nastup Evergreya dan kasnije u zagrebačkom klubu Močvara). Early bird ulaznice po cijeni od 2.900 dinara (oko 50 KM) mogu se kupiti putem Gigstixa, dok će im pretprodajna cijena biti 3500 dinara (oko 60 KM), piše SMP.
Kada je riječ o Banjaluci, premijerni nastup Šveđana u ovom gradu, organizovaće se u dvorani Obilićevo, a više detalja biće poznato uskoro. Banjaluka je inače poznata kao solidna fan baza ovog benda, te će mnogi sa radošću dočekati ovu vijest.
Evergrey na aktuelnoj Emptiness Over Europe turneji promoviše novi album Theories of Emptiness koji će zvanično biti objavljen 7. juna. Podrška na turneji biće italijansko-američki prog metal sastav Klogr, a ostavljena je mogućnost za još jedan prateći bend, čije ime bi trebalo biti poznato u predstojećem periodu.
ali opet, kad se koriste epiteti ove il one vrste, to ne govori o onom kome je upuceno, nego ko ih dijeli, tako da @So What!
nego ti so ovo tako dobro satkao bas onako ko za reklamu Evergrey
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
-
Piaty
#2430 Re: Heavy Metal
Uživanje uz Wintersun - Time 2
R.I.P svima koji nisu dočekali ovaj album (a toliko su čekali)
R.I.P svima koji nisu dočekali ovaj album (a toliko su čekali)
- Digla_da_kreci
-
Piaty
#2433 Re: Heavy Metal
Valja bogami!
Recimo The Way Of Fire je meni najbolja Wintersun pjesma, ne na albumu nego općenito.
-
mali_balon
#2434 Re: Heavy Metal
OMG
A vidim Gojira se slusa kod mene na listi amazon, flyimg whales, the heaviest matter i stranded...bilo je jos moro skidat sa usba da mi stanu starije stvari sabath stari maiden metalike slayer angel of dearh...malo toola...judas....exodusa....i tako....
- Digla_da_kreci
#2435 Re: Heavy Metal
Hajd bas i mene zanima, nisam jos stigla preslusati album i zanimaju me kritike, dugo smo cekali.Piaty wrote: ↑31/08/2024 17:27Valja bogami!
Recimo The Way Of Fire je meni najbolja Wintersun pjesma, ne na albumu nego općenito.
Jelde jes dobra maja, ova alexander the great otkida. Izbacili su bolji merch ove godine za turneju nego za proslu.mali_balon wrote: ↑31/08/2024 17:29OMGSpoilerShowkoje pozerstvo......kod maiden nem zileta samo da znas, spiked nitne i to.....
A vidim Gojira se slusa kod mene na listi amazon, flyimg whales, the heaviest matter i stranded...bilo je jos moro skidat sa usba da mi stanu starije stvari sabath stari maiden metalike slayer angel of dearh...malo toola...judas....exodusa....i tako....
Uh lajkam tvoj izbor, te pjesme su na heavy strani Gojire
Poslusaj i ovu
-
mali_balon
#2436 Re: Heavy Metal
Ma okidjau sve od maidena dok nije Bruce otiso od povratka mi sve nako meeh sto bi se reklo ......nedavno mi jaran rece ne mogu filozofiranja sa nekim dugim pjesmama i ganjanja umjetnosti u heavy metalu...daj brzine jacine zestine.....Digla_da_kreci wrote: ↑31/08/2024 17:44Hajd bas i mene zanima, nisam jos stigla preslusati album i zanimaju me kritike, dugo smo cekali.![]()
Jelde jes dobra maja, ova alexander the great otkida. Izbacili su bolji merch ove godine za turneju nego za proslu.mali_balon wrote: ↑31/08/2024 17:29OMGSpoilerShowkoje pozerstvo......kod maiden nem zileta samo da znas, spiked nitne i to.....
Uh lajkam tvoj izbor, te pjesme su na heavy strani Gojire![]()
Poslusaj i ovu
Valjda sam zapeo u 80im
-
SuperHans
#2437 Re: Heavy Metal
Znaci novi Wintersun valja ? Frajer je postao meme, ali eto nakanit cu se preslusat
-
mali_balon
#2440 Re: Heavy Metal
Meni sega gledat ove rection videos....kad kmice slusaju metal
Npr ovako nesta...ne mogu da nadjem video gsje neka crnkinja kao reaguje na batery od metalike
Npr ovako nesta...ne mogu da nadjem video gsje neka crnkinja kao reaguje na batery od metalike
-
Piaty
-
Piaty
#2442 Re: Heavy Metal
Meni se ne gledaju crnačke reakcije jer ja vidim da oni to ne osjećaju nekako.mali_balon wrote: ↑31/08/2024 18:36 Meni sega gledat ove rection videos....kad kmice slusaju metal
Ja sam stalno pratio nekog Rubensa, frajer voli Metallicu, Emperor, Maiden itd...njegove reakcije su mi baš super, uzdahne na dijelovima pjesme gdje bih ja uzdahnuo
-
mali_balon
#2443 Re: Heavy Metal
Vidi, cim napravi stink face dok slusa znaci osjeti nesta ali meni sega sto kazes ima ih pa reaguju ko da mu kozu gulePiaty wrote: ↑31/08/2024 18:48Meni se ne gledaju crnačke reakcije jer ja vidim da oni to ne osjećaju nekako.mali_balon wrote: ↑31/08/2024 18:36 Meni sega gledat ove rection videos....kad kmice slusaju metal
Ja sam stalno pratio nekog Rubensa, frajer voli Metallicu, Emperor, Maiden itd...njegove reakcije su mi baš super, uzdahne na dijelovima pjesme gdje bih ja uzdahnuo)))
-
mali_balon
#2445 Re: Heavy Metal
Landmine has taken my sight, taken my speach taken my jrjejeukaiwheiksk yeeeeeeaahhh
-
mali_balon
#2446 Re: Heavy Metal
Sto rekose na YT u komentarima napokon da se cuje bez publike u pozadini. I macka u Joe-ovj gitari i burazerovo udaranje....da se najezissssss
Od 0:10 do 0:40 sustina onog hevy u heavy metalu
Od 0:10 do 0:40 sustina onog hevy u heavy metalu
-
Piaty
#2447 Re: Heavy Metal
Ja toliko hevimetal staža sprco u guzicu, od hard rocka do najekstremnijih vidova metala i nekakvih podrumskih i opskurnih projekata ALI uvijek zaobilazio tu Gojiru.
Nekada malo načuo i rek'o: "Neka, dosta mi je jedan Meshuggah".
Ova Olimpijska je o.k.
Vjerovatno sam propustao mnogo toga dobrog kod Gojire
Nekada malo načuo i rek'o: "Neka, dosta mi je jedan Meshuggah".
Ova Olimpijska je o.k.
Vjerovatno sam propustao mnogo toga dobrog kod Gojire
- Digla_da_kreci
#2448 Re: Heavy Metal
Issati kako je so freaking good, slusam je trista puta i ne merem prestat.
I konacno da je izasao official audio, jos bolje zvuci od onog sa olimpijade.