Moram jos jednom sebe citirati, moj komentar poslije zadnje tekme

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zekić sa ggO pojačanjima?
"Imam želju o nekom drugačijem tipu veznog igrača, ali šta vidjet ćemo šta će biti. Radimo s onim što imamo na raspolaganju. Igrači moraju shvatiti da samo rad na terenu pomaže."
Opet je imao čudnu reakciju kod prečke, kao na odbojci nekakav pokušaj bloka s dvije ruke, gluho bilo, al ovaj put dobro završi. Da dodam i Đorđevića, em dobar šut ima, al i centaršut, kao i Unušić. Stičem dojam da svi novi nekako ulaze u ritam i sve su bolji, dok igraci od ranije padaju, haj Mustafić bio povrijeđen, Renan tanak, Anđušić tanak, Julara nema na mapi, ali i ne fali nikome. Kod Janeza bio glavna trkačka kokoška.GandalfSivi wrote: ↑30/08/2024 23:39 I jos jedna stvar i necu vise. Jovic je pojacanje. Da nabrajamo ucinak svih igraca, njega bi se zadnjeg sjetili, ali lik odradi svoje, trci, borben je, zna se postaviti, dobar dobar… Ko je dovodio “polovnjake” je pogodio ove godine. Jedino za Rockova jos nisam odlucio![]()
Znao sam da ce ovo neko napisatilast mohicans wrote: ↑31/08/2024 00:06 Opet je imao čudnu reakciju kod prečke, kao na odbojci nekakav pokušaj bloka s dvije ruke, gluho bilo, al ovaj put dobro završi.
Skratio je on ugao, ali ono je baš bilo blizu.GandalfSivi wrote: ↑31/08/2024 00:09Znao sam da ce ovo neko napisatilast mohicans wrote: ↑31/08/2024 00:06 Opet je imao čudnu reakciju kod prečke, kao na odbojci nekakav pokušaj bloka s dvije ruke, gluho bilo, al ovaj put dobro završi.Nije ispao, dobra je reakcija bila, izletio da skrati ugao i omete igraca i uspio je. A to sto nije ispao danas, realno nije ni bilo prilike da ispadne. Mislim da su oni bez suta po golu bili, sveukupno vjerovatno neka cetiri pokusaja. U drugom nisu prisli golu…
ja kenjo na jovica jer je stvarno bio jaaako los prvu utakmicu. vec slijedecu bio medju najbolja dva igraca.GandalfSivi wrote: ↑30/08/2024 23:39 I jos jedna stvar i necu vise. Jovic je pojacanje. Da nabrajamo ucinak svih igraca, njega bi se zadnjeg sjetili, ali lik odradi svoje, trci, borben je, zna se postaviti, dobar dobar… Ko je dovodio “polovnjake” je pogodio ove godine. Jedino za Rockova jos nisam odlucio![]()
Da, već pred kraj prošle sezone se on pomalo probudio, protiv Zrinjskog u Mostaru bio ponajbolji čini mi se. Ima on nekog potencijala, što se iz prvog dijela sezone nije moglo naslutiti.