hopi wrote: ↑28/08/2024 17:03
Evo ponude za Oktaviju od zimus
Na ovu cijenu od 46 590 je bilo još 3000 KM popusta za plaćanje gotovinom (tj gotovina, kredit šta već,) tj ako ne nudiš ništa u zamjenu
Da li je to samo tada bilo, ili je neki Fol ili je uvijek tako stavrno ne znam
I to bez ikakvog posebnog pregovaranja
Istina ovo je neka osnovna oprema, samo sam ih molio da ne nude bijela kola
Imam jos koju ponudu, ali skuplju ali dakako ili jača oprema ili automatik
Ma da, to je pre-facelift cijena, plus prodavali i malo nize da samo ociste lager prije nego nove dodju. Podigli su cijene mrvu za facelift, pa jos ukinuli najosnovniji paket opreme. Valja podici marzu jbg.
Nema vise 150 KS manuelca ispod 50.000 KM (dodje solidna oprema doduse). Ovaj od 115 KS mislim da je najnize oko 46.500 KM bez nekih akcija i sl. Takodjer u toj solidnoj Selection opremi. To su cijene iz maja ove godine kad je krenula prodaja za facelift, ne znam jesu li sta mijenjali naknadno.
A ova generacija je octavia koja najpristojnije izgleda izvana i, iako iznutra dominira ona njihova plasticurina, bar su se malo potrudili oko dizajna ispred vozaca i suvozaca, i nekih detalja tu. Mislim da je to razlog sto ih ima prilican broj, plus cinjenica da standard raste vremenom - onima koji imaju iole solidna primanja - pa novo auto nije nedostizno toliko.