Stvarno jad i čemer od usluge za koju je promotivni video kod uvođenja pokazivao brzinu od 200Mbps
Meni je ugovor istekao i kontao uzeti onaj paket sa 45GB i uzeo bi davno, ovako se nećkam već 2 mjeseca, majkemi na kraju se svi vraćamo na 3G
Moderator: Benq
Nije to pitanje. @tandrli koliko moja logika radi, trebao si javiti telekomu da si promijenio adresu i ako ne bi racun stigao na tu adresu naknadno mogao bi se zaliti.
kasirka u Konjicu gleda u podshape of despair wrote: ↑21/08/2024 09:27 Juče se zadesim sa kolegom u Konjicu, čarkam po telefonu 4G jedva radi, ne komentarišem, a vidim i on nešto gleda, kad on prvi poče: jebem ti da ti jebem 4G, imam još 1 godinu ugovora i prelazim na drugog operatera.
Stvarno jad i čemer od usluge za koju je promotivni video kod uvođenja pokazivao brzinu od 200Mbpssa nakačenim jednim jedinim telefonom na 4g u BiH u tom trenutku valjda.
Meni je ugovor istekao i kontao uzeti onaj paket sa 45GB i uzeo bi davno, ovako se nećkam već 2 mjeseca, majkemi na kraju se svi vraćamo na 3G
shape of despair wrote: ↑21/08/2024 09:27 Juče se zadesim sa kolegom u Konjicu, čarkam po telefonu 4G jedva radi, ne komentarišem, a vidim i on nešto gleda, kad on prvi poče: jebem ti da ti jebem 4G, imam još 1 godinu ugovora i prelazim na drugog operatera.
Stvarno jad i čemer od usluge za koju je promotivni video kod uvođenja pokazivao brzinu od 200Mbpssa nakačenim jednim jedinim telefonom na 4g u BiH u tom trenutku valjda.
Kad zeljo igrana grbavici 4g mogu popisatishape of despair wrote: ↑21/08/2024 09:27 Juče se zadesim sa kolegom u Konjicu, čarkam po telefonu 4G jedva radi, ne komentarišem, a vidim i on nešto gleda, kad on prvi poče: jebem ti da ti jebem 4G, imam još 1 godinu ugovora i prelazim na drugog operatera.
Još uvijek stara
Smiješna firma, nekad sam na istoj lokaciji imao 120/50
Ono što mi je trebalo nije bilo večeras, ako može neko ovo da im prijavi da se popravi do dnevnika u 19 sati sutra.
Otvori app na mobitelu i u postavkama provjeri da li ti je dozvoljeno da app koristi mobilne podatke!?phillie wrote: ↑25/08/2024 01:59 Moze li mi neko objasniti u vezi usluge MojeTv web. Hajd razumijem da ovu uslugu ne mogu koristiti ako nisam na BHTelecom mrezi, ali da ne mogu koristiti svoje podatke sa MojaTv Full paketa na aplikaciji za mobitel, koji je takodjer na bhtelecom mrezi (mobilni internet), to ne mogu da shvatim? Jesam li ja nesto pogresno ukucavao ili stvarno ne moze tako? Na kraju sam morao dokupiti uslugu mojatv web za mobitel, da bi mogao koristiti uslugu.![]()
![]()
![]()
![]()
Možda si nešto pogrešno kucao, ja koristim web tv sa podacima od Moja TV i radi.phillie wrote: ↑25/08/2024 01:59 Moze li mi neko objasniti u vezi usluge MojeTv web. Hajd razumijem da ovu uslugu ne mogu koristiti ako nisam na BHTelecom mrezi, ali da ne mogu koristiti svoje podatke sa MojaTv Full paketa na aplikaciji za mobitel, koji je takodjer na bhtelecom mrezi (mobilni internet), to ne mogu da shvatim? Jesam li ja nesto pogresno ukucavao ili stvarno ne moze tako? Na kraju sam morao dokupiti uslugu mojatv web za mobitel, da bi mogao koristiti uslugu.![]()
![]()
![]()
![]()
1. Uslugu mozes koristiti iako nisi na bht mreziphillie wrote: ↑25/08/2024 01:59 Moze li mi neko objasniti u vezi usluge MojeTv web. Hajd razumijem da ovu uslugu ne mogu koristiti ako nisam na BHTelecom mrezi, ali da ne mogu koristiti svoje podatke sa MojaTv Full paketa na aplikaciji za mobitel, koji je takodjer na bhtelecom mrezi (mobilni internet), to ne mogu da shvatim? Jesam li ja nesto pogresno ukucavao ili stvarno ne moze tako? Na kraju sam morao dokupiti uslugu mojatv web za mobitel, da bi mogao koristiti uslugu.![]()
![]()
![]()
![]()
Sad probao, radi.
Moze li se Moja web tv koristit preko mobilni podataka drugog operatera ?ing-ecc wrote: ↑25/08/2024 10:311. Uslugu mozes koristiti iako nisi na bht mreziphillie wrote: ↑25/08/2024 01:59 Moze li mi neko objasniti u vezi usluge MojeTv web. Hajd razumijem da ovu uslugu ne mogu koristiti ako nisam na BHTelecom mrezi, ali da ne mogu koristiti svoje podatke sa MojaTv Full paketa na aplikaciji za mobitel, koji je takodjer na bhtelecom mrezi (mobilni internet), to ne mogu da shvatim? Jesam li ja nesto pogresno ukucavao ili stvarno ne moze tako? Na kraju sam morao dokupiti uslugu mojatv web za mobitel, da bi mogao koristiti uslugu.![]()
![]()
![]()
![]()
2. Za prijavu na web moja tv upravo se koriste pristupni podaci od Moja TV (koji bi drugi ako ne ti?)
možeMirzareli wrote: ↑29/08/2024 12:06Moze li se Moja web tv koristit preko mobilni podataka drugog operatera ?ing-ecc wrote: ↑25/08/2024 10:311. Uslugu mozes koristiti iako nisi na bht mreziphillie wrote: ↑25/08/2024 01:59 Moze li mi neko objasniti u vezi usluge MojeTv web. Hajd razumijem da ovu uslugu ne mogu koristiti ako nisam na BHTelecom mrezi, ali da ne mogu koristiti svoje podatke sa MojaTv Full paketa na aplikaciji za mobitel, koji je takodjer na bhtelecom mrezi (mobilni internet), to ne mogu da shvatim? Jesam li ja nesto pogresno ukucavao ili stvarno ne moze tako? Na kraju sam morao dokupiti uslugu mojatv web za mobitel, da bi mogao koristiti uslugu.![]()
![]()
![]()
![]()
2. Za prijavu na web moja tv upravo se koriste pristupni podaci od Moja TV (koji bi drugi ako ne ti?)