Izbori su ubrzo, mora malo biti "patriJota", nalupilo se provala i skandala, sada je vrijeme za red patriotizma.Haris.ba wrote: ↑26/08/2024 15:12 Da mu nije neko fakovao profil?
"Srbija je zaustavila i ispitivala Severinu samo zato što je govorila istinu o Srebrenici. Ovaj postupak je jasan odraz jadnog režima koji javne osobe poput S. Bajrami i Severine doživljava kao nacionalnu prijetnju, a istina o Srebrenici ostaje njihova noćna mora", napisao je Konaković na svom profilu na X-u.
Narod i Pravda (Konakovic)
- cvrčak_na_hedonizmu
#35276 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
sumirprimus
#35277 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte 
- cvrčak_na_hedonizmu
#35278 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja znam samo jednog izraelskog patriJotu, tebe. Blagodarim sto me uveseljavas svojim prisustvom i komentarima. Jedna ljudina zvana Sariel, a znamo sta je Sarielsumirprimus wrote: ↑26/08/2024 15:45 a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte![]()
- Point.
#35279 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Je li patriotizam kao što ti npr zagovaraš mirno razdruživanje i podjelu BiH sadašnjim entitetskim linijama, jer imaš neku viziju da će tebi u Tuzli biti mnogo, mnogo bolje.sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 15:45 a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte![]()
Ja bih to nazvao egoizmom.
-
sumirprimus
#35280 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vidi pointe, ja bih to nazvao zdravim razumom. Trazenje mirnog rjesenja koje ce omoguxiti bolju buducnost,meni, ali orije svega mojoj i djeci mojih drzavljana. Ovo sada nije zivot laze ko kaze da jeste, ovo je prezivljavanje a nemamo drzavu svakkao, jer ovo nije drzava. I ja bih volio jednu jedinu od une do drine s a ljiljanima, ali moze li za nasih zivota? Sta fali kipranskom scenariju? Daj da i moja djeca rastu u eu, skandinaviji, americi, i natou ko tvoja i inih drugih. Sto bi tvoja bila bolja od moje i jos ti mene propitujes za patriotizam? Nije brate jebeno fer.Point. wrote: ↑26/08/2024 18:29Je li patriotizam kao što ti npr zagovaraš mirno razdruživanje i podjelu BiH sadašnjim entitetskim linijama, jer imaš neku viziju da će tebi u Tuzli biti mnogo, mnogo bolje.sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 15:45 a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte![]()
Zasto nam ne bi bilo bolje da imamo drzavu drzavom, normalno uredjenu, u eu i nato, sa svojom vojskom i policijom, i u kojij sve odlucujemo na izborima? I u kojij nema dodika da nas ucjenjuje? Kipar?
Last edited by sumirprimus on 26/08/2024 19:43, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#35281 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Lijepo je vidjeti kada bosnjacke nacionaliste ne vide razliku u svojim pljuvacinama prema drugim i drugacijim, i da sve ono sto pripisuju srpskim nacionalistima identicno rade i apsilutno nema razlike izmedju njih.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑26/08/2024 15:51Ja znam samo jednog izraelskog patriJotu, tebe. Blagodarim sto me uveseljavas svojim prisustvom i komentarima. Jedna ljudina zvana Sariel, a znamo sta je Sarielsumirprimus wrote: ↑26/08/2024 15:45 a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte![]()
![]()
- Point.
#35282 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Patriotski nema šta.sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 19:39Vidi pointe, ja bih to nazvao zdravim razumom. Trazenje mirnog rjesenja koje ce omoguxiti bolju buducnost,meni, ali orije svega mojoj i djeci mojih drzavljana. Ovo sada nije zivot laze ko kaze da jeste, ovo je prezivljavanje a nemamo drzavu svakkao, jer ovo nije drzava. I ja bih volio jednu jedinu od une do drine s a ljiljanima, ali moze li za nasih zivota? Sta fali kipranskom scenariju? Daj da i moja djeca rastu u eu, skandinaviji, americi, i natou ko tvoja i inih drugih. Sto bi tvoja bila bolja od moje i jos ti mene propitujes za patriotizam? Nije brate jebeno fer.Point. wrote: ↑26/08/2024 18:29Je li patriotizam kao što ti npr zagovaraš mirno razdruživanje i podjelu BiH sadašnjim entitetskim linijama, jer imaš neku viziju da će tebi u Tuzli biti mnogo, mnogo bolje.sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 15:45 a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte![]()
Zasto nam ne bi bilo bolje da imamo drzavu drzavom, normalno uredjenu, u eu i nato, sa svojom vojskom i policijom, i u kojij sve odlucujemo na izborima? I u kojij nema dodika da nas ucjenjuje? Kipar?
Šta Kipar, možda korejsko rješenje. Kad je bal, nek je maskenbal.
Imaš i sad svoju vojsku, federalnu policiju, imaš izbore gdje odlučuješ, put ka EU.
-
sumirprimus
#35283 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo daj koreju imamo li snage pameti i industrije i finansija za to? Iii medjunarodnu podrsku americku recimo?
Daj bilo sta ali realno za trenuttno poboljsanje zivita.
Jbo bajke, prodje zivot. Jbo i patriotizam, od tog porodica ne zivi . Pogotovu u drustvu u kom je imt ispred nacionalnog i svakog drugog pitanja .. a laze ko kaze da nije.
Koja ba vojsku i koju granicu? Eto izvedi tu vojsku na tu granicu prema ovoj migrantskoj ruti. Moze? I ja necu vise a napisati
Evo ja glasam za eu put citavo vrujem, i nista . Ni do pogllavlja nismo dobacili evo 30 godina
Jbo bajke, prodje zivot. Jbo i patriotizam, od tog porodica ne zivi . Pogotovu u drustvu u kom je imt ispred nacionalnog i svakog drugog pitanja .. a laze ko kaze da nije.
Koja ba vojsku i koju granicu? Eto izvedi tu vojsku na tu granicu prema ovoj migrantskoj ruti. Moze? I ja necu vise a napisati
Evo ja glasam za eu put citavo vrujem, i nista . Ni do pogllavlja nismo dobacili evo 30 godina
-
NediM17
#35284 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A onda bi tvoj covke reinkarnir'o HB.
Ko te ne zna...
Ko te ne zna...
-
sumirprimus
#35285 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Joj, moj Covke
Sad imas drustvo takvo kakvo imas, vecina 2od tri naroda ne zele istu drzavu, a treci je zabavljen i podujeljen izmedju se u moru stranaka i korupcije.
Gdje smo tu mi? Izvinite al ja tu ne vidim bosnu jedinstvenu cjelovitu gradjansku demokratsku
- Point.
#35286 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Glasao si za one koji sada govore nikad bliža EU, obećavali novog i relaksiranog Dodika, pravili koaliciju sa istim, svaljivali da je jedino i jedino SDA kriva za sve i gdje sad zapelo? Kad priželjkuješ cijepanje BiH, da se možda podijeli i na SDA begovat i Trojka dio?sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 19:56 Evo daj koreju imamo li snage pameti i industrije i finansija za to? Iii medjunarodnu podrsku americku recimo?
I ti fakat misliš da bi sa mirnim razdruživanjem i gaženju po svim stradalim, pobijenim, raseljenim, silovanim, primarnim, sekundarnim, tercijalnin masovnim grobnicama, Foči, Žepi, Prijedoru, Srebrenici itd magično i preko noći ušao u EU i NATO, cvijeće bi na tvoje preduzeće?
Ima jedna caka koju si namjerno izostavio, a zove se HNS i Dragan Čović. Oni su ionako EU građani a samim tim i NATO, ne misliš da bi i oni, u tom mir mir mir niko nije kriv bratskom razdeuživanju, tražili svoj dio legitimnog kolača obojenog u Herceg Bosnu?
-
sumirprimus
#35287 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bravo, u prsvu si za vecinu hrvata, oni su vec EU imaju putivnice oni mogu ovu rahat patnju podnosit mnogi bolje nego mi 
Nazalost gutas patku df.a i komsica kako su nam hdz i hrvati krivi za sve.
A eto mi bi htjeli ali nam ne daju. Jel realno?
Nazalost gutas patku df.a i komsica kako su nam hdz i hrvati krivi za sve.
A eto mi bi htjeli ali nam ne daju. Jel realno?
-
palermo
#35288 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 19:39Vidi pointe, ja bih to nazvao zdravim razumom. Trazenje mirnog rjesenja koje ce omoguxiti bolju buducnost,meni, ali orije svega mojoj i djeci mojih drzavljana. Ovo sada nije zivot laze ko kaze da jeste, ovo je prezivljavanje a nemamo drzavu svakkao, jer ovo nije drzava. I ja bih volio jednu jedinu od une do drine s a ljiljanima, ali moze li za nasih zivota? Sta fali kipranskom scenariju? Daj da i moja djeca rastu u eu, skandinaviji, americi, i natou ko tvoja i inih drugih. Sto bi tvoja bila bolja od moje i jos ti mene propitujes za patriotizam? Nije brate jebeno fer.Point. wrote: ↑26/08/2024 18:29Je li patriotizam kao što ti npr zagovaraš mirno razdruživanje i podjelu BiH sadašnjim entitetskim linijama, jer imaš neku viziju da će tebi u Tuzli biti mnogo, mnogo bolje.sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 15:45 a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte![]()
Ma OK, legitimno razmisljanje. Nije cak ni manitowoc. Al jedno pitanje.
Gdje pripada Mostar, Vitez, Gornji Vakuf, Srebrenica, Istocno Sarajevo, Mrkonjic Grad, Jezero...eto, jednostavno pitanje
-
sumirprimus
#35289 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Srebrenica je davno trebala biti crvena linija ispod koje se ne ide, tj nismo smjeli ni dejtin pitpisati bez srebrenice jer je kolektivna traumapalermo wrote: ↑26/08/2024 20:55sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 19:39Vidi pointe, ja bih to nazvao zdravim razumom. Trazenje mirnog rjesenja koje ce omoguxiti bolju buducnost,meni, ali orije svega mojoj i djeci mojih drzavljana. Ovo sada nije zivot laze ko kaze da jeste, ovo je prezivljavanje a nemamo drzavu svakkao, jer ovo nije drzava. I ja bih volio jednu jedinu od une do drine s a ljiljanima, ali moze li za nasih zivota? Sta fali kipranskom scenariju? Daj da i moja djeca rastu u eu, skandinaviji, americi, i natou ko tvoja i inih drugih. Sto bi tvoja bila bolja od moje i jos ti mene propitujes za patriotizam? Nije brate jebeno fer.
Ma OK, legitimno razmisljanje. Nije cak ni manitowoc. Al jedno pitanje.
Gdje pripada Mostar, Vitez, Gornji Vakuf, Srebrenica, Istocno Sarajevo, Mrkonjic Grad, Jezero...eto, jednostavno pitanje
Kakvo je to pitanje za mostar? Pa i vitez gornji valkuf?
-
sumirprimus
#35290 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A evo pitanje opalermo a sta su nasi politicari konkretno uradili za jedinstvenu bih? Evo na pitanju dodika?
-
Drinski
#35291 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
OK.sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 20:52Zanimljiv stav i ovo nije vrijedjanje jelde? Odakle ti da sam cionista samo zato sto imam drukcije kisljenje od vaseg i sto ne podrzavam teroristicke organizacije kao hamas hezbolu ili teokratsku diktaturu iran? Ili abu mazena koji ide na noge da se ljubu sa putlerom? I sta velite proevropski i nato put bih, anticivilizacijski stavovi? Jebte cujete li vi sebe? Razmilsite li prije nego sta ovakvo napisete? Kkva je to propaganda?Nazalost sa ovakvim razmisljanjem necemo daleko dogurati. Vezano za temu ni stav nipa se ne razlikuje plaho od ovih bosnjackih nacionalistickih ispada po forumu,
Doduse mozda bi me trebalo zadrzat na granici ko severinu ha drinski sta mislis?
-
sumirprimus
#35292 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa i nije ok, jer nema razlike izmedju tvog vrijedjanja i vrijednja srpskih nacionalista . Isti je hejt.
-
Drinski
#35293 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
OK.
Last edited by Drinski on 27/08/2024 04:27, edited 1 time in total.
- drug_profi
#35294 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A SDA nista kriva nije za stanje u kojem jesmo...
Pa bolan ....
Pa bolan ....
-
palermo
#35295 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa.jednostavno.
Imas li slucajno odgovor ?
- tramvajtrojka
#35296 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nasi su ali kad vidis cetnike kako silaze niz vraca
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#35297 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jarane ti češ ostvariti Alijin san.. da stvoriš mali džamahirijusumirprimus wrote: ↑26/08/2024 19:39Vidi pointe, ja bih to nazvao zdravim razumom. Trazenje mirnog rjesenja koje ce omoguxiti bolju buducnost,meni, ali orije svega mojoj i djeci mojih drzavljana. Ovo sada nije zivot laze ko kaze da jeste, ovo je prezivljavanje a nemamo drzavu svakkao, jer ovo nije drzava. I ja bih volio jednu jedinu od une do drine s a ljiljanima, ali moze li za nasih zivota? Sta fali kipranskom scenariju? Daj da i moja djeca rastu u eu, skandinaviji, americi, i natou ko tvoja i inih drugih. Sto bi tvoja bila bolja od moje i jos ti mene propitujes za patriotizam? Nije brate jebeno fer.Point. wrote: ↑26/08/2024 18:29Je li patriotizam kao što ti npr zagovaraš mirno razdruživanje i podjelu BiH sadašnjim entitetskim linijama, jer imaš neku viziju da će tebi u Tuzli biti mnogo, mnogo bolje.sumirprimus wrote: ↑26/08/2024 15:45 a zna se da je patriotizam rezervitran iskljucivo za prave patriote jelte![]()
fakat si naivan ako misliš da će ovaj komadić zemlje u EU, samo ako se kutarišemo Šumnjaka
-
Drinski
#35298 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Neka si se i ti javio.. ko narucen.. da odmah kazem - isto sto kazah gore, vazi za sljedbenike UZP pokreta.tramvajtrojka wrote: ↑26/08/2024 22:10nasi su ali kad vidis cetnike kako silaze niz vraca![]()
neka nam ih
![]()
-
HelaS
#35299 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prijem za ilidžanske prvačiće održan je danas na Trgu Četvrte viteške motorizovane brigade u organizaciji Općine Ilidža. "Nismo danas ovdje zbog vas već zbog nas dragi naši prvačići...", rekao je načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur, i nije slagao.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/prvi-da ... /240902147
Beskrupulozno
- Styling
#35300 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma ja, a da su se oglusili bilo bi opstini prvcici nisu bitni, zanemarini, itd. Vama bas niko ne moze udovoljjiti. Ovo se svugdje u svijetu radi.HelaS wrote: ↑02/09/2024 23:06Prijem za ilidžanske prvačiće održan je danas na Trgu Četvrte viteške motorizovane brigade u organizaciji Općine Ilidža. "Nismo danas ovdje zbog vas već zbog nas dragi naši prvačići...", rekao je načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur, i nije slagao.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/prvi-da ... /240902147
BeskrupuloznoPolitičari više ne biraju ni mjesto, ni sredstvo ni način dobijanja političkih poena i ostvarivanja izbornih ciljeva i pobjeda
![]()