jarane i sta vi dovedete zenu u stanje da hoce uvijek? koliko je vama godina? i kako to postizete iskreno me zanima?
kko neznas sta je problem, gdje ima da zena hoce uvijek? ali da se ne lazemo.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
za kog ba radis? valjda je to zajednicko sudje?dr_Evil wrote: ↑22/08/2024 11:28To je vec dresura psica. Ona opet ne zeli, nego ti daje da radis za nju krvavi pos'osumirprimus wrote: ↑22/08/2024 10:51 cuj opleti je dok pere sudje.
ne mozes od zene dobit kada nece sta vam je?
iznenadi je opranim sudjem jebte![]()
![]()
Nijesam taj sta dobiva stalnosumirprimus wrote: ↑22/08/2024 12:06
za kog ba radis? valjda je to zajednicko sudje?![]()
ma vi folirate, hem necete da radite hem fola dobijate stalno, nema to ni u filmovima.
Zato sto sam nasao onu koja je identicna meni u tim stvarima. Nije to ko na filmu, naguzi se i deri, vec se osjeti jasna harmonija da moze vazda.sumirprimus wrote: ↑22/08/2024 12:05 jarane i sta vi dovedete zenu u stanje da hoce uvijek? koliko je vama godina? i kako to postizete iskreno me zanima?
Ponovo, a koliko vam je tacno godina? ako nije tajna molicu lijepo.1Dante1 wrote: ↑22/08/2024 18:15Zato sto sam nasao onu koja je identicna meni u tim stvarima. Nije to ko na filmu, naguzi se i deri, vec se osjeti jasna harmonija da moze vazda.sumirprimus wrote: ↑22/08/2024 12:05 jarane i sta vi dovedete zenu u stanje da hoce uvijek? koliko je vama godina? i kako to postizete iskreno me zanima?
Drug, to ide pod premalo seksa u braku, ipakpinokio04 wrote: ↑27/08/2024 08:01 15 godina u braku, 46 godina i 41 godina, dvoje djece 13 i 11 godina, i dalje 2x sedmično. Nekad je 1x sedmično, a nekad se zna zalomiti pa 10 dana ne bude, ali to je rijetko. Takođe nekad se zna zalomiti pa bude 2 partije u toku 24 h. A nekad zna biti i 2 partije u roku 2h. I to je rijetko, ali se desi. Cirka mjesečno 6-8 puta se poseksamo. Djeca već velika, dosta znaju, pa moraš tražiti alternativu, mjesto, na brzinu. Kako god, ali se moraš snaći![]()
Uglavnom u 99% slučajeva, sex bude uspješan. Zna se nekad desiti djeca prekinu, pa splahne, ali inače uspješnost sexa i za nju i za mene je gotov 100 %.
Po kojim varijablama ?dr_Evil wrote: ↑27/08/2024 08:05Drug, to ide pod premalo seksa u braku, ipakpinokio04 wrote: ↑27/08/2024 08:01 15 godina u braku, 46 godina i 41 godina, dvoje djece 13 i 11 godina, i dalje 2x sedmično. Nekad je 1x sedmično, a nekad se zna zalomiti pa 10 dana ne bude, ali to je rijetko. Takođe nekad se zna zalomiti pa bude 2 partije u toku 24 h. A nekad zna biti i 2 partije u roku 2h. I to je rijetko, ali se desi. Cirka mjesečno 6-8 puta se poseksamo. Djeca već velika, dosta znaju, pa moraš tražiti alternativu, mjesto, na brzinu. Kako god, ali se moraš snaći![]()
Uglavnom u 99% slučajeva, sex bude uspješan. Zna se nekad desiti djeca prekinu, pa splahne, ali inače uspješnost sexa i za nju i za mene je gotov 100 %.![]()
Pa moze biti da je to subjektivno. Otprilike je nekako i kod nas kao kod tebe. S tim da pocetkom mjeseca ide vise puta, i onda usporava prema kraju mjesecu, bit ce stanje hormona ili stanje para na racunu prema kraju mjeseca, lol.
Sad će škola.pinokio04 wrote: ↑27/08/2024 08:01 15 godina u braku, 46 godina i 41 godina, dvoje djece 13 i 11 godina, i dalje 2x sedmično. Nekad je 1x sedmično, a nekad se zna zalomiti pa 10 dana ne bude, ali to je rijetko. Takođe nekad se zna zalomiti pa bude 2 partije u toku 24 h. A nekad zna biti i 2 partije u roku 2h. I to je rijetko, ali se desi. Cirka mjesečno 6-8 puta se poseksamo. Djeca već velika, dosta znaju, pa moraš tražiti alternativu, mjesto, na brzinu. Kako god, ali se moraš snaći![]()
Uglavnom u 99% slučajeva, sex bude uspješan. Zna se nekad desiti djeca prekinu, pa splahne, ali inače uspješnost sexa i za nju i za mene je gotov 100 %.
Nije može biti da je subjektivno, nego je tako sigurno. Svako je za sebe individua. 6-8 puta mjesećno, 1-2-3 puta sedmično (opet individualno) je normala. A za nekog je i to puno vjeruj. Pričam o parovima koji imaju djecu, i godina druga polovina 40 tih. Eh sad, naćeš žena kojima je dovoljno jednm i u 10 dana, u tim godinama, a naćeš žena kojima nije, kojima treba svaki 2-3 dan. Opet individualno. Ako je ženi dosta i kaže da joj je dosta toliko puta, to je to. Brojevi su samo statistika. Nemaš ti ništa ako svaki dan se seksaš, a nije završila. A svaki dan se sexaš. A ona svaki 2-3 put završi. I ? Šta ćemo tada. Broji se svaki dan da jeb.. a učinak 30-40%. Znači imaš 30 puta sex u mjesecu, a učinkovitost manja od 50%.dr_Evil wrote: ↑27/08/2024 08:15Pa moze biti da je to subjektivno. Otprilike je nekako i kod nas kao kod tebe. S tim da pocetkom mjeseca ide vise puta, i onda usporava prema kraju mjesecu, bit ce stanje hormona ili stanje para na racunu prema kraju mjeseca, lol.
Ako je tebi dovoljno, onda je to jedino sta je bitno![]()
Opet tvoja proizvoljna procjena, 20 puta u mjesecu.Truba wrote: ↑27/08/2024 08:37 definiranje premalo seksa u braku je
a) manje od 20 seksualnih cinova godinsje
i ovo je veoma bitno nema veze s brojem nego je stanje necije psihe
b) kad jedna od strana kaze premalo je seksa ( taj broj moze biti i 365 seksova u godini ali ako je nekome premalo premalo je)
E ebi ga sad truba, pa neces na pola ostavit posao. Kako ce zavrsit bezuspjesno, ako nije upalilo jedno predji na sta drugo, ali ne ostavljaj posao na polapinokio04 wrote: ↑27/08/2024 08:42Opet tvoja proizvoljna procjena, 20 puta u mjesecu.Truba wrote: ↑27/08/2024 08:37 definiranje premalo seksa u braku je
a) manje od 20 seksualnih cinova godinsje
i ovo je veoma bitno nema veze s brojem nego je stanje necije psihe
b) kad jedna od strana kaze premalo je seksa ( taj broj moze biti i 365 seksova u godini ali ako je nekome premalo premalo je)
Jedina ispravna varijabla je: kad ti žena kaže da je malo, onda je malo. Ili kad ti kaže da je dosta, dosta je. Nijedna druga varijabla ni moja ni tvoja nisu ispravne, pogotov te o brojevima. Nikakve veze nemaju brojevi, upravo iz razloga jer su svi indivivualni na svoj način. Neko će ti npr: reći ti si lud kad se sexaš 2-3 puta sedmično, jer se on seksa 1 sedmično i dovoljno im je to. Ali s tvog aspekta je malo. Tako da je sve individualno.
Ja bih se radije držao teze, ispravnije je, koliko puta mjesečno žena i muškarac završe čin uspješno. Bitnija je to varijabla nego statistički broj.![]()