Nisi ti mene najbolje razumio. Moja opaska je više bila upućena ljudima srpskog i hrvatskog prijekla, nacionalnosti (nebitno) koji na neki način smatraju (iskreno) da nisu dio HDZ-ove (tj.nacionalnih) struktura , a zapravo se ponašaju i razmišljaju nimalo drugačije od ostalih.dr_Evil wrote: ↑21/08/2024 13:01Pa dobro, nazalost, i ja se moram slozit s prpom djelomicno(ranija izjava). Medju Hrvatima, je potpuno jedinstvo, medju Srbima o sustinskim pitanjima je potpuno jedinstvo.
S druge strane necu se slozit s tobom da su "podrzatelji" Trojke.. jer'vo hocemo li zaboravit da se i danas platforma posmatra kao veliki djavo, dok je brak sa SDA uvijek pozeljan. Ovo sta gledamo je samo kazna za SDA po nalogu ambasade, proci ce vec u sljedecem izbornom ciklusu. Da nije tako bila bi danas Irma umjesto Kordica.
Da HDZ kaze koalicija sa ne znam kim, bit ce jednoglasno da je to najbolje. Valjda to nam je jasno.
Ako ćemo pravo (barem sudeći po forumu, a bogami i u stvarnosti) naši mostarski (hercegovački ) Hrvati čak i kad su HDZ, mnogo više razumiju Bošnjake od ovih gore pomenutih