Edukuj se malo i Islamu, citaj. Ja citam o krscantvu. Nemoj se bojati..mozda ti se i svidi.
Kakva god da je, zastava je i tvoje i moje drzave. I fino bi je bilo postaviti uz svaku drugu zastavu.
Edukuj se malo i Islamu, citaj. Ja citam o krscantvu. Nemoj se bojati..mozda ti se i svidi.
Ta šta bi tek rekao oTruba wrote: ↑21/08/2024 09:51SpoilerShowmeni je simpatično nešto što sam nedavno zamijetio
evo npr na forumu ima 5 hrvata
mislim da njih 5 ima 6 različitih mišljenja o svemu
dok uzmi 5 bosnjaka
ljudi imaju za osnovna bazicna pitanja gotovo homogen stav
tek sada mi je jasna ona Matoševa ... dva hrvata tri stranke
al bukvalno
Nije "smo se mi ubijali", nego "su ustase i cetnici ubijali".
nista herceg bosna ponosna?Truba wrote: ↑21/08/2024 10:23 @Haris.ba hrvati kažu educiraj ide popis moraš pazitijer ako hrvat govori bosanski...onda je možda srbin košto oni kažu islamske vere
stvarno ko bi razaznao u toj masi zastava političara država u bosnjaka
kod nas je jasno
vjerski šef je u rimu
politički šefovi su u mostaru i zagrebu
težimo ka briselu od propasti rusije
želja je živjeti u njemačkoj i irskoj (ovog je sve manje)
i to je to
Nisi ti dzaba ovdje na forumu. Trazis odgovore na neka pitanja. Polahko. Mozda i nabasas.Truba wrote: ↑21/08/2024 10:23 @Haris.ba hrvati kažu educiraj ide popis moraš pazitijer ako hrvat govori bosanski...onda je možda srbin košto oni kažu islamske vere
stvarno ko bi razaznao u toj masi zastava političara država u bosnjaka
kod nas je jasno
vjerski šef je u rimu
politički šefovi su u mostaru i zagrebu
težimo ka briselu od propasti rusije
želja je živjeti u njemačkoj i irskoj (ovog je sve manje)
i to je to
Ko Fadil kad je objasnjavao poskupljenja....skupljac_zeljeza wrote: ↑21/08/2024 10:24Ovdje je pokušao opravdati kupovinu auta kako je Federacija velika i trebaju auta i kako nisu luksuzna, a onda voditelj ga zaskoči...i Touareg? I tu je prestao. Na kraju videa.
Jah, dok su se kupile simpatije po svijetu na temu "multikulturalne, multireligijske, multietničke i multivitaminske BiH", dobri su bili.
kako
Sto znaci da im nesto i dobro u trojci ako je drugi narodi volepalermo wrote: ↑21/08/2024 10:45kako![]()
Svih tih pet Hrvata podržavaju stranke Trojke
Svih tih pet Hrvata su veliki fanovi Dine Konakovića
Svih tih pet Hrvata snatraju da je u tronošcu bitno izbiti ovu bošnjačku nogu, a ostalo šta bude
Svih tih pet Hrvata smatraju da je bošnjački nacionalizam najgori i najopasniji za BiH pa se onda valjda jedino protiv njega i treba boriti....
Jedino, ako si mislio na to ko navija za Dinamo ili Hajduk onda moje izvinjenje....
Je li ti to teza da ste ti i Dragani i Stjepani branili Bosnu, a nas preostalih 90%, Muje i Sulje, igrali airsofta?Škobo Habu wrote: ↑21/08/2024 10:31 Jah, dok su se kupile simpatije po svijetu na temu "multikulturalne, multireligijske, multietničke i multivitaminske BiH", dobri su bili.![]()
Što su to Alijini ahbabi takve čkapi bili? Mogli su odmah proglasiti kalifat i gotovo stvar.
Air-soft je pomenut zbog činjenice da je to zadnja disciplina koju možeš ti i takvi dosegnuti kada je rat u pitanju. Mi se nagledali takvih "ideoloških manekena" u ratu. Prvi u svemu dok nije prva granata roknula u neposrednoj blizini.
palermo wrote: ↑21/08/2024 10:45 kako![]()
Svih tih pet Hrvata podržavaju stranke Trojke
Svih tih pet Hrvata su veliki fanovi Dine Konakovića
Svih tih pet Hrvata snatraju da je u tronošcu bitno izbiti ovu bošnjačku nogu, a ostalo šta bude
Svih tih pet Hrvata smatraju da je bošnjački nacionalizam najgori i najopasniji za BiH pa se onda valjda jedino protiv njega i treba boriti....
Jedino, ako si mislio na to ko navija za Dinamo ili Hajduk onda moje izvinjenje....
Sve što su ovi Miokovići i slični ispalili metaka prema VRS i HVO nek meni odmah ispucaju u prsa. Bilo kod nas u brigadi nešto Srba i Hrvata, ne sjećam se da su ikad pucali prema svojima. Jedine gubitke kojih se ja sjećam da su nekome nanijeli je kada je saborac Srbin prebjegao u Zabrđu svojima, usput žive zapalivši pet svojih dotadašnjih saboraca na spavanju.Prpa.ba wrote: ↑21/08/2024 12:04Je li ti to teza da ste ti i Dragani i Stjepani branili Bosnu, a nas preostalih 90%, Muje i Sulje, igrali airsofta?Škobo Habu wrote: ↑21/08/2024 10:31 Jah, dok su se kupile simpatije po svijetu na temu "multikulturalne, multireligijske, multietničke i multivitaminske BiH", dobri su bili.![]()
Što su to Alijini ahbabi takve čkapi bili? Mogli su odmah proglasiti kalifat i gotovo stvar.
Air-soft je pomenut zbog činjenice da je to zadnja disciplina koju možeš ti i takvi dosegnuti kada je rat u pitanju. Mi se nagledali takvih "ideoloških manekena" u ratu. Prvi u svemu dok nije prva granata roknula u neposrednoj blizini.
I jos ste pored odbrane, stizali prikupljati simpatije po svijetu?
Ne samo da ste prosvjetitelji, nego i prvoborci i jedini zasluzni sto su Bosnjaci prezivjeli rat.
Nije ni cudan jed i zuc iza rata, tesko je iznijeti sve to i ostati bez priznanja i kultnog statusa.
ps
Ponavljam radi publike, u multikulti Sarajevu, ispod Trebevica gdje ima finih jugo prica, nakon kumstava, jaranstava, i ljepota tigrove koze etnicke strukture...
90% vojnika I korpusa ARBiH.. Boskovi airsoftasi - Bosnjaci. Postovanje svakome ko je bio dio legalnih struktura Republike BiH, ali mi je puna kapa narativa kojim se izbjegavajuci nezgodne statistike od Bosnjaka pravi nejac koja eto nije znala ni braniti se. Dosta vas.
Neki bi rekli: "nismo mi te srece"...STR69 wrote: ↑21/08/2024 12:30Sve što su ovi Miokovići i slični ispalili metaka prema VRS i HVO nek meni odmah ispucaju u prsa.Prpa.ba wrote: ↑21/08/2024 12:04Je li ti to teza da ste ti i Dragani i Stjepani branili Bosnu, a nas preostalih 90%, Muje i Sulje, igrali airsofta?Škobo Habu wrote: ↑21/08/2024 10:31 Jah, dok su se kupile simpatije po svijetu na temu "multikulturalne, multireligijske, multietničke i multivitaminske BiH", dobri su bili.![]()
Ne samo da ste prosvjetitelji, nego i prvoborci i jedini zasluzni sto su Bosnjaci prezivjeli rat.
Nije ni cudan jed i zuc iza rata, tesko je iznijeti sve to i ostati bez priznanja i kultnog statusa.
ps
Ponavljam radi publike, u multikulti Sarajevu, ispod Trebevica gdje ima finih jugo prica, nakon kumstava, jaranstava, i ljepota tigrove koze etnicke strukture...
90% vojnika I korpusa ARBiH.. Boskovi airsoftasi - Bosnjaci. Postovanje svakome ko je bio dio legalnih struktura Republike BiH, ali mi je puna kapa narativa kojim se izbjegavajuci nezgodne statistike od Bosnjaka pravi nejac koja eto nije znala ni braniti se. Dosta vas.
Ja sam te sreće da ih nema.seksi_ideje wrote: ↑21/08/2024 12:32Neki bi rekli: "nismo mi te srece"...STR69 wrote: ↑21/08/2024 12:30Sve što su ovi Miokovići i slični ispalili metaka prema VRS i HVO nek meni odmah ispucaju u prsa.Prpa.ba wrote: ↑21/08/2024 12:04
Je li ti to teza da ste ti i Dragani i Stjepani branili Bosnu, a nas preostalih 90%, Muje i Sulje, igrali airsofta?
ps
I onda ovakvima puna usta 100% gradjanske i multietničke Bosne grdna moja ranoSTR69 wrote: ↑21/08/2024 12:30Sve što su ovi Miokovići i slični ispalili metaka prema VRS i HVO nek meni odmah ispucaju u prsa. Bilo kod nas u brigadi nešto Srba i Hrvata, ne sjećam se da su ikad pucali prema svojima. Jedine gubitke kojih se ja sjećam da su nekome nanijeli je kada je saborac Srbin prebjegao u Zabrđu svojima, usput žive zapalivši pet svojih dotadašnjih saboraca na spavanju.Prpa.ba wrote: ↑21/08/2024 12:04Je li ti to teza da ste ti i Dragani i Stjepani branili Bosnu, a nas preostalih 90%, Muje i Sulje, igrali airsofta?Škobo Habu wrote: ↑21/08/2024 10:31 Jah, dok su se kupile simpatije po svijetu na temu "multikulturalne, multireligijske, multietničke i multivitaminske BiH", dobri su bili.![]()
ps
Pa dobro, nazalost, i ja se moram slozit s prpom djelomicno(ranija izjava). Medju Hrvatima, je potpuno jedinstvo, medju Srbima o sustinskim pitanjima je potpuno jedinstvo.