Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moimoi wrote: ↑21/08/2024 18:13
To je nikakvo opravdanje. Moja stara koja je bila profa je takodjer dozivljavala mobing od direktora skole i par njegovih vertikalnih alpinista pa joj ni na kraj pameti nije bilo da napravi haos, a kamo li ovako nesto.
Odes fino doktoru i otvoris bolovanje… pa ju je u neka doba sam zvao i izvinjavao se.
Rektalnih alpinista.
Da mi je vidjeti na sta lici horizontalni alpinizam. Mnijem da je to u domenu picija i karanane.
mali_balon wrote: ↑21/08/2024 18:38
Pa sto ubi zene, ako ga je direktor maltretirao....
N azalost bit ce ovog jos.....neko ne moze na bolovanje ili penziju ili da promjeni posao......neko nema vise zivaca.....a pitanje je dana kad ce se ovo poceti desavatimpo drugim firmama a i bolnicama, neko nece imati za koverte....
mozda su ga i one podjebavale, ne pada kruska daleko od stabla
Sta god da je, ne ides okolo rokati ljude. Btw jel se saznalo otkud mu uopce automatska puska? Da je bio jos malo ludji, mogao je i nasumicno djecu poubijati, a ne samo ciljane zrtve.
dječak sa šibicama wrote: ↑21/08/2024 18:50
I znao sam da ce do veceri ubijeni biti krivi, podli, zli, pokvareni, a gazija sa kalasem postenjacina koji je djelovao emotivno
Kakvih sam se danas uzivo komentara naslusao....niko ga ne krivi.
kB27 wrote: ↑21/08/2024 18:56
Sto je "normalno" i "ocekivano" ako se sagleda da se mnogo vise ljudi moze poistovjetiti s njim nego sa stradalim. Ljudi ne biraju stranu na bazi racionalnog, zakonitog, civiliziranog, vec na bazi toga ko im je blizi po nekom osnovu. Opet kazem, AKO je istinito sto se pise za mobing, zahtjeve izvan okvira opisa posla, disciplinsku, itd.
Zena prva procitala vijest i govori sta se desilo.
Prvo sta sam pomislio da su ga nesto izradili. Dao direktoru pare da se zaposli, ovaj ga izradio i čovjek poludio. Druge dvije žrtve su se našle na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.
Sta god da je u pitanju, Nažalost, ovako se stvari ne rješavaju.
“Upravo tu nastaje problem mentalnog stanja nacije, jer mi u tim komentarima podrške imamo potencijalne ljude koje su mentalno bolesni, i imaju mentalne probleme koji bi mogli završiti povređivanjem druge osobe”, kazala je Stančićeva, dodajući da se ne zna koliki je zaista broj tih ljudi koji imaju ozbiljne mentalne poteškoće, a nalaze se u radnom okruženju.
Stvarno, kakav jak razlog može biti da ubiješ nekoga sa kim si skoro svaki dan dvije decenije?
Hasanbegović je kazao da je ne tako davno u okolini Sanskog Mosta bilo počinjeno trostruko ubistvo, ali ne ovakvog tipa gdje je radni kolega ubi kolege s kojima je radio više od 20 godina.Danas je cijeli grad zaprepašteno pokušao pronaći razloge zbog čega bi neko ili bilo ko mogao doći u iskušenje da ubije troje radnih kolega s kojima je radio više desetina godina. Naravno, ne postoji opravdanje, ali ljude pokušavamo shvatiti, šta se desilo", kazao je Hasanbegović.
I zar nije trebao već biti u penziji?
Osumnjičeni za ubistva je 68-godišnji V.M., koji je uposlenik srednjoškolskog centra u Sanskom Mostu.
sime_cipol wrote: ↑21/08/2024 19:02
Sta god da je u pitanju, Nažalost, ovako se stvari ne rješavaju.
Slazem se. Ali, mi mozemo suditi samo njegov danasnji cin prema njima, a njihove prema njemu koji su prethodili (ako ih je bilo) necemo moci jer nikad necemo znati kompletnu pricu. Jasno je da nije isto nekome oduzeti zivot i nekome oduzeti od plate, srediti mu otkaz ili sta je vec eventualno bilo. Postavlja se pitanje gdje je granica.
Imaš ljude osjetljive na nepravdu. Pokušajte shvatiti kako im je kad ih gaze a oni su bespomoćni.
Ne postoji nikakvo opravdanje za masakr i masovno ubistvo ljudi automatskom puskom.
To ce vam se eventualno samo kazati kad konj umre u Zenici.
Niko ni ne razmislja o porodicama ubijenih i ko je danas ostao bez majke i oca...
Ljudi vole te romantizirane "osvetnike", recimo "nemoj hadzija necemo vise" ima skroz drugu stranu price u kojoj hadzija nije pravednik osvetnik vec ubica i nasilnik.
DaysleepeR wrote: ↑21/08/2024 20:09
Ne postoji nikakvo opravdanje za masakr i masovno ubistvo ljudi automatskom puskom.
Niko ni ne razmislja o porodicama ubijenih i ko je danas ostao bez majke i oca...
DaysleepeR wrote: ↑21/08/2024 20:09