Kakvoj pameti trebaš doći?laik1981 wrote: ↑17/08/2024 09:06Nisu to packe vec ozbiljna udubljenja. I ne mozes kasko potezati za svaku packu.darius_maximus wrote: ↑16/08/2024 10:29Kao prvo, ne moraš tu doći.laik1981 wrote: ↑16/08/2024 10:13 Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
potencijalno krivicno djelo.
Neka prosire parking mjesta. Vise se ne voze juge i stojadini. Nego jok, hoce da od garaze za 200 auta napravi garazu za 300.
Ja ne idem u Importanne jer mi je parking njihov užas i to je to.
Kao drugo, ako već si došao tu, pomjeri ga dalje nazad, gdje je prazan parking i neće te niko bubnuti.
Kao treće, ovo nije nikakav garant da te neko neće ipak bubnuti, što nas dovodi do sljedeće tačke.
Kao četvrto, nećeš izbjeći bubanje i packe u gradu, jer je fucking grad i zato se za ovakva auta uzima kasko.
Kao peto, ja garantujem da će ti ovaj sutra jahati negdje kroz livadu na Igmanu da se zavuče negdje u hlad za roštilj i tu mu neće smetati hoće li biti kakva packa.
Nego valja ovdje noge protegnuti, to je problem.
I ne vozim suva. Parkiram normalno iako su i mene dobro iskuckali. Moze se reci da ne dolazim pameti za razliku od raje koja parkira onako kako je neophodno da bi koliko toliko sacuvali auto od ostecenja.
Stoka udara namjerno. Iz neke obijesti i zato sto su teski krkani i papci.
A kada bi se izbjegavala mjesta koja imaju uske parkinge onda u ovom gradu ne bi mogao ici u 80% objekata.
Voziš auto i imaš određena mjesta s određenim parkinzima.
Ako u Mercatoru hoćeš da se zaštitiš od "stoke" (kao vozači ovih skupljih auta su neki intelektualci), odeš fino nazad na kraj parkinga gdje niko nikad ne zalazi i parkiraš se.
Ali ne da se gospodi zavlačiti, nego da kako može na ulaz ga ostaviti.
Trebao je vidjeti je li ono mjesto za električna auta zauzeto, tamo te niko ne kucka, ha ja.
Ukratko, kod nas se ovo s dva parking mjesta radi jer im se može, kao i parkiranje na Ferhadiji ili na tramvajskim šinama, kao i sve u ovom gradu.
Da se počne kažnjavati, vidio bi kako se može stati u predviđeno mjesto, ali jebajiga u takvom gradu živiš.
Spuštati se na nivo takve stoke ne bih baš nazvao "dolaženjem pameti", ali svako ima svoj obraz.