Vidim da ti se priviđaju postovi koji nikad nisu napisani pa da ti pomognem.belfy wrote: ↑16/08/2024 23:31ters? moguce... mada ne smatram sebe takvim, ali to svakako je na drugima da sude.Point. wrote: ↑15/08/2024 13:44Ti baš neki ters.belfy wrote: ↑15/08/2024 02:50
oh, da u pravu si. rekao si da nisi gledao neki drugi nikada, pa onda govorio kako si ga gledao. sasvim ok. valjda...izvinjavam se ako sam pogresio naziv. no, ipak, neko laze...
bas kao i ovo ostalo oko sci-fi... Alienova kiselina ti je prihvatljiva (neobjasnjiva), ali Iron man ce ti bii problem gdje je opisano kako on prelazi svaki korak? ili Captain America kao genetski modificiran, ali Alien je ok? da nije do toga kada si ih gledao ili (kada nisi (ako ne lazes)).
ili si bio premlad kada se sfi-fi atmosfera zahuktala sa Star Wars i Star Trek ili nisi razumio iste. bas kao sto ne razumije ni "danasnje". cudna kombinacija svakako...
zasto ne bi stavio i te koji ti se svidjaju stavio u "decije"?
Fino sam napisao da nisam gledao Marvelove Hulkove, Transformerse, Kapetane Amerike itd niti planiram i da sam gledao LOTR. Ne znam šta ti tu nije jasno.
Kao mlađi sam gledao Star Trek, Worse nisam. I to je sve za djecu imo.
napisao si da nisi gledao niti jedan LOTR, pa onda da si to pogledao dok si bio dijete, a tada isti nisu ni postojali. ja to greskom zamijenio sa Marvelom, pa me ti ispravio. ne vidim te prijesnje postove vise, (i cini mi se da par dana postovanja fali, pa da ti fino odgovorim onim sto si sam napisao) ali se zato, valjda, ovako lagodno i javljas...
Alien ili Superman/Kapetan Amerika/Hulk je isto sranje u drugom pakovanju. kao sto je i Odiseja ista sa Ultronom ili dijelovima Star Treka. ali ti proberes sta tebi pase, bez da si ostale gledao, a ostale koji ocigledno znaju vise od tebe samim tim sto su ih gledali i mogu porediti nazoves djecom zato sto su gledali iste? tebi je to ok? to je cak i ispod nivoa "nisam hebo, al' sam gled'o - a jes' merak!" jer cak nisi ni gledao...![]()
Na temi Gledali ste, ne preporučujte ima sve lijepo napisano, redoslijedom, ne fale postovi. Skokni na temu pa vidi, ako ti je teško pratiti tok diskusije da ti olakšam ovdje.
Frajer me pitao je li smatram da su i LOTR za djecu i jesam li ih uopšte gledao, odgovorio sam da smatram da su za djecu i da sam ih gledao kada su izlazili u kinima tad prije 20 i kusur godina. Prije toga fino piše da nisam gledao ni jedan Marvel niti planiram. Ja fakat ne znam zašto ti je teško pratiti tok diskusije ali nema potrebe da izmišljaš nepostojeće tvrdnje ni postove koji nikad nisu napisani.