Naša stranka

Post Reply
Haris.ba

#1151 Re: Naša stranka

Post by Haris.ba »

Raspištoljila se Sabina. Sviđa mi se što koristi termin laže. :D

https://youtu.be/b14O5d0W8wo?si=A9Ai8Jle3P9W0klQ
Hakiz

#1152 Re: Naša stranka

Post by Hakiz »

Ako je tačno to šta ona kaže da je pravljeno tako da će centralizovati stvari, jačati državu, je li se to moglo bolje iskomunicirati?

Imam osjećaj da su svi nešta krili. SDA je krio to da je znao kakav je dokument, da je učestvovao u svemu, da je imao dovoljno vremena da ga prouči itd, ali trojka je od javnosti, pogotvo javnosti u RS krila to da dokument jača, centralizuje državu da ne bi dovela Dodika u situaciju da mora objašnjavati "svojima" kako to da poslije svega pristaje na državnu centralizaciju oblasti za koje će se novac davati.

U suštini, svi lažu.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1153 Re: Naša stranka

Post by JoseMujica »

vidi li ovo Uk, dok u večernjim satima gleda kroz prozor, zabrinut za našu budućnost? pitam za jarana

nivla

#1154 Re: Naša stranka

Post by nivla »

JoseMujica wrote: 08/08/2024 14:09 vidi li ovo Uk, dok u večernjim satima gleda kroz prozor, zabrinut za našu budućnost? pitam za jarana

vidi kitu svoju
otkako su preuzeli mup ovi drkaci na motorima i u bijesnim autima po cijelu noc vec godinama maltretiraju normalan svijet koji radi, poziv na 122 nista ne rjesava
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1155 Re: Naša stranka

Post by Bobi »

A štaš im, ne moraju ujutro u 7 na posao :D.
Prpa.ba

#1156 Re: Naša stranka

Post by Prpa.ba »

Dobro je, zivi su. :bih:

Pozabavili su se bitnom temom - clanica Ivana Maric, inace nestranacka, nezavisna, a jedino je istinito da je nepametna, a samoprozvana "NVO analiticarka" se malo sprda sa muslimanima, pa je valja podrzati u njenoj slobodi govora. :mrgreen:

Inace, doticna je poznata po rasistickim komentarima da su Bosnjaci izmisljeni narod. Lijepo drustvence oko Ostalog Forte - gdje im je i uvazena clanica "Melank", poznata po dubinskoj analizi potrebe za ezanima? :mrgreen:

Ima izac'.
Haris.ba

#1157 Re: Naša stranka

Post by Haris.ba »

Ja ne vidim problem. To odgovara glasacima NS.
JoseMujica

#1158 Re: Naša stranka

Post by JoseMujica »

javna prepucavanja postaju sve debilnija i besmislenija, kao i povodi za njih :roll:
Haris.ba

#1159 Re: Naša stranka

Post by Haris.ba »

JoseMujica wrote: 18/08/2024 13:39 javna prepucavanja postaju sve debilnija i besmislenija, kao i povodi za njih :roll:
Mislis da to njima ne odgovara?

Pa tako se pravi narativ da se skrene prica.
Glasaci NS zadovoljni, glasaci NiP zadovoljni.
Ne prica se o nekoj temi koju ni jedna ni druga stranka ne zele.
Prpa.ba

#1160 Re: Naša stranka

Post by Prpa.ba »

Nisu meni problem jezgro glasaca NS tj pre-"ostali" jugici i oni koji bi se glasanjem za HDZ i SNSD razotkrili u dubokoj multietnickoj krinki.

Problem je sto svaka generacija Bosnjaka da svoj dio levata koji nalete, pa povecaju broj glasova Marickama, Fortama i Melankicama, a to je vec steta.

Podsjecati da je ova stranka supstituent HDZ-u i SNSD-u za domicilne glasace pod krinkom - to je samo dio mentalne higijene.
tramvajtrojka

#1161 Re: Naša stranka

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 18/08/2024 13:32 Dobro je, zivi su. :bih:

Pozabavili su se bitnom temom - clanica Ivana Maric, inace nestranacka, nezavisna, a jedino je istinito da je nepametna, a samoprozvana "NVO analiticarka" se malo sprda sa muslimanima, pa je valja podrzati u njenoj slobodi govora. :mrgreen:

Inace, doticna je poznata po rasistickim komentarima da su Bosnjaci izmisljeni narod. Lijepo drustvence oko Ostalog Forte - gdje im je i uvazena clanica "Melank", poznata po dubinskoj analizi potrebe za ezanima? :mrgreen:

Ima izac'.
Sta je rekla a da je pogresno i sprdnja sa muslimanima, sam cin reisa je sprdnja sam po sebi da se moli za kišu, sta je sljedeće molba da fiskalna godina islamske zajednice bude plodonosna, da Emma Stone vcrs proseta crvenim tepihom, da meni prodje danasnji tiket iz premiera itd itd.
JoseMujica

#1162 Re: Naša stranka

Post by JoseMujica »

Haris.ba wrote: 18/08/2024 13:41
JoseMujica wrote: 18/08/2024 13:39 javna prepucavanja postaju sve debilnija i besmislenija, kao i povodi za njih :roll:
Mislis da to njima ne odgovara?

Pa tako se pravi narativ da se skrene prica.
Glasaci NS zadovoljni, glasaci NiP zadovoljni.
Ne prica se o nekoj temi koju ni jedna ni druga stranka ne zele.
naravno

po ovome se vidi da politika ovdje nema sadržaja...barem ne stvarnog uređenja društva, čime bi se trebala primarno baviti, već se napuhava balon "razlika" spinovanjem ovakvih gluposti....krajnji rezultat je...ko je reko? Zeko reko :-)

A Sarajevo ostaje zapuštena i zakrčena kasaba, inflacija divlja, Hercgovina se gradi i za jedno 20 godina će lokalni kenjci pričati da žive ko na Zapadnoj obali, ali bez svjesnosti da smo to sami sebi napravili, jer smo glupi i gladni.
Prpa.ba

#1163 Re: Naša stranka

Post by Prpa.ba »

tramvajtrojka wrote: 18/08/2024 13:45 Sta je rekla a da je pogresno i sprdnja sa muslimanima, sam cin reisa je sprdnja sam po sebi da se moli za kišu, sta je sljedeće molba da fiskalna godina islamske zajednice bude plodonosna, da Emma Stone vcrs proseta crvenim tepihom, da meni prodje danasnji tiket iz premiera itd itd.
Te sprdancije na racun muslimana podijeli sa Ivanom kada se sretnete na svetoj misi, sigurno cete se dobro zabaviti.
JoseMujica

#1164 Re: Naša stranka

Post by JoseMujica »

Prpa.ba wrote: 18/08/2024 13:43 Nisu meni problem jezgro glasaca NS tj pre-"ostali" jugici i oni koji bi se glasanjem za HDZ i SNSD razotkrili u dubokoj multietnickoj krinki.

Problem je sto svaka generacija Bosnjaka da svoj dio levata koji nalete, pa povecaju broj glasova Marickama, Fortama i Melankicama, a to je vec steta.

Podsjecati da je ova stranka supstituent HDZ-u i SNSD-u za domicilne glasace pod krinkom - to je samo dio mentalne higijene.
za glasove Marićkama, Fortama i Melankicama je najzaslužnija SDA kamarila...to ne zaboravi

isto ko što će oholost, lupetanje gluposti, korupcija i (ne)rad ovih vratiti SDA u politički život
Seawolf

#1165 Re: Naša stranka

Post by Seawolf »

Prpa.ba wrote: 18/08/2024 13:43 ....
Neki dan, kad sam ugledao ovaj plakat ....

Image

.... odmah sam se tebe sjetio.
Ken_M

#1166 Re: Naša stranka

Post by Ken_M »

Ovi se ponašaju kao opozicija sami sebi.
Eno onaj Nikšić "izlazi iz većine", ali nikako da izađe.

Kao, ne pošutuju ih partneri u vlasti.

Bitniji je Ramo Isak od njih u čitavoj priči.
tramvajtrojka

#1167 Re: Naša stranka

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 18/08/2024 13:50
tramvajtrojka wrote: 18/08/2024 13:45 Sta je rekla a da je pogresno i sprdnja sa muslimanima, sam cin reisa je sprdnja sam po sebi da se moli za kišu, sta je sljedeće molba da fiskalna godina islamske zajednice bude plodonosna, da Emma Stone vcrs proseta crvenim tepihom, da meni prodje danasnji tiket iz premiera itd itd.
Te sprdancije na racun muslimana podijeli sa Ivanom kada se sretnete na svetoj misi, sigurno cete se dobro zabaviti.
Sprdnju prave sami muslimani na svoj nacin ovo je nivo ala torabi da se moli za kisu i to od strane osobe koja bi trebala biti najrazumnija u bošnjačkom korpusu, al sta ces očekivati na kraju od osobe kojoj je Fadil neduzno bice :zzzz:
tramvajtrojka

#1168 Re: Naša stranka

Post by tramvajtrojka »

Seawolf wrote: 18/08/2024 13:52

Image

Ima buducnosti za ovu lijepu našu Smith dijeli cevape, a koncept enis beslagic nastupa u Međugorju :mrgreen: :mrgreen: :lol:
last mohicans

#1169 Re: Naša stranka

Post by last mohicans »

tramvajtrojka wrote: 18/08/2024 13:45
Prpa.ba wrote: 18/08/2024 13:32 Dobro je, zivi su. :bih:

Ima izac'.
Sta je rekla a da je pogresno i sprdnja sa muslimanima, sam cin reisa je sprdnja sam po sebi da se moli za kišu, sta je sljedeće molba da fiskalna godina islamske zajednice bude plodonosna, da Emma Stone vcrs proseta crvenim tepihom, da meni prodje danasnji tiket iz premiera itd itd.
Braniš neodbranjivo, to je trebala zadrzati za sebe i za sjednicu GO stranke, pa se tamo šprdati, kako to samoproglašena analitičarka, u prijevodu ohrndana i neinteligentna guska, uvijek nađe za shodno da se šprda, karikira, prosipa sarkazam i ironiju samo sa pripadnicima islama. Neka prošeta do srpskih i hrvatskih vukojebina i prospe im malo multikulti sranja koja njena stranka nudi, a onda glasa sa Marina crnolistaša, glasa za popunjavanje ustavnog suda po zelji HDZ i svega ostalog. Trebala je otići na katoličku misu pa poslušati komu se pripadnici te konfesije mole šta sve traze u svojim molitvama. Islamofobiju kojom NS frca ne umiju ni prikriti. Samozaljubljena stranka sa minornim izbornim rezultatom. Bome bi oktobar mogao biti bolno otreznjene za cijelu trojku jer su svi nabrali aferima.
Prpa.ba

#1170 Re: Naša stranka

Post by Prpa.ba »

JoseMujica wrote: 18/08/2024 13:52 za glasove Marićkama, Fortama i Melankicama je najzaslužnija SDA kamarila...to ne zaboravi
Bez dileme. SDA je kriva sto je poluge apsolutne moci koristila da obesmisli unutarbosnjacku opozicionu misao, kanalisuci sve nezadovoljstvo u pravcu ili duboko kompromitovane ispostave BIA-e (SBB) ili u pravcu NS-a i SDP-a kao opcija kojima drmaju jugovici i "ovo nije nas rat".

Nije ni cudo da ne znamo kud udaramo.

Image

Model "Enis Beslagic" u punom zamahu, tacno onako kako nas tramvaji i maricke vide dok nas mahalaju poslije svete mise. Odlicni mljevenci, Enisov humor, pravi mali veseli rezervat orijentalnog u srcu katolicanstva.
JoseMujica

#1171 Re: Naša stranka

Post by JoseMujica »

Prpa.ba wrote: 18/08/2024 14:40
JoseMujica wrote: 18/08/2024 13:52 za glasove Marićkama, Fortama i Melankicama je najzaslužnija SDA kamarila...to ne zaboravi
Bez dileme. SDA je kriva sto je poluge apsolutne moci koristila da obesmisli unutarbosnjacku opozicionu misao, kanalisuci sve nezadovoljstvo u pravcu ili duboko kompromitovane ispostave BIA-e (SBB) ili u pravcu NS-a i SDP-a kao opcija kojima drmaju jugovici i "ovo nije nas rat".

isti likovi koji su po forumu u nebesa dizali spasitelja Tornjaka, danas s jednakim žarom promovišu Kiflu

@Styling isplati li se barem?
HelaS

#1172 Re: Naša stranka

Post by HelaS »

last mohicans wrote: 18/08/2024 14:21 ...kako to samoproglašena analitičarka, u prijevodu ohrndana i neinteligentna guska, uvijek nađe za shodno da se šprda, karikira, prosipa sarkazam i ironiju samo sa pripadnicima islama. Neka prošeta do srpskih i hrvatskih vukojebina i prospe im malo multikulti sranja koja njena stranka nudi, a onda glasa sa Marina crnolistaša, glasa za popunjavanje ustavnog suda po zelji HDZ i svega ostalog. Trebala je otići na katoličku misu pa poslušati komu se pripadnici te konfesije mole šta sve traze u svojim molitvama. Islamofobiju kojom NS frca ne umiju ni prikriti. Samozaljubljena stranka sa minornim izbornim rezultatom. Bome bi oktobar mogao biti bolno otreznjene za cijelu trojku jer su svi nabrali aferima.
Od tvoje pjene i kiseline iz usta prema NS ne može se čestito ni rečenica napisati :-)

Vidi, ne bih ja ovdje sada skretao temu "Kišne dove" na Marićku i NS. Lijepo piše da je Reis Kavazović posredstvom Uprave za vjerske poslove Rijaseta IZ preporučio, njegovom instrukcijom, da svi hatibi u petak poslije džuma namaza prouče Kišnu dovu, zbog ove dugotrajne suše i štete zbog nje. E tu ja vidim problem, vjerovatno ga je svjestan i Reis: U petak naveče i tokom subote, sutradan, kiša je padala u samo nekoliko gradova i sela BiH. To znači da, ili svi hatibi nisu proučili Kišnu dovu, ili da je džematlije nisu ponavljali, ili možda čak i da je ne znaju. To je sada veliki interni problem IZ, moguća nedisciplina ili neznanje vjernika. Tema za unutrašnju kontrolu jer smo svi s olakšanjem očekivali du Dovu nadajući se kiši, a ona izostala u većini krajeva BiH.

Ne treba sad okrivljavati Marićku i NS zbog izostanka kiše :-)

Image
tramvajtrojka

#1173 Re: Naša stranka

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 18/08/2024 14:40

Image

Model "Enis Beslagic" u punom zamahu, tacno onako kako nas tramvaji i maricke vide dok nas mahalaju poslije svete mise. Odlicni mljevenci, Enisov humor, pravi mali veseli rezervat orijentalnog u srcu katolicanstva.

nemoj zezati prpa ima i crossover sa druge strane kad je skoro prosle godine na Ilidži sevdalinke pjevao i dabome je zakucao :mrgreen: :mrgreen:
skupljac_zeljeza

#1174 Re: Naša stranka

Post by skupljac_zeljeza »

HelaS wrote: 18/08/2024 15:04

Ma meni samo čudna njena (ne)informisanost kao i njene stranke da ne znaju da Cerić nije evo već 12 godina reis. Napadoše čovjeka na bi gajri hak.
HelaS

#1175 Re: Naša stranka

Post by HelaS »

skupljac_zeljeza wrote: 18/08/2024 15:18
HelaS wrote: 18/08/2024 15:04

Ma meni samo čudna njena (ne)informisanost kao i njene stranke da ne znaju da Cerić nije evo već 12 godina reis. Napadoše čovjeka na bi gajri hak.
A znači, zato je sva buka po Marićki i NS, osude islamofobije i sl. Zbog pogrešnog imena Reisa? Da je napisano Kavazović umjesto Cerić, bilo bi sve ok?
Post Reply