Preuska su gotovo svugdje. Ovakva parkiranja su gotovo neophodna ako zelis sacuvati auto. Ko vozi suvove primoran je na ovako nesto. Meni ovako nesto ne smeta. Smeta mi kad clia ili slicno auto parkira na ovaj nacin ili zbog neznanja stane na liniju, pa je mjesto pored neupotrebljivo.Ateista wrote: ↑16/08/2024 09:52
Mjesta jesu preuska, tu nema dileme, ali ne ide ni ovako stati. Da kupim tako veliki auto ne bih ni isao u garaze koje su preuske ako se bojim da ce me neko ogrebati, kao sto sa niskim autima izbjegavam ceste sa makadamom kuda bi neka auta prosla bez problema.
"Majstori" parkiranja Vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
laik1981
#3576 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
- darius_maximus
#3577 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ovaj koliko je ušao u drugo parking mjesto, mogao je toliko pomjeriti i prema tom stubu.
Stub garantuje da suvozač može izaći normalno i sve pet.
Da ne govorim da je mogao, ne d'o Bog, otići par redova dalje prema onom Techno Shopu, jer u Mercatoru više parking nije pun ni pred praznike.
Međutim, valja se potruditi parkirati a ne samo ostaviti onako ofrlje.
- Staylezz
#3578 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ovakvo parkiranje je siguran put u parnicu ključem duž jedne strane auta. Nisam jednom gledao kako ljudi to urade, bilo u nekoj garaži ili vani na parkingu. Bolje je pravilno parkirati, jer je kolika tolika mogućnost da te niko neće zakačiti vratima.
- vjeshalica
#3579 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Jah renault sto je nagazio liniju to nista....samo glavati papci lupaju po limariji
- Logovan
#3580 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Samo treba opravdavati loše parkiranje, ne daj Bože iskritikovati.
Preširoko mi auto, udaraju mi auto, bla, bla
Preširoko mi auto, udaraju mi auto, bla, bla
-
laik1981
#3581 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
potencijalno krivicno djelo.
Neka prosire parking mjesta. Vise se ne voze juge i stojadini. Nego jok, hoce da od garaze za 200 auta napravi garazu za 300.
Neka prosire parking mjesta. Vise se ne voze juge i stojadini. Nego jok, hoce da od garaze za 200 auta napravi garazu za 300.
- alibegoa
- vjeshalica
#3583 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Niko nije opravdavao nazor, nego sagledao iz svih uglova neku situaciju. Ovaj sto je parkirao, ocito novo auto ne zeli da mu neko roka po limariji sto je razumljivo.
Lakse je ovo opravdati nego brzu voznju i jadarije kad dodje nalog
- vjeshalica
#3584 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Svejedno im kad vozaju ishrdjala smetljista i isparana vrata....laik1981 wrote: ↑16/08/2024 10:13 Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3585 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Joj moralista...
- Logovan
#3586 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Niko ne želi da mu neko roka po limariji. Svi ćemo ovako parkirati. Može li? Evo ja ću odmah danas krenuti sa ovakvim parkiranjem. Široko parking mjesto ili ne, ja u se parkirati ubuduće po liniji. Ne želim da rizikujem da mi neko ošteti auto.vjeshalica wrote: ↑16/08/2024 10:15 Niko nije opravdavao nazor, nego sagledao iz svih uglova neku situaciju. Ovaj sto je parkirao, ocito novo auto ne zeli da mu neko roka po limariji sto je razumljivo.
Lakse je ovo opravdati nego brzu voznju i jadarije kad dodje nalog
- Ateista
#3587 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ako vec ima suv, neka bira parking gdje moze stati, svi bi se jebali a da im ne udje...laik1981 wrote: ↑16/08/2024 09:59Preuska su gotovo svugdje. Ovakva parkiranja su gotovo neophodna ako zelis sacuvati auto. Ko vozi suvove primoran je na ovako nesto. Meni ovako nesto ne smeta. Smeta mi kad clia ili slicno auto parkira na ovaj nacin ili zbog neznanja stane na liniju, pa je mjesto pored neupotrebljivo.
- Ateista
#3588 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ni on nije ispravan, samo ne znamo da li je tako stao zbog drugih auta. Nije mi se jednom desilo da nadjem mjesto izmedju dva auta ali zbog njihovog polozaja ja ne mogu stati kako treba izmedju linija, kad oni odu ispadne da sam ja parkirao kao papak. Zato kazem za ovog je i to moguce, a mozda i ne zna parkirati ili je papak.vjeshalica wrote: ↑16/08/2024 10:10Jah renault sto je nagazio liniju to nista....samo glavati papci lupaju po limariji
- darius_maximus
#3589 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Kao prvo, ne moraš tu doći.laik1981 wrote: ↑16/08/2024 10:13 Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
Ja ne idem u Importanne jer mi je parking njihov užas i to je to.
Kao drugo, ako već si došao tu, pomjeri ga dalje nazad, gdje je prazan parking i neće te niko bubnuti.
Kao treće, ovo nije nikakav garant da te neko neće ipak bubnuti, što nas dovodi do sljedeće tačke.
Kao četvrto, nećeš izbjeći bubanje i packe u gradu, jer je fucking grad i zato se za ovakva auta uzima kasko.
Kao peto, ja garantujem da će ti ovaj sutra jahati negdje kroz livadu na Igmanu da se zavuče negdje u hlad za roštilj i tu mu neće smetati hoće li biti kakva packa.
Nego valja ovdje noge protegnuti, to je problem.
- Ateista
#3590 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
To je ko da ja kazem neka naprave autoput da mogu brzo voziti, dok ne naprave ja cu magistralom voziti 130.laik1981 wrote: ↑16/08/2024 10:13 Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
Tacno je da je parking los i mjesta preuska, ali to nije opravdanje za papanluk.
- Logovan
#3591 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Džaba govoriti.
Voziš suv - imaš pravo parkirati po liniji, čuvaš auto, pa je li
Voziš nekakvog renaulta - nemaš pravo parkirati po liniji, nema potrebe da čuvaš auto, moraš parkirati između linija
Samo ne znam odakle štete na onim manjim autima, a parkirani između linija?
Opravdavaj brzu vožnju
Opravdavaj loše parkiranje
Opravdavaj nepoštivanje saobraćajnih znakova
Opravdavaj....
Zato nam i jeste ovako.
Last edited by Logovan on 16/08/2024 10:43, edited 1 time in total.
- Ateista
#3592 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
darius_maximus wrote: ↑16/08/2024 10:29Kao prvo, ne moraš tu doći.laik1981 wrote: ↑16/08/2024 10:13 Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
Kao drugo, ako već si došao tu, pomjeri ga dalje nazad, gdje je prazan parking i neće te niko bubnuti.
Kao treće, ovo nije nikakav garant da te neko neće ipak bubnuti, što nas dovodi do sljedeće tačke.
Kao četvrto, nećeš izbjeći bubanje i packe u gradu, jer je fucking grad i zato se za ovakva auta uzima kasko.
Kao peto, ja garantujem da će ti ovaj sutra jahati negdje kroz livadu na Igmanu da se zavuče negdje u hlad za roštilj i tu mu neće smetati hoće li biti kakva packa.
-
kB27
#3593 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
...
Last edited by kB27 on 22/08/2024 20:10, edited 1 time in total.
- Ateista
#3594 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Ali fakat, ko eto on vozi suva pa ima veca prava nego obicni smrtnici...
Jbg, sve ima svoje prednosti i mane, i veliki i mali auto, ima mjesta kad je uzduzno parkiranje gdje veci auto ne moze ni teoretski stati i sta sad,trazis gdje moze, mali auto bez problema stane. Hoces da vozis suva onda budi spreman na to da ne mozes svugdje parkirati, kao sto neko sa spustenim sportskim autom i niskoprofilnim gumama mora biti svjestan da ima ogranicenja kuda smije voziti ako hoce da sacuva auto.
Uostalom, ko ima para za ovakav auto, ima sigurno i da kupi sebi neki manji za grada, besmisleno je ovoliki auto vozikati po gradu, ali sta ce reci ljudi kad ga vide u malom autu, mora se dokazati velikim i nadoknaditi velicinu neceg drugog, kompleksi su cudo.
- Better Man
#3595 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Vozač/vozačica Renaulta se nije mogao/mogla ispravno parkirati, jer da je to uradio/uradila ne bi mogao/mogla izaći iz auta zbog loše parkiranog Citroena.Ateista wrote: ↑16/08/2024 10:29Ni on nije ispravan, samo ne znamo da li je tako stao zbog drugih auta. Nije mi se jednom desilo da nadjem mjesto izmedju dva auta ali zbog njihovog polozaja ja ne mogu stati kako treba izmedju linija, kad oni odu ispadne da sam ja parkirao kao papak. Zato kazem za ovog je i to moguce, a mozda i ne zna parkirati ili je papak.vjeshalica wrote: ↑16/08/2024 10:10Jah renault sto je nagazio liniju to nista....samo glavati papci lupaju po limariji
- Ateista
#3596 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Da, to sam i ja pisao da je moguce da je zbog drugih morao. Ne mozemo biti sigurni jer ne znamo ko je prije dosao, da li renault ili citroen, a za audija je sigurno da mu niko nije smetao jer niko nije mogao stati na ono pola mjesta do stuba, cak ni neki smart. Jedino motor, ali to je malo vjerovatno.Better Man wrote: ↑16/08/2024 13:27Vozač/vozačica Renaulta se nije mogao/mogla ispravno parkirati, jer da je to uradio/uradila ne bi mogao/mogla izaći iz auta zbog loše parkiranog Citroena.Ateista wrote: ↑16/08/2024 10:29Ni on nije ispravan, samo ne znamo da li je tako stao zbog drugih auta. Nije mi se jednom desilo da nadjem mjesto izmedju dva auta ali zbog njihovog polozaja ja ne mogu stati kako treba izmedju linija, kad oni odu ispadne da sam ja parkirao kao papak. Zato kazem za ovog je i to moguce, a mozda i ne zna parkirati ili je papak.vjeshalica wrote: ↑16/08/2024 10:10
Jah renault sto je nagazio liniju to nista....samo glavati papci lupaju po limariji
-
noviclan
#3597 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Najgoresto niko ne cilja sredinu parking mjesta nego kako ga namota namota jeves popravljanje, u bcc podzemlju uvijek ganjam stup i uz stub ali opet kreteni pridju ako i ne nagaze bijelu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3598 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Parkirala hamsa al ostavila broj
Na koji se ne javlja
Jer je na stolu
Kod zubara
A i telefon joj ostao kod momka u kafic
Najprije se ne javlja 3 4 putana nepoznati broj onda kad a onda trci kod djevojke po kljuc da preparkira
Na koji se ne javlja
Jer je na stolu
Kod zubara
A i telefon joj ostao kod momka u kafic
Najprije se ne javlja 3 4 putana nepoznati broj onda kad a onda trci kod djevojke po kljuc da preparkira
-
laik1981
#3599 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Nisu to packe vec ozbiljna udubljenja. I ne mozes kasko potezati za svaku packu.darius_maximus wrote: ↑16/08/2024 10:29Kao prvo, ne moraš tu doći.laik1981 wrote: ↑16/08/2024 10:13 Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
I ne vozim suva. Parkiram normalno iako su i mene dobro iskuckali. Moze se reci da ne dolazim pameti za razliku od raje koja parkira onako kako je neophodno da bi koliko toliko sacuvali auto od ostecenja.
Stoka udara namjerno. Iz neke obijesti i zato sto su teski krkani i papci.
A kada bi se izbjegavala mjesta koja imaju uske parkinge onda u ovom gradu ne bi mogao ici u 80% objekata.
- Ateista
#3600 Re: "Majstori" parkiranja Vol.2
Nisam siguran za boldirano da je tako, ali ako i jeste to znaci da vlasnici suvova kupuju auta koja nisu adekvatna za ovaj grad i sami su krivi. Ili parkiraj kako treba, ili ako auto nije adekvatan dodji manjim autom tu, ili dodji pjeske, taksijem, javnim prevozom ili nemoj ni doci, ne znaci to sto neko kupi veliki auto da se kurci mora svuda doci sa njim da ga pokaze.laik1981 wrote: ↑17/08/2024 09:06Nisu to packe vec ozbiljna udubljenja. I ne mozes kasko potezati za svaku packu.darius_maximus wrote: ↑16/08/2024 10:29Kao prvo, ne moraš tu doći.laik1981 wrote: ↑16/08/2024 10:13 Ja vam kazem da kada vas neko bubne vratima nekoliko puta da cete promijeniti misljenje, a to za paranje kljucem je cist debilizam, pored toga sto je
I ne vozim suva. Parkiram normalno iako su i mene dobro iskuckali. Moze se reci da ne dolazim pameti za razliku od raje koja parkira onako kako je neophodno da bi koliko toliko sacuvali auto od ostecenja.
Stoka udara namjerno. Iz neke obijesti i zato sto su teski krkani i papci.
A kada bi se izbjegavala mjesta koja imaju uske parkinge onda u ovom gradu ne bi mogao ici u 80% objekata.