Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ajdinn4 wrote: ↑10/08/2024 20:05
Naši marketi su prepuni proizvoda iz Srbije i Hrvatske, a kod njih naći proizvod iz BiH je rijetkost.
za to se treba zahvaliti Bingu, srbijanski proizvodi su bili minorni na tržištu federacije dok se Bingo nije krenuo siriti kao kuga
Ti kad lupis, bas lupis
Nasi marketi su prepuni proizvoda iz srbije jer u bih zive srbi i htvati kojima je patriotizam kupovati proizvode iz srbije i hrvatske. Je li to toliko tesko skontati pa je lakse izmisljati teorije zavjere?
citroen xm wrote: ↑12/08/2024 12:22
Na žalost mi smo imali toliko dobrih pokušaja koji su ostali samo pokušaji jer u mozgovima naših novokomponovanih biznismena plata tehnologa je bespotrebo veliki trošak. "Možemo mi sami, šta je to, zamješaš par sastojaka, jebo to..."
Da se razumijemo, ni neki srbijanski i hrvatski proizvodi nisu što su nekada bili, blijeda sijenka su, ali su dovoljno dobri da dobiju prolaz na tržištu.
Hajde što proizvodi kvalitetom i kvantitetom ne mogu sa Srbijom i Hrvatskom, nego što naši ruljci ne znaju uložiti u brend, ambalažu i marketing...to je bacanje para, ha ja
Dilibus wrote: ↑13/08/2024 09:28
Mi99 Gradacac Grcki Jogurt vrhunski, a skoro duplo jeftiniji od Dukatovog. Nije nista Dukatov bolji.
Vjerujem, ali koliko ljudi zna za njega?
Pa u Bingovim radnjama imas samo Dukatov i njihov Grcki, mozda u ovim exluzivnim Bingo prodavnicama ima vise izbora, al u svim ostalim, samo ta 2 tipa Grckog jogurta. Stoje jedan do drugog. Ja vjerujem da ce svi ljubitelji grckog jogurta ga probati. Takodjer sam ga vidio u Hose marketima i Amko.
Ja sam kupovao dok jednom nije dosao pink boje i cudnog ukusa iako je bio "frisak" sudeci po datumu isteka roka
I tako 2 sedmice za redom, opet drugacijeg roka drugi, dakle nova transa proizvodnje
Kao i sve sto se proizvodi u vecinski bosnjackom delu, kvalitet šara maksimalno, ali uglavnom patern, bude vrhunsko mjesec, krene prodaja dramaticno, onda se sjebu sastojci da gazda zaradi na povecanom prometu, sjebe se peoizvod i onda je na akciji 24/7 nece ga niko.
mk ultra wrote: ↑13/08/2024 22:02
Ja sam kupovao dok jednom nije dosao pink boje i cudnog ukusa iako je bio "frisak" sudeci po datumu isteka roka
I tako 2 sedmice za redom, opet drugacijeg roka drugi, dakle nova transa proizvodnje
Kao i sve sto se proizvodi u vecinski bosnjackom delu, kvalitet šara maksimalno, ali uglavnom patern, bude vrhunsko mjesec, krene prodaja dramaticno, onda se sjebu sastojci da gazda zaradi na povecanom prometu, sjebe se peoizvod i onda je na akciji 24/7 nece ga niko.
Tako da ne navlacite me da ne bacam pare bzvze
Ja ga kupujem nekih godinu i pol redovno, nije mi se nikad nista slicno desilo. Sto ne znaci da ti nisi upravu. Sto kazes kod nasih gazdi sve je moguce.
Koji Q Mlijekoprodukt trpa želatin u mileram itakote produkte?
Meščini da niko od ovih domaćih proizvođača to ne radi ili ne deklariše?!
Baš im proizvodi imaju čudno teksturu.
nivla wrote: ↑15/08/2024 22:17
ide navodno govedji zelatin, a jeftinije je dodati kasiku zelatina od 50g mlijecne masti da bi se dobila gustina
Znači u tom grmu leži zec.
Ja sam davno jedom kupio njihov mileram i čudio se zašto je teksturom drugačiji od svih, nikada ga više nisam kupio do prije neki dan. Ne bih ni tada nego se tako namjestilo. I čitam - želatin.
WTF kontam...?!
Imlek, odnosno Mid Europa Partners su svojim odlukama ubili mljeka u Srbiji. Država naravno nije stala na stranu mljekara.
Uvoze mlijeko iz Češke, Poljske, Rumunije, malo ga prerade i dobije se Moja Kravica.
Ja svakako nisam ljubitelj mlijeka tako da ovaj mizo nisam nikada kupovala.....kad mi treba uzmem dukat onaj najmasniji za puding obično.
Super su mi i ona mala pakovanja od pola litra Vindija i megle, brže se potroše.