Zarko - ne ruku na sebe.
OI Košarka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kakotakonikako
#351 Re: OI Košarka
Zaista glup poraz. Umjesto da su shvatlili neke stvari, sacuvali snagu i svjezinu i odmorni se borili za bronzu ( sto im je realno i krajnji domet) oni se hudi ponadali i pomislili da mogu vise. Ali malo dadose gas James , Curry i Durant - i bi sto biti morade.
Zarko - ne ruku na sebe.
Zarko - ne ruku na sebe.
- canvra888
#352 Re: OI Košarka
Naravno da ne govori. Volim košarku i skoro u svakom duelu, nebitno je li reprezentativnog ili klupskog karaktera favorizujem jedan ili drugi tim/ekipu. Iznimke su mi jedino kad su mi obje ekipe mrske.zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:31Ma navijaj za koga god hoces.Tvoj izbor.Samo ima jedna caka po kojoj se razlikujemo.Ja uvijek navijam za jedne te iste a ti moras svaki dan mjenjati one za koje navijas.Sto dovoljno govori i o tebi i o.meni.Zar ne?canvra888 wrote: ↑08/08/2024 23:27O čemu bolan pričašzarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:25
Pa o tome ti i.pricam.Nemam problem sa tim sto ti.je Australija bila licni favorit.Tvoj izbor.Ali to dokazuje koliko poznajes kosarku.O tome ti pricam.![]()
Australija mi je bila lični favorit jer je igrala protiv Srbije, kad kažem favorit, mislim na to da sam navijao za njih. Nigdje ni u jednom momentu nisam napisao da Srbija nije bila kladioničarski favorit. I kakve to veze onda ima sa mojim poznavanjem košarke?![]()
Moje je da navijam za koga hoću, bez obzira koliko snažna ili slaba reprezentacija bila. Je li realno da ti ovo moram bojiti pored crtanja![]()
Što se tiče reprezentativne košarke, ja srčano navijam jedino za Bosnu i Hercegovinu. U svim ostalim drugim duelima gdje BiH nije u pitanju, mogu favorizovati neku stranu protiv neke druge, navijajući da ta moja favorizovana strana pobijedi. Tako ću u finalu favorizovati SAD, a u bici za bronzu Njemačku.
Je li to teško shvatiti? Ili opet treba i obojiti?
- skupljac_zeljeza
#353 Re: OI Košarka
Od kada se na srpskom piše za 'pišeš' ...pišes? Ti loviš u nemoći tipfehlere.zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:32skupljac_zeljeza wrote: ↑08/08/2024 23:30zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:28
A pišes na bošnjačkom jeziku gdje dominira H.Nisam znao da se na bošnjačkom kaže "uži".Dragi Tito šta svega ima u našoj Bosni.![]()
![]()
- zarko.filip
#354 Re: OI Košarka
Pa Vi bi htjeli ruku pod ruku sa nekim al nemate sa kimChmoljo wrote: ↑08/08/2024 23:20Zao mi je, nisam znao da si domaci. Tek sad mi je drago.zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:14
Na tvoju i moju zalost u tamni vilajet.Al sa tobom nikad ruku pod ruku,nikada zajedno,....
I ne znam sto mislis da bih ja htio sa tobom ili tebi slicnim ruku pod ruku?
Na kakvim vi drogama rastete kada mislite da ce se zaboraviti i halaliti ono sto je srpska politika radila, a sto srpski narod danas to zdusno brani?
Ruka pod ruka moze samo da ti pomognem do traktora.
Do traktora nas mogu poslati neki drugi al Vi nikada.
I kako sada lijepo djeluje onaj opsajd koji nije sviran protiv Nigeeije
- SpecialOffer
#355 Re: OI Košarka
Koga boli kurac za kosarkom. Ljudi bacaju jebenu loptu kroz jebeni obruc. Nula vrijednosti. Jeftina zabava za male umove.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#356 Re: OI Košarka
Nije tesko shvatiti, ali mora se ugraditi narativ o balijskoj prevrtljivosti i prodaji vjere za veceru.canvra888 wrote: ↑08/08/2024 23:35Naravno da ne govori. Volim košarku i skoro u svakom duelu, nebitno je li reprezentativnog ili klupskog karaktera favorizujem jedan ili drugi tim/ekipu. Iznimke su mi jedino kad su mi obje ekipe mrske.zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:31Ma navijaj za koga god hoces.Tvoj izbor.Samo ima jedna caka po kojoj se razlikujemo.Ja uvijek navijam za jedne te iste a ti moras svaki dan mjenjati one za koje navijas.Sto dovoljno govori i o tebi i o.meni.Zar ne?canvra888 wrote: ↑08/08/2024 23:27
O čemu bolan pričaš![]()
Australija mi je bila lični favorit jer je igrala protiv Srbije, kad kažem favorit, mislim na to da sam navijao za njih. Nigdje ni u jednom momentu nisam napisao da Srbija nije bila kladioničarski favorit. I kakve to veze onda ima sa mojim poznavanjem košarke?![]()
Moje je da navijam za koga hoću, bez obzira koliko snažna ili slaba reprezentacija bila. Je li realno da ti ovo moram bojiti pored crtanja![]()
Što se tiče reprezentativne košarke, ja srčano navijam jedino za Bosnu i Hercegovinu. U svim ostalim drugim duelima gdje BiH nije u pitanju, mogu favorizovati neku stranu protiv neke druge, navijajući da ta moja favorizovana strana pobijedi. Tako ću u finalu favorizovati SAD, a u bici za bronzu Njemačku.
On je covjek od principa, prica o "nasoj" Bosni i navija za Srbiju
- GandalfSivi
#357 Re: OI Košarka
Popusti legendo svega ti. Znam da ti je tesko pao poraz, ali ne moras se odmah vampiriti.,,zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:37Pa Vi bi htjeli ruku pod ruku sa nekim al nemate sa kimChmoljo wrote: ↑08/08/2024 23:20Zao mi je, nisam znao da si domaci. Tek sad mi je drago.zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:14
Na tvoju i moju zalost u tamni vilajet.Al sa tobom nikad ruku pod ruku,nikada zajedno,....
Na kakvim vi drogama rastete kada mislite da ce se zaboraviti i halaliti ono sto je srpska politika radila, a sto srpski narod danas to zdusno brani?
Ruka pod ruka moze samo da ti pomognem do traktora.![]()
I kako sada lijepo djeluje onaj opsajd koji nije sviran protiv Nigeeije![]()
- zarko.filip
#358 Re: OI Košarka
Ma mi smo nepismeni.Al "uži".To gore nego ono u Banjoj Luciskupljac_zeljeza wrote: ↑08/08/2024 23:35Od kada se na srpskom piše za 'pišeš' ...pišes? Ti loviš u nemoći tipfehlere.Znam da si noćas ljut, da navijaš uvijek za Srbiju, nikada za Bosnu to mi neshvatljivo će ostati uvijek.
-
trocadero
#359 Re: OI Košarka
Ameri, da ih pitaš ne bi znali ni šta se desilo, ni ko je pobijedio...bravo Srbija, bravo Kari, bravo igračine... 
-
probook
#360 Re: OI Košarka
Evo gledao - nisam vidio tu lakocu igre i kuliranje? Kuliranje i lakoca igre ti je kad pravis akcije za publiku, zajebavas se, nabacujes za zakucavanja, igras opustenu odbranu i pustas protivnika. Ne sjecam se da je komentator slavio pobjedu? Nije je ni spominjao?skupljac_zeljeza wrote: ↑08/08/2024 23:24Jesi li ti gledao utakmicu sa kakvom lahkoćom su Amerikanci obarali razlike i kulirali? Sa kakvom lahkoćom bez nervoze su dovršili utakmicu. Ti si možda slušao komentatora pa ti još u užima zvoni ...POBJEDAAA!!! Ja preko HBO bez komentatora gdje nije bilo navijanja ni za jedne ni za druge.
-
4L0n3
#361 Re: OI Košarka
Da nisu izgubili ja ne bih ni vidio da je admir sudija bio 
-
Piaty
#362 Re: OI Košarka
Ja ne znam šta očekuješ od ljudi u Bosni? Da navijaju za Srbiju?zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:31Ma navijaj za koga god hoces.Tvoj izbor.Samo ima jedna caka po kojoj se razlikujemo.Ja uvijek navijam za jedne te iste a ti moras svaki dan mjenjati one za koje navijas.Sto dovoljno govori i o tebi i o.meni.Zar ne?canvra888 wrote: ↑08/08/2024 23:27O čemu bolan pričašzarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:25
Pa o tome ti i.pricam.Nemam problem sa tim sto ti.je Australija bila licni favorit.Tvoj izbor.Ali to dokazuje koliko poznajes kosarku.O tome ti pricam.![]()
Znaš i sam da protiv Srbije navijaju svi okolo pa i Bosanci, bili oni slabi ili jaki - to ne mijenja stvar, kakve to veze ima? Eto Hrvati su jaki pa?
I sad su svi eto okolo ludi što je tako.
Da se razumijemo, kamo sreće da ja navijam za susjede sa istoka ali ne mogu kada su se susjedi tisuću godina ponašali tako da mi ne daju da navijam za njih, nego baš kontra njih.
- zarko.filip
#363 Re: OI Košarka
Chmoljo wrote: ↑08/08/2024 23:38Nije tesko shvatiti, ali mora se ugraditi narativ o balijskoj prevrtljivosti i prodaji vjere za veceru.canvra888 wrote: ↑08/08/2024 23:35Naravno da ne govori. Volim košarku i skoro u svakom duelu, nebitno je li reprezentativnog ili klupskog karaktera favorizujem jedan ili drugi tim/ekipu. Iznimke su mi jedino kad su mi obje ekipe mrske.zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:31
Ma navijaj za koga god hoces.Tvoj izbor.Samo ima jedna caka po kojoj se razlikujemo.Ja uvijek navijam za jedne te iste a ti moras svaki dan mjenjati one za koje navijas.Sto dovoljno govori i o tebi i o.meni.Zar ne?
On je covjek od principa, prica o "nasoj" Bosni i navija za Srbiju
Ajde.
- kakotakonikako
- canvra888
#365 Re: OI Košarka
Desilo se nešto slično kao i Srbima protiv Australije. Naleti su zeznuta stvar.
Ne treba zaboraviti da su tri utakmice puno bolji uzorak od jedne utakmice, a toliko su ih i odigrali međusobno Srbi i Ameri. Pa samo prije par dana su ih napucali u grupnoj.
- dječak sa šibicama
#366 Re: OI Košarka
U svakom slucaju, Srbija je odlicna, kosarkaska velesila, imaju najboljeg kosarkasa danasnjice, ne razumijem cemu se pojedinci ismijavaju ali hajde, svakom njegovo zadovoljstvo.
Ono, raduje i mene sto nisu prosli dalje, ali od njih bi pametnije bilo nauciti nesto sto se kosarke tice. Nego se hinjeno sprdati, sa kim se sprdas covjece, ljudi igraju polufinale sa US Dream team, i zamalo pobijedili.
Ono, raduje i mene sto nisu prosli dalje, ali od njih bi pametnije bilo nauciti nesto sto se kosarke tice. Nego se hinjeno sprdati, sa kim se sprdas covjece, ljudi igraju polufinale sa US Dream team, i zamalo pobijedili.
- Chmoljo
#367 Re: OI Košarka
Mislis ko onda kad Vas ameri spasise?zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:37Pa Vi bi htjeli ruku pod ruku sa nekim al nemate sa kimChmoljo wrote: ↑08/08/2024 23:20Zao mi je, nisam znao da si domaci. Tek sad mi je drago.zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:14
Ruka pod ruka moze samo da ti pomognem do traktora.![]()
I kako sada lijepo djeluje onaj opsajd koji nije sviran protiv Nigeeije![]()
Lako je bilo prije toga udarati na zasticene razouruzane zone, i klati prve komsije na prepad.
-
Cernes
#368 Re: OI Košarka
Koliko smo samo napaceni. Slavi se tijesan poraz Srbije protiv Amerikanaca koji su deset puta bolji od bilo koga. Pa kvota bila 1.02 da ce dobiti danas. Srbima se jedino moze cestitati. Ljudi imaju najboljeg tenisera i najboljeg kosarkasa svijeta. Mozda jednog dana budemo barem blizu njih sto se sportskih uspjeha tice.
- kakotakonikako
#369 Re: OI Košarka
Grijesis.dječak sa šibicama wrote: ↑08/08/2024 23:43 U svakom slucaju, Srbija je odlicna, kosarkaska velesila, imaju najboljeg kosarkasa danasnjice, ne razumijem cemu se pojedinci ismijavaju ali hajde, svakom njegovo zadovoljstvo.
- SpecialOffer
#370 Re: OI Košarka
Zamisli um, rodjen si u jednoj zemlji, a toliko ti mozak isperu da pocnes misliti da si neko drugi i da navijas za drugu zemlju. To je kao da su ti ukrali identitet i usadili tudje misli. To je moc manipulacije i pranja mozga.
-
vernes81
#371 Re: OI Košarka
Jbt. mi izbacimo srbe a i ne igramo na OI, samo posaljemo sudije 
Kako smo mocni
Kako smo mocni
- zarko.filip
#372 Re: OI Košarka
Tvoj izbor na koji apsolutno imas pravo.Kao sto i ja imam pravo da navijam za Novaka,Zvezdu ili treba tebe da pitam da li to mogu?Piaty wrote: ↑08/08/2024 23:41Ja ne znam šta očekuješ od ljudi u Bosni? Da navijaju za Srbiju?zarko.filip wrote: ↑08/08/2024 23:31Ma navijaj za koga god hoces.Tvoj izbor.Samo ima jedna caka po kojoj se razlikujemo.Ja uvijek navijam za jedne te iste a ti moras svaki dan mjenjati one za koje navijas.Sto dovoljno govori i o tebi i o.meni.Zar ne?canvra888 wrote: ↑08/08/2024 23:27
O čemu bolan pričaš![]()
Znaš i sam da protiv Srbije navijaju svi okolo pa i Bosanci, bili oni slabi ili jaki - to ne mijenja stvar, kakve to veze ima? Eto Hrvati su jaki pa?
I sad su svi eto okolo ludi što je tako.
Da se razumijemo, kamo sreće da ja navijam za susjede sa istoka ali ne mogu kada su se susjedi tisuću godina ponašali tako da mi ne daju da navijam za njih, nego baš kontra njih.
- Chmoljo
#373 Re: OI Košarka
Pa niko se ne sprda sa srbijanskim kosarkasima. Al je lijepo gledati njihove uplakane navijace, jebiga.dječak sa šibicama wrote: ↑08/08/2024 23:43 U svakom slucaju, Srbija je odlicna, kosarkaska velesila, imaju najboljeg kosarkasa danasnjice, ne razumijem cemu se pojedinci ismijavaju ali hajde, svakom njegovo zadovoljstvo.
To sto su i kosarkasi uplakani, jebiga. Mogo je i Gurovic biti medju njima. Sumnjam da bih suzu pustio.
- no_sekirli
#374 Re: OI Košarka
Prekrasan poraz Srbije veceras.
-
palermo
#375 Re: OI Košarka
Pa sprdas se sa Srbijom I onima koji su za nju navijali. Valjda je to jasno ???dječak sa šibicama wrote: ↑08/08/2024 23:43 U svakom slucaju, Srbija je odlicna, kosarkaska velesila, imaju najboljeg kosarkasa danasnjice, ne razumijem cemu se pojedinci ismijavaju ali hajde, svakom njegovo zadovoljstvo.